- 9 Mart 2023
- 18
- 2
- 16
- 22
- Konu Sahibi Fatmacan0222
-
Acaba kadın doğum aciline gitsem kan testi alırlar mıErken gebelik yap yada kan testi ver canım
Evet alırlar hatta direkt düzenli kullanmam gereken ilaç var (mesela tansiyon gibi) de almazlarsa gebelik çarsa kullanmayacağım de öyle verAcaba kadın doğum aciline gitsem kan testi alırlar mı
Tamamdır çok teşekkür ederimEvet alırlar hatta direkt düzenli kullanmam gereken ilaç var (mesela tansiyon gibi) de almazlarsa gebelik çarsa kullanmayacağım de öyle ver
Buraya yükleyince kalite düşüyor ama sanki bende gördüm.Dün akşam saat 12 de yaptım erken gebelik ben kücük bir gölge tarzında çizgi gördüm hatta eşim de gördü acaba biz yanılıyormuyuz yoksa varmı sizceEki Görüntüle 3599167
Buraya yükleyince kalite düşüyor ama sanki bende gördüm
O kadar gecikmeye daha belirgin olması lazım ama belki geç döllenme yada hamilelik dışında başka bişey vardır. Benmde öyle olmuştu pcos uyumlu demişti dr um.Reglimin 10. Gecikme günüydü dün yaptım normalmi silik cıkması bu gün de 11. Günü hala olmadım hasta ama
Bilmiyorum ama inşallah öyle değildirO kadar gecikmeye daha belirgin olması lazım ama belki geç döllenme yada hamilelik dışında başka bişey vardır. Benmde öyle olmuştu pcos uyumlu demişti dr um.
Sabah ilk idrarla deneyin birde.Saat 11.30 da yaptım kaset test çubuğu yine böyle çok silik çıktı
Bu da ilk idrerla yaptığım sabahSabah ilk idrarla deneyin birde.
Cok silik var gibi ama kan tahlili verin bence gecikmeniz cok olmusBu da ilk idrerla yaptığım sabah
Acile gittim de almadılar kan testiCok silik var gibi ama kan tahlili verin bence gecikmeniz cok olmus
Canm marka ya artı med yada days doctor sanırım. Onlar çok yanıltıyor. Umarım vardır. Vücudumuz resmen bizimle oyun oynuyor sanki. Bende 2 gün gecikmedeyim ama yok yani biliyorm bakalım döngünüm 37.günü olmuşum geçen ay. Bugün daha 32. Gün bekliyorum bari bayramıda atlataydımBu da ilk idrerla yaptığım sabah
Benim gecikmenin 13. Günü bu günCanm marka ya artı med yada days doctor sanırım. Onlar çok yanıltıyor. Umarım vardır. Vücudumuz resmen bizimle oyun oynuyor sanki. Bende 2 gün gecikmedeyim ama yok yani biliyorm bakalım döngünüm 37.günü olmuşum geçen ay. Bugün daha 32. Gün bekliyorum bari bayramıda atlataydım
HmmBenim gecikmenin 13. Günü bu gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?