Sizce evde mi kaldım?

Diyolarki iste cocuk ne zman yapcan yasin geciyo.ee benim dahaa hedeflerim var.duzgun biri varda benmi hayr dedim sanki

Yaa ben boyle dusunmuyorum.cevrem akrabalarim hatta annem bu zihniyette

Senin onların zihniyetiyle "evde mi kaldım" demen sorun.Onlar gibi düşünmüyorsan öyle yaşa öyleyse.

Hem "evde kalmak" nedir ya,nasıl çirkin bir sözdür,en kötüsüde bunu biz kadınların daha çok kullanıyor olması.

33 ve sonrası ölsün.

Yazarken aslinda boyle bir anlam cikarmi diye dusundum ama kastim 25 yasa goreydi. 32 gec degil ama 33 gec diye kesin cizgilerin olmasi imkansiz. Hani 31 32 33 ... yazip uc nokta koysaydim daha iyi olacakti herhalde 33 de katsam 34 un olmesi lazim o zaman.

Kuzenim 39 yasinda yeni nisanlandi nisanlisi 35 yasinda. Bir ay sonra dugunleri var ve cok ama cok mutlular. Birbirlerine yakisiyorlar aileler iyi anlasti. Biz kizi cok sevdik onlarin akrabalari kuzenimi. Insallah hep boyle devam ederler.

Bunu niye anlattim onemli olan dogru insani bulup mutlulugu yakalayabilmekte. Yasin onemi yok yani.

çoğumuzun çevresi bu zihniyette. ama biz 25 yaşında 'evde mi kaldım' diye konu açmıyoruz.

zihniyet öyle ben onlar gibi düşünmüyorum diyosun da demek ki sana göre de bi evde kalma yaşı var kadınların.

Yalnız şöyle bir düşündüm de.
24te evlendim. Erkendi. Eşimden, ailesinden, maddi ya da manevi yönden herhangi bir derdim şikayetim falan olmadı.
Ama hala da diyorum lan niye evlendim? Yemekti, çamaşırdı, bulaşıktı uğraşıp duruyorum. Her şeyi iki kişilik düşünmek zorunda kalıyorum. Kira zamanı geliyor, faturalar geliyor. Fatura ödemeyi unutursan elektriği kesiyolar falan. Ne garip.
Mutluyum Allaha çok şükür ama evlenmesem de ben yine çok mutlu olurdum.

Aynı zihniyet evlenene çocuk yok mu da der
1.ciyi yaparsın
2.ci yok mu der
Milleti dinlesek futbol takımı kuracak kadar çocuk yapmalıyız tek evlenmekle bitmiyo yani
İnsan kendine bakmalı, kendi ne istiyor

Diyelim 30 yasina gelicem, meslegim elimde, yedigim onumde yemedigim arkamda olacak. Karsima birisi cikacak ve "aa 30 yasina gelmis kim bilir simdiye kadar neler yasamistir istemem ben" diyecek? Kahkahalarla gulerim.
Hem kendimi ona saklamis olmami umdugu icin, hem de isteyip istememe seceneginin kendisinde oldugunu sandigi icin...

evlilikten önce işine yoğunlaş bence kendi hayatını düzene koy:)
sonra gerisi gelir zaten bir yerden sonra kısmet

Kismet diyom herkesede millet diyo ne zman cocuk yapcan
Milletin dediğine bakacak olursak.O millete de ki "siz çok mu mutlusunuz ?".Gerçi mutlu olsalar bile başkasının hayatına karışmaya hakları yok.Millet "kocam şöyle,kv kp böyle" der.Senin kafanı şisirir, sonra da sana evlensene der.Aslında burada konuları gördükçe evlilikten soğuması gerekirdi.Çünkü ben soğudum.Yaşım daha çok küçük tabii,orası da ayrı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…