Sizce estetik olmalı mıyım? Resimli

Valla her türlüsü sıkıntı desene.demek ki korkmakta haklıyım.herşey olabiliyor.burada da bazı olanları ve çoook pişmanım diyenleri okudum.ben saçını boyatırken 30 sefer düşünürüm.bana geri dönüşü olan birşey olması lazım.dolgu yaptırmak biraz mantıklı gibi bu durumda

Ay canım nasıl incelemişsin.nasıl fark etmişsin.dişlerim çarpışıp değil kafanda canlansın diye söyleyim Ebru gündeş in diş ve dudak yapısına benziyor.zaten yüz olaraktan ona çok benzetirler.aslında küçükken tel takılsa düzelirmiş.bi ara taktırsam mı acaba diye de düşündüm.

Hiç bişey yok burnunuzda.sırıtmıyor.ay ameliyat zaten benim için korkunç.bir de burun ameliyatı izledim bir ara.çok kötüydü.Allah mecbur etmesin de hiç istemem.burun yapim çok farklı benim xe. Yerimde başkası olsa takıntı yapabilirdi.ama beni ben yapan bir özellik diye düşünüyorum.çok kötü olmadıkça siz de düşünmeyin bence

Boşver estetik yaptırma.
Dünyanın karakteristik, orjinal burunlu insanlara da ihtiyacı var. Orjinaller olarak azınlıktayız (sanırım). Herkes tornadan çıkmış gibi aynı dudağa, saça, göze, buruna, popoya, bacağa sahip. Popoyu olduğundan farklı gösteren özel donlar, bacağı olduğundan farklı gösteren özel çoraplar bile çıktı yarabbim... Herkes kendiyle barışsın artık bence. :)

6 yıl önce eğrilikten dolayı oldum, ve kocaman bi burnum olduğu için doktorum sürekli biraz da küçültelim dedi ama istemedim başta. En son ameliyathane de küçültücem ona göre diyerek beni ikna etti. Evet şimdiki hali estetik olarak güzel ama süreç çok zor geçiyor, normal hayatına dönüyorsun ama ilk bi kaç ay özellikle en ufak bi darbede yaşadığın acı tahammül edilemez. İnsanın gözünden yaş geliyor.

Burnunuz da çok tatlı bence, doğal ve güzel. Ben olsam yaptırmazdım. Hele acısını bildikten sonra asla..

Hiç izlemedim canım izleyemem öyle şeyler bende çok korkuyorum.

Ya bide böyle yaşı baya baya geçmiş insanlar yaptırıyor bende diyorum o zamana kalmayıp şimdi den yaptırsam mı

Ay canım benim zordur tabi benim teyzemde de kırık vardı oda öyle diyor acayip zor çok ağrın oluyor diye.bu arada iltifatların için teşekkür ederim

Burda onemli olan dr secimi o yuzden iyice arastirip dusunmek lazim.Ben suan cok sukur memnunum ama oncesi cok cektim

Bence aynı tip burunlardan ziyade bu tarz burunlar karakteristik bir hava katıyor insanın yüzüne. Artık yapılı burunları direkt anlar olduk, aynı kalıptan çıkma gibi. Çirkin durmuyor, dışarıdan bir göz olarak bence karakteristik yapını bozma derim. Ama rahatsızsan, gözüne çok batıyorsa yaptır, senin mutluluğun daha önemli.

Benim burnum seninkinden beter hatta seninki beter falan degil bence. Ama ben dusunmuyorum. Ozguvenli ol.. burnuna bakip da not verecek olanlar kac paralik adamlar..

Hiç gerek yok.

Eskiden gerçekten çok kemerli ve büyük burunlular ameliyat olurdu,şimdi normal burunlular da oluyor.

Ben "estetiğim " diye bağıran burundansa,hafif kemerli ama doğal burnu tercih ederim.

Cok guzel burnun varmis. Zaten soruyirsan yaptirma demek ki farkindasin gerek olmadigina.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…