- 12 Eylül 2015
- 4.016
- 12.575
- 128
- Konu Sahibi eliffdiyebiri
-
Hala baglayan var mi sahi? Son 10 dugundur falan ben hic gormedim onlardanaynen. evde kalmışsın. ilk bulduğuna evlen. elalem bişey diyememiş olur. kapıdna çıkarken de üç beş tur kırmızı kuşak bağlarsın beline. oh mis.
demesene öyle33 ve sonrası ölsün.
Top 10 da yoksa yokturHala baglayan var mi sahi? Son 10 dugundur falan ben hic gormedim onlardan
kızlarımızın hali içler acısı25yaşıma girdim ben. Üniversite yeni bitti ama.Kpssye girdim atanmak istiyorum.Çevremdekiler evlen kardeşin senden daha önce gitcek diye baskı yapıyo.yani evlenince nolcak daha mı mutlu olucam.Hem ben önce işimi garantilemek istiyorum.Ve öyle biriyle evlenmek istiyorum ki beni evliyken bile kaybetmekten korksun.sizce olmaz mi bu yaştan sonra geçti mi yaşim yaa.Ya da evde mi kaliyom :-( diyolar ki iste yaş gectikce kadin cok sey yasamis olur hos olmaz kimse istemezmis
Buyur burdan yak33 ve sonrası ölsün.
Ben 30a dogru evlenmek istiyorum.Bunu banaa bi erkek soyledi.ben aksini savundim tabiÜniversitenin size bir şeyler katmış olacağını umuyordum.
"diyolar ki iste yaş gectikce kadin cok sey yasamis olur hos olmaz kimse istemezmis" derken ne anladınız siz?
Cidden mi.ne gibi sknti oluyo meselabende 25 yaşındayım. 2 senedir evliyim, 2 senedir uğraştığım sıkıntıları düşününce keşke evde kalsaydım diyorm
25 yasindayim 2 yillik evliyim 4 aylik bebegim var. Esimi cok seviyorum ama bazen sorumluluklar ust uste gelince acelem neymis 30 a kadar yolu vardi diyorum.
Artik 30 31 32 bunlar bile gec degil evlilik icin ki sen 25 yasindasin. Once atan sonra zaten kismetin cikar emin ol.
demesene öyle
Buyur burdan yaköyle demek istememiştir ya
Kismet diyom herkesede millet diyo ne zman cocuk yapcanCok sey yasamadiysan daha cok guzel yasayacagin seyler var cnm hem kismet bu ne zmn cikacagi blli olmaz
Ben atanmak istiyorum. Belki kendi meslegimde duzgun birini bulurumUcu size de dokundu galiba. :)
Dedi yahu, dedi. :)
O yastan sonra birini bulablrmiyiz peki ;-(34 yaşındayım. Lisans+tezli yüksek lisans yaptım. Kpss ye hazırlandım.32 yaşımda evlendim iyi ki geç evlenmişim geç sorumluluk sahibi olmak güzel.
daha dokunmadı da 3 sene var dahaUcu size de dokundu galiba. :)
Dedi yahu, dedi. :)
Bunlar belki anneannelerimiz zamanlarında kalan düşünceler. Evlenmek için ideal yaş yoktur hayat sizi oraya getirip şartlar uygun olduğun da evlenirsiniz25yaşıma girdim ben. Üniversite yeni bitti ama.Kpssye girdim atanmak istiyorum.Çevremdekiler evlen kardeşin senden daha önce gitcek diye baskı yapıyo.yani evlenince nolcak daha mı mutlu olucam.Hem ben önce işimi garantilemek istiyorum.Ve öyle biriyle evlenmek istiyorum ki beni evliyken bile kaybetmekten korksun.sizce olmaz mi bu yaştan sonra geçti mi yaşim yaa.Ya da evde mi kaliyom :-( diyolar ki iste yaş gectikce kadin cok sey yasamis olur hos olmaz kimse istemezmis
Hala baglayan var mi sahi? Son 10 dugundur falan ben hic gormedim onlardan
Yaa ben gec evlenmek istiyorum.cevrem bu zihniyetteDurum vahim, çok fena evde kalmışsın sen. Bu yaştan sonra kimse almaz ki seni. Kim bilir neler gördün neler yaşadın, kaç adamın elini tuttun. Kim güvenecek sana şu saatten sonra. Ben olsam güvenmem, paşa oğluma almam.
Her mahalleye üniversite açınca üniversite mezunlarının ufku da mahalle teyzesi kadar oluyor anca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?