- 17 Eylül 2016
- 449
- 160
- 33
- 35
- Konu Sahibi Loveangel1
-
Sağlık açısından evet biraz rahatsız ediyor ama öyle duramıycak durumda değilim.Bilmemama görüntünüzde bişey yok eğer sağlık açısından kendinizi gerçekten rahatsız hissediyorsanız önerim estetik değil kemik düzeltme ameliyatı olmanızdan yanadır
Estetik olarak gerek yok ama saglik acisindan ozellikle nefes problemin varsa ol ama o zaman da mutlaka estetik yaptir.Cunku ben 9 yil once nefes problemim var diye ameliyat oldum.Daha sonra burnum sola yatti,düstu ve iyice nefesim daraldi.Gecen sene mecbur tekrar ameliyat oldum.2.burun ameliyati daha zor oluyor kulagimdan 2 tane kikirdak alip burun ucu ve kökune eklediler.Yani ya hic olma yada estetikle beraber ol bence.
Ay canım merak ettim foto atsana özeldenTörpü lazim azcık
Benimki de onden sorunsuz profil kötü
Ay canım nasıl incelemişsin.nasıl fark etmişsin.dişlerim çarpışıp değil kafanda canlansın diye söyleyim Ebru gündeş in diş ve dudak yapısına benziyor.zaten yüz olaraktan ona çok benzetirler.aslında küçükken tel takılsa düzelirmiş.bi ara taktırsam mı acaba diye de düşündüm.Burun güzel bence. Alt çene geride ve muhtemelen dişlerin caprasik çünkü alt dudağıni asagi düşüren bisey var. Sorun burunda degil. Genel olarak da iyisin. Kurcalamaman taraftariyim. Ama dişlerin kotuyse önce onu yaptir sonra ozguvenin duzelir zaten.
Bilmiyorum ki öyle mi dersin.valla o öyle deyince birden bütün özgüven yerlerde benim.korlmasam ben yaptırcam filan dedi.bende gerek yok filan dedim ama moralim de bozuldu yaniArkadaşın yanına yandaş aramış, seni de katmış. Saçmalama.
Hiç izlemedim canım izleyemem öyle şeyler bende çok korkuyorum.Hiç bişey yok burnunuzda.sırıtmıyor.ay ameliyat zaten benim için korkunç.bir de burun ameliyatı izledim bir ara.çok kötüydü.Allah mecbur etmesin de hiç istemem.burun yapim çok farklı benim xe. Yerimde başkası olsa takıntı yapabilirdi.ama beni ben yapan bir özellik diye düşünüyorum.çok kötü olmadıkça siz de düşünmeyin bence
Ya bide böyle yaşı baya baya geçmiş insanlar yaptırıyor bende diyorum o zamana kalmayıp şimdi den yaptırsam mıBoşver estetik yaptırma.
Dünyanın karakteristik, orjinal burunlu insanlara da ihtiyacı var. Orjinaller olarak azınlıktayız (sanırım). Herkes tornadan çıkmış gibi aynı dudağa, saça, göze, buruna, popoya, bacağa sahip. Popoyu olduğundan farklı gösteren özel donlar, bacağı olduğundan farklı gösteren özel çoraplar bile çıktı yarabbim... Herkes kendiyle barışsın artık bence. :)
Gerek yok.Ya bide böyle yaşı baya baya geçmiş insanlar yaptırıyor bende diyorum o zamana kalmayıp şimdi den yaptırsam mı
Özelden öncesi sonrası fotolarını atabilirmisin canımTakmissin bi kere bence yaptir.pek kolay degil evet ben olmustm burnumda kemer vardi hep diyorum iyiki oldum diye
Ay canım benim zordur tabi benim teyzemde de kırık vardı oda öyle diyor acayip zor çok ağrın oluyor diye.bu arada iltifatların için teşekkür ederim6 yıl önce eğrilikten dolayı oldum, ve kocaman bi burnum olduğu için doktorum sürekli biraz da küçültelim dedi ama istemedim başta. En son ameliyathane de küçültücem ona göre diyerek beni ikna etti. Evet şimdiki hali estetik olarak güzel ama süreç çok zor geçiyor, normal hayatına dönüyorsun ama ilk bi kaç ay özellikle en ufak bi darbede yaşadığın acı tahammül edilemez. İnsanın gözünden yaş geliyor.
Burnunuz da çok tatlı bence, doğal ve güzel. Ben olsam yaptırmazdım. Hele acısını bildikten sonra asla..
Burda onemli olan dr secimi o yuzden iyice arastirip dusunmek lazim.Ben suan cok sukur memnunum ama oncesi cok cektimValla her türlüsü sıkıntı desene.demek ki korkmakta haklıyım.herşey olabiliyor.burada da bazı olanları ve çoook pişmanım diyenleri okudum.ben saçını boyatırken 30 sefer düşünürüm.bana geri dönüşü olan birşey olması lazım.dolgu yaptırmak biraz mantıklı gibi bu durumda
Cok guzel burnun varmis. Zaten soruyirsan yaptirma demek ki farkindasin gerek olmadigina.Herkese iyi günler.uzun zamandır kafamı kurcalayan bi konu var burun estetiği.olup olmamak konusunda kararsızım.korkuyorum açıkçası.daha önce sık hastalandığından dolayı kbb doktoruna gittim burun kemiğimde eğrilik olduğunu söyledi istersen ameliyat edebilirim dedi.daha sonra başka kbb ve estetik doktorlarına da gittim hepsi eğrilik olduğunu söyledi.eşim gerekiyorsa yaptıralım dedi.o sadece sağlık açısından dedi ama ben acaba estetikte olsam mı diye de düşündüm.ama kararsızım.yani ameliyat korkum var.birde burada olup pişman olanları da okuyunca daha kararsız kalıyorum.sizce olmalı mıyım.yandan foto hayatta çektirmem nefret ederim.ama sırf bunun için estetik ameliyat olunur mu ya daha çok pişman olursam.fikirlerinizi bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?