- 17 Şubat 2016
- 1.040
- 204
- 123
- 34
- Konu Sahibi eliffdiyebiri
-
25yaşıma girdim ben. Üniversite yeni bitti ama.Kpssye girdim atanmak istiyorum.Çevremdekiler evlen kardeşin senden daha önce gitcek diye baskı yapıyo.yani evlenince nolcak daha mı mutlu olucam.Hem ben önce işimi garantilemek istiyorum.Ve öyle biriyle evlenmek istiyorum ki beni evliyken bile kaybetmekten korksun.sizce olmaz mi bu yaştan sonra geçti mi yaşim yaa.Ya da evde mi kaliyom :-( diyolar ki iste yaş gectikce kadin cok sey yasamis olur hos olmaz kimse istemezmis
zaten ömür boyu evli kalacaksın allahtan bir mani çıkmadıkça o yüzden hayatını yaşa kimseyi de takma hep derim onlar tarihi belli olsa ne zaman öleceksin diye sorarlar25yaşıma girdim ben. Üniversite yeni bitti ama.Kpssye girdim atanmak istiyorum.Çevremdekiler evlen kardeşin senden daha önce gitcek diye baskı yapıyo.yani evlenince nolcak daha mı mutlu olucam.Hem ben önce işimi garantilemek istiyorum.Ve öyle biriyle evlenmek istiyorum ki beni evliyken bile kaybetmekten korksun.sizce olmaz mi bu yaştan sonra geçti mi yaşim yaa.Ya da evde mi kaliyom :-( diyolar ki iste yaş gectikce kadin cok sey yasamis olur hos olmaz kimse istemezmis
Cok sey yasamadiysan daha cok guzel yasayacagin seyler var cnm hem kismet bu ne zmn cikacagi blli olmaz25yaşıma girdim ben. Üniversite yeni bitti ama.Kpssye girdim atanmak istiyorum.Çevremdekiler evlen kardeşin senden daha önce gitcek diye baskı yapıyo.yani evlenince nolcak daha mı mutlu olucam.Hem ben önce işimi garantilemek istiyorum.Ve öyle biriyle evlenmek istiyorum ki beni evliyken bile kaybetmekten korksun.sizce olmaz mi bu yaştan sonra geçti mi yaşim yaa.Ya da evde mi kaliyom :-( diyolar ki iste yaş gectikce kadin cok sey yasamis olur hos olmaz kimse istemezmis
sesli güldüm25 yaş mı? Bacım senin emeklilik yaşın gelmiş artık ne evliliği..
25yaşıma girdim ben. Üniversite yeni bitti ama.Kpssye girdim atanmak istiyorum.Çevremdekiler evlen kardeşin senden daha önce gitcek diye baskı yapıyo.yani evlenince nolcak daha mı mutlu olucam.Hem ben önce işimi garantilemek istiyorum.Ve öyle biriyle evlenmek istiyorum ki beni evliyken bile kaybetmekten korksun.sizce olmaz mi bu yaştan sonra geçti mi yaşim yaa.Ya da evde mi kaliyom :-( diyolar ki iste yaş gectikce kadin cok sey yasamis olur hos olmaz kimse istemezmis
25 yasindayim 2 yillik evliyim 4 aylik bebegim var. Esimi cok seviyorum ama bazen sorumluluklar ust uste gelince acelem neymis 30 a kadar yolu vardi diyorum.
Artik 30 31 32 bunlar bile gec degil evlilik icin ki sen 25 yasindasin. Once atan sonra zaten kismetin cikar emin ol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?