Sizce gerçekten Aldatmayan erkek yokmudur??

Evlat Kokusu

Kötü Kalpli Kullarından Koru Allahım,💜
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2019
2.365
1.718
63
Alanya
Kimse eşine güvenmezmi her kadın evi. Çocukları için çalışıp kendini heba ederken gerçekten her kadın aldatılmışmıdır.. Mesela eltim kocasının sevgilisi var biliyor boşanırsam onla evlenir boşamam diyor bunalım Bi Hatay bu😥😥😥

Kimse eşine güvenmezmi her kadın evi. Çocukları için çalışıp kendini heba ederken gerçekten her kadın aldatılmışmıdır.. Mesela eltim kocasının sevgilisi var biliyor boşanırsam onla evlenir boşamam diyor bunalım Bi Hatay bu😥😥😥
Bosanirsam onunla evlenir diye gururunu onurunu ayaklar altina almayi göze almis yani .. ilginc

Valla kişiye göre değişir...bende kocama aldatmaz diyordum teşebbüs aşamasında yakayı ele verdi.yakalamasaydım devamı gelir miydi evet gelirdi erkeklerin hepsi demiyorum ama büyük bir kısmının içinde var bu kaypaklık maalesef...çok büyük bir aşka,sevdaya,onca yaşananlara,fedakarlıklara ve karnımdaki bebeğe rağmen ben bunu yaşadıysam kimseye bunu yapmaz diyemiyorum artık maalesef

Valla hepsi degildir diye umut ediyorum . Ve esime guveniyorum.
Ama cevremde yelteneni cok duydum. Yani disarda gozleri erkeklerin.

Vallahi aldatan kendi bilir sonuçlarınada katlanır.
Ben eşime güveniyorum inşallah şeytana uymaz diyorum.

İçinde Allah korkusu olan erkek kesınlıkle aldatmaz. Bu kadar net. Ama yoksa hersey beklenir. Eşime güveniyorum o konuda. Nefis cok kotu bırsey ama her erkek aldatır diye bırsey yok canım

Eşim, çapkın olurlar diye bilinen bir meslek yapmasına rağmen fazlaca sadakatli biridir. Allah şaşırtmasın ama beni aldatacağını zerre düşünmüyorum. Her erkek aldatmaz kısacası.
Eltinizin mezhebi de baya genişmiş maşallah güle güle kullansın :deli:

Genelleme yapmak yanlış bu konuda hepsi aldatır diyemeyiz ama takip etmekte fayda var ne yapacağı belli olmaz bu erkek milletinin,nefis baskın haram tatlı gelir çoğuna.Eltinizin de kafa çok ilginç doğrusu,evlenemesinler diye boşanmayıp aldatılan eş olmaya devam etmekkk...İnat uğruna yapılacak bişey değil

en son tvde bi programda adm ve kadın 40 yıllık evli kadın ameliyata giriyo amca öyle bi bekliyo ki çok hoşuma gitti eşimle izlerken dedim ki acaba o 40 yılda hiç aladtmışmıdır. Eşim saçmlama insan seviyosa 40 yıl da 100 yıl da geçse aldatmaz vs diye çıkıştı bana. Her zaman da şunu der aldatıp mutlu olan adam görmedim hepsi sürünüp pişman oluyo kadına hiçbişey olmuyo :) niye adlatıp süründüreyim kendimi niye arkamdan millete karısını aldtmış diye hakaret ettriyim diyo
yapmicağını düşünüyorum açıkçası ama yaprsa donsuz kapıya korum biliyo :)

Bence bir erkeğin aldatmasının temel sebebi erken evlilikten kaynaklanan birşey yaşayamamış olmasıdır.Zamanında birçok ilişki yaşamış bir erkek ortada aşk Ve sevgi varsa Bunlarla birlikte saygıda olur Ve aldatmaz.İkinci etmen ise kaybetme korkusunun olmasıdır.Bence Kadınlar bu korkuyu her zaman yaşatmalı eşlerine Yani ilk yanlışta sizin basıp gideceğinizden emin olmalı

Bence bir erkeğin aldatmasının temel sebebi erken evlilikten kaynaklanan birşey yaşayamamış olmasıdır.Zamanında birçok ilişki yaşamış bir erkek ortada aşk Ve sevgi varsa Bunlarla birlikte saygıda olur Ve aldatmaz.İkinci etmen ise kaybetme korkusunun olmasıdır.Bence Kadınlar bu korkuyu her zaman yaşatmalı eşlerine Yani ilk yanlışta sizin basıp gideceğinizden emin olmalı
Aynen öyle aslında nasıl olsa çekiyor rahatlığı olmamalı

Back
X