- Konu Sahibi Fatmacan0222
-
bazi testler cok beklediklerinde yanlış ikinci cizgi cikabiliyor onun dakikasi var o dakika icinde ikinci cizgi çıkması lazim ama tekrar test yapmani tavsiye ederimSelam kızlar ben 16 mayısta çatlatma iğnesi oldum. Dün 1 hazıranda test yaptım negatifti akşam saatinde yaptım. Bügün sabah uyanır uyanmaz test yaptım tek çizgiydi ikinci çizgi belirmeyince kenara koydum. Sonra baktım ikinci silik çizgi var. Ama dünkü testim hala ne tek çizgi. Sizce tutmuş olma olasılığı var mı
Regl günün ne zaman yada sabah ilk idrarla yap testiSelam kızlar ben 16 mayısta çatlatma iğnesi oldum. Dün 1 hazıranda test yaptım negatifti akşam saatinde yaptım. Bügün sabah uyanır uyanmaz test yaptım tek çizgiydi ikinci çizgi belirmeyince kenara koydum. Sonra baktım ikinci silik çizgi var. Ama dünkü testim hala ne tek çizgi. Sizce tutmuş olma olasılığı var mı
Az önce kaset test yaptım baya belirgin di ikinci çizgi
Bende pcos var. KlomenRegl günün ne zaman yada sabah ilk idrarla yap testi
Okadar çok test yaptım ki hiç sonradan ikinci çizginin çıktoğını görmedim denk gelmedi. Yumurtlamadan sonraki 11. Günüm. Yarın olsun tekrar test yapacambazi testler cok beklediklerinde yanlış ikinci cizgi cikabiliyor onun dakikasi var o dakika icinde ikinci cizgi çıkması lazim ama tekrar test yapmani tavsiye ederim
Yerleşme kanaması olabiliirBöyle çıktı daha belirgin burda silik cıkıtı
Eki Görüntüle 3600313
Özel hastanenin acilinde kan verebilirsin ben 175 liraya kan verdim hemen sonuç çıktıBöyle çıktı daha belirgin burda silik cıkıtı
Eki Görüntüle 3600313
175₺ baya iyiymişÖzel hastanenin acilinde kan verebilirsin ben 175 liraya kan verdim hemen sonuç çıktı
Bide öyle kotu bir hastane çok iyi bir hastane Hacettepe mezunları var ben baya beğeniyorum ama randevu bulmak çok zor:)175₺ baya iyiymişben 400₺ ye veriyorum
Özel hastanenin acilinde kan verebilirsin ben 175 liraya kan verdim hemen sonuçta
Dün akşam gittim Ağrı'da vardı biraz yetişkin acilinde verdim değerim 149 çıktı gebelik var da diyor çok küçük diyor değerin diyor çok düşük İki gün sonra tekrar geldim dedi doktorÖzel hastanenin acilinde kan verebilirsin ben 175 liraya kan verdim hemen sonuç çıktı
Yok bizim burdaki kıytırık tıp merkeziBide öyle kotu bir hastane çok iyi bir hastane Hacettepe mezunları var ben baya beğeniyorum ama randevu bulmak çok zor:)
2 gün sonra tekrar ver kan eğer 2 katından fazla artış olmuyorsa sağlıklı gebelik değil diyorlar ben 140 la öğrenmiştimDün akşam gittim Ağrı'da vardı biraz yetişkin acilinde verdim değerim 149 çıktı gebelik var da diyor çok küçük diyor değerin diyor çok düşük İki gün sonra tekrar geldim dedi doktor
Bence artış güzel önemli olan 2 gün sonra 2 katından fazla çıkmasi mesela 300 den yüksek çıkması lazım seninkiDün akşam gittim Ağrı'da vardı biraz yetişkin acilinde verdim değerim 149 çıktı gebelik var da diyor çok küçük diyor değerin diyor çok düşük İki gün sonra tekrar geldim dedi doktor
İnşallah yükselir2 gün sonra tekrar ver kan eğer 2 katından fazla artış olmuyorsa sağlıklı gebelik değil diyorlar ben 140 la öğrenmiştim
İnşallahBence artış güzel önemli olan 2 gün sonra 2 katından fazla çıkmasi mesela 300 den yüksek çıkması lazım seninki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?