- 23 Eylül 2014
- 3.621
- 4.098
- 333
- Konu Sahibi Loveangel1
-
Saglık sorunu teskil ediyorsa olabilir.ben boyle yaşıyorum sıkintı olmuyor deviasyonum.bence burnunuz hoş gorunuyor.sadece deviasyon ameliyatini dusunun derim.Benim horlama sorunum yok.ama çok rahat nefes alamıyorum sol tarafımdan.
Ama törpületmedim tabiDoktorum bana lokal dedi bende ben korkarım bayıltsanız dedim . Oda sen bilirsin ben senin işini kolaylaştırmak için lokal dedim ama istiyorsan bayıltırızda dedi
Saol canım bunu bi soruyum doktora bakalım ne diycek.Doktorum bana lokal dedi bende ben korkarım bayıltsanız dedim . Oda sen bilirsin ben senin işini kolaylaştırmak için lokal dedim ama istiyorsan bayıltırızda dedi
Horlamanın kiloyla alakası yok ama. 45 kiloyum koskoca adamlar gibi horlardımEvet nefes alma ve ağız suyu akıntısı oluyor.horlama sorunum yok şükür kilolu değilim belki ondan.
Aa gerçekten mi.bende horluyormuyum acaba.çok yorgunsam belki.ama normalde horlamıyorum heralde yaHorlamanın kiloyla alakası yok ama. 45 kiloyum koskoca adamlar gibi horlardım
Ben horlamam ki yaaa saçmalama derdim hep herkese ama videomu çektiklerinde şok oldumAa gerçekten mi.bende horluyormuyum acaba.çok yorgunsam belki.ama normalde horlamıyorum heralde ya
Saol canım teşekkür ederim.biraz rahatlattı yorumlar.ben abartıyorum sanırım.Bencede gerek yok gayet iyi duruyor burnunuz oranı iyi eğrilik fazla yok kendine dert arama bence kolay değil cunku
Kendin fark etmedin yani.ay olabilir mi ki.eşimin uykusu ağırdır.horlasam da duymaz oBen horlamam ki yaaa saçmalama derdim hep herkese ama videomu çektiklerinde şok oldumo ses benden mi çıkıyor diye bidaha baktım
Teşekkür ederim canım.evet bide hiç yüzümle alakasız bişey yaparlarsa.zaten kafamı kurcalayan o.Bence hiç oynama bedeninle.
Bak şöyle düşün,
Allah seni ozene bezene yaratmış zaten. Her noktan sana özel. Yüzüne uyumlu.cenene uyumlu yüz hatlarinla uyumlu. Ne gerek var şimdi hem paranı harcicak hemde acı çekeceksin.
O parayla gider iki gun kafanı dağıtır tatil bile yaparsın.
Şahsi fikrim bence hiiiccc gerek yok.
Evet daha küçükte yüzüme yakışmaz.benimde tek sıkıntım kemer zaten.Ben de kendi burnumu beğenmem, yüzüme göre küçük ve yandan bakınca bence basık bir ifade veriyor.
Belki kemeri törpületebilirsiniz ama büyüklüğüyle oynamayın derim.
BilmemKendin fark etmedin yani.ay olabilir mi ki.eşimin uykusu ağırdır.horlasam da duymaz o
Ahhaa kalk gel bodruma gosteriyimGostermezsen inanmam :)))
Tehdit mi ettin guzel bisey mi soledin ablam yhaa :))Ahhaa kalk gel bodruma gosteriyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?