Sizce evde mi kaldım?

Akrabaa olunca degistiremiyorum iste.Herkes hadi bul birini evlen diyo

Insanlarin cenesini kapatmak hadlerini bildirmek bu kadar mi zor , koy tavrini size dert mi oldu benim evlenmem yasim herkes kendi isine baksin dersin birdaha acmazlar agizlarini.

Lütfen düzgün bir işe girip, yada çalışıyorsan yükselme odaklı çalışıp, bir yandan kpss de şansını dene..
Etraf baskısı ile evlilik tehlikeli ve kötü sonuç doğurur genelde..
Çünkü evlilik çok ciddi bir konudur, yanlış hatırlamıyorsam geçen gün erkek arkadaşın kredi çekmeni istemişti, kendi keyfine bineceği araba için.. Emin ol çeksen sonu gelmez, bu seferde benzin parası ister, çünkü insan ciddi düşündüğü kişiyi düşünür, zorda kalmasın der..
Sana tavsiyem, sakın kendinden taviz verme.. Evlilik kararı alacağın insan için sen fedakarlık edeceksen, o da senin için fedakarlık etmeli..
Evlilik konusu için kimse ile yada kimsenin lafı ile acele etme..

Lütfen düzgün bir işe girip, yada çalışıyorsan yükselme odaklı çalışıp, bir yandan kpss de şansını dene..
Etraf baskısı ile evlilik tehlikeli ve kötü sonuç doğurur genelde..
Çünkü evlilik çok ciddi bir konudur, yanlış hatırlamıyorsam geçen gün erkek arkadaşın kredi çekmeni istemişti, kendi keyfine bineceği araba için.. Emin ol çeksen sonu gelmez, bu seferde benzin parası ister, çünkü insan ciddi düşündüğü kişiyi düşünür, zorda kalmasın der..
Sana tavsiyem, sakın kendinden taviz verme.. Evlilik kararı alacağın insan için sen fedakarlık edeceksen, o da senin için fedakarlık etmeli..
Evlilik konusu için kimse ile yada kimsenin lafı ile acele etme..
Benim asiri yalnizlik korkum var.bunu aşmak icin herseyi yapicam.insanlardan vazgecmeyi ogrencem.Atanicam bi sekilde.zaten ozamn bu hayatimdaki insani da eminim istemem

Sıra neymiş.kardeşim benden önce evlendi. Ben atanmadan düşünmüyorum bile senden de büyüğüm.evlenince nolcak?okumuş etmiş kızsın canım ya nasıl düşünce bunlar. İnsanları bu kadar kaile alma
Onlar diyo bi atanamadin sende.buyuk sehir iste kocan olur basinda.yaa kafalari Cok geri.ne zman evlenip cocuk yapcakmisim.amaa ben gezmeye alismis kizim zor gelir banaa evlilik

Senin yaşındakilerin boy boy çocukları var :KK53:
Çooook geç kalmışsın be güzelim hemen evlen :işsiz:

Miss gibi evde kalmışız ne güzel, sokakta mi kalaydik :dondurma:
25 inde neyin kafasi bu? Sen müsaade etmedikçe kimse hiç birşey diyemez.. Her evlenin başına kuş konsa kimse boşanmazdi.. Neyse ben boşa dil dökmiyeyim.. Sen şu sürekli konu actigin sevgilin var ya bence ona kredi çek sonrada evlen onla.. Sonra gör bakalım nerde kaliyon:deli:

bunu soyleyen insan dediki ileri yasina kadar duran kadinlar cok erkekler cikarmista
himmmm ilginc yaklasim o zaman da namus kavrami isin icine giriyor... ya sen unv mezunu olduguna emin misin??ya da sunu sorayim orgun ogretim mi yani okula godip geldin mi evden mi okudun??? ya soyleyecek cok seyim var da daha yeni kiblendim susuyorum... bence sen hemen evlen. bak is hayatina falan atilirsin Orada da kadin erkek karisik calisiliyor haberin yoktir belki yazik olur...

boyle hic erkek tanimadan bak tanimadan diyorum yatmadan ya da baska birsey yapmadan degil tanimadan evleniyorlar aradan bikac ay geciyor kocam soyle kotu boyle kotu. nisani evlilik sayiyorlar nisandan donemiyorlar. bak canim kardesim once tani insanlari. oyle safsin ki yaptigim ignelemeyi bile anlayamamissin. evlilik kumardir ama en azindan oyunu azicik bilerek oyna...

Bende 21 yasindayim 6 ay sonra 22.
Arkadasim yeni 22 oldu 2 aydir evli.
Geçenlerde bana dedi ki 23 E kadar evlendin evlendin. Evlenemez isen hiç boşa çabalama o yaştan sonra ask meşk geçiyor aşk bu yaşlarda güzel dedi :KK51: ben şok o_O

25yaşıma girdim ben. Üniversite yeni bitti ama.Kpssye girdim atanmak istiyorum.Çevremdekiler evlen kardeşin senden daha önce gitcek diye baskı yapıyo.yani evlenince nolcak daha mı mutlu olucam.Hem ben önce işimi garantilemek istiyorum.Ve öyle biriyle evlenmek istiyorum ki beni evliyken bile kaybetmekten korksun.sizce olmaz mi bu yaştan sonra geçti mi yaşim yaa.Ya da evde mi kaliyom :-( diyolar ki iste yaş gectikce kadin cok sey yasamis olur hos olmaz kimse istemezmis

25 yaşındasın üniversite mezunusun ve evde mi kaldım diye soruyosun
dur daha okuldan mezun olmuşsun yeni

25 yas ne evde kalmasi kardes sen okumus kizsin neden sacma sapak konusanlarin azinj tikamiyorsun ki ne demekmis zaman gectikce iyi olmazmis ben bunu ilk defa duyuyorum ne yani zaman gectikce son kullanma tarihi falan mi geciyor :D

Back
X