Sizce gerek var mı test yapmaya

Kasimpaticicegi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2023
326
63
28
Kızlar merhaba yakın zaman da konu açmıştım ama kısa ve özet birşey soracağım bu ay lekelenmeli bir adet dönemi geçirdim ilk gün lekeliydi 2. Ve 3. Gün biraz pedw geldi ve bitti 4. Gün bugun hiç yok sadece kahverengi peçeteye geliyo idrar sonrası acaba gebelik vs olabilir mi geç döllenme gibi gibi test yapsam mı yada ne zaman yapsam yapmasam mı bi kere daha böyle oldu kimyasal gebelikle sonuclandı da

Kimyasalsa da değilse de Dr gidin bence. Başka bir sıkıntı da olabilir.Kafanız rahatlar.

Kimyasalsa da değilse de Dr gidin bence. Başka bir sıkıntı da olabilir.Kafanız rahatlar.
Aslında pazartesi günü geçen hafta gittim kadın doğuma çok iyi bir dr kontrolüm vardı hiçbir sıkıntı yok yapabilirsin demişti ameliyat olmuştum 6 ay önce sürecim bitti o yüzden bu ay korunmamişti. Ama hayırlısı

Yorum yapacak arkadasım var mı acaba

Bende ilk hamileligim de aynısını yaşadım cnm ama idrar testinde çıkmadı benim bi kaç gün sonra kan tahlili yaptır istersen bazende belli olmuyor çıkmaya biliyo şuan ki hamileliğim de adetten önce idrar testi yaptım hafifden de olsa testte çıktı ama kan da çıkmadı adet günü geçtikten sonra çıktı kanda sen iki testi de dene istersen

İlişkiden ve o kanamadan kaç gün sonra belli oldu acaba

İdrarda testinde 2.adetim geçti öyle belli oldu cnm benim çok geç çıktı doktora gittim de 2 buçuk aylık tı şuan ki hamileliğimde adet günüm 1 gün geçtikten sonra çıktı kanda

Senin anlattığın yerleşme kanaması na benziyor cnm ben doktora sorduğum da yerleşme kanamasıysa biraz tutunmada olsa kanda çıkar demişti

Yani geçen ay ki adetimde bu şekilde oldu ama teste cıkmadı yumurtlama pik günden sonraki 13. Günde basladı kanama gibi lekeler kahverengi acık pembe bugun 18. Gün

Bi test yap istersen cnm çıkmazsa doktora görün derim kist varsada öyle lekelenmeler yapabiliyor hakkında hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…