- 17 Şubat 2016
- 1.040
- 204
- 123
- 34
- Konu Sahibi eliffdiyebiri
-
Diyolarki iste cocuk ne zman yapcan yasin geciyo.ee benim dahaa hedeflerim var.duzgun biri varda benmi hayr dedim sankievlenince ne oluyormuş? o bıdı bıdıcılar bu sefer çocuk ne zaman diye sormaya başlayacak.Millete göre hayatını yönlendirirsen ohoooo.Evliyim başım göğe fln ermedi.Ben ettim sen etme demiyorum ben erken evlenmedim.25 yaşında aklımın ucundan bile geçmiyordu evlilik.
daha dokunmadı da 3 sene var daha. ama bi ben yokum. miss gibi taş gibi hatunlar var 33+ olan. hepimiz yaşayalım güzel güzel..
Diyolarki iste cocuk ne zman yapcan yasin geciyo.ee benim dahaa hedeflerim var.duzgun biri varda benmi hayr dedim sanki
Dimi ben ehliyet araba alim ozguvenimi artirim.sonra baanaa deger veren bulursam evlenim diyomyalan yok bazen bende keşke evde kalsaymışım derim, en güzel zamanların tadını çıkar takma kimseyi...
Yaa ben boyle dusunmuyorum.cevrem akrabalarim hatta annem bu zihniyettekızlarımızın hali içler acısı
Baski yapiyolar resmen sanki onlar cok mutludaYaa ben boyle dusunmuyorum.cevrem akrabalarim hatta annem bu zihniyette
Sende yaparsin nevar cocuk yapmakta ben 18 yasndayim bnse hamikeyim ama cok zor hamilelik herseyi tadyla yasamak var bosver kader bu allh ne yazdysa o m.etme m.olursun sendeKismet diyom herkesede millet diyo ne zman cocuk yapcan
Yaa ben boyle dusunmuyorum.cevrem akrabalarim hatta annem bu zihniyette
33 ve sonrası ölsün.
Hem de öyle mükemmel birini buldum ki allahım nazarlardan korusun. Yine dünyaya gelsem yine eşimi seçerdim.O yastan sonra birini bulablrmiyiz peki ;-(
Aynı zihniyet evlenene çocuk yok mu da derçoğumuzun çevresi bu zihniyette. ama biz 25 yaşında 'evde mi kaldım' diye konu açmıyoruz.
zihniyet öyle ben onlar gibi düşünmüyorum diyosun da demek ki sana göre de bi evde kalma yaşı var kadınların.
Walla benimde ermedi..Yahu ne evde kalması?
Hadi velev ki kaldın(kalmak neyse) evlenmeyince ne olacak?
Valla benim evlenince başım göğe ermedi.
Milletin dediğine bakacak olursak.O millete de ki "siz çok mu mutlusunuz ?".Gerçi mutlu olsalar bile başkasının hayatına karışmaya hakları yok.Millet "kocam şöyle,kv kp böyle" der.Senin kafanı şisirir, sonra da sana evlensene der.Aslında burada konuları gördükçe evlilikten soğuması gerekirdi.Çünkü ben soğudum.Yaşım daha çok küçük tabii,orası da ayrı.Kismet diyom herkesede millet diyo ne zman cocuk yapcan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?