Bi zorlama söz konusu değil ama istediler okulun tadilatta olduğunu görünce kayıtsız kalamadimBen de öğretmenim. Normalde istenmesi yasak ama veli bağışı olmadan okulun dönmesi çok zor. Ama bağış dedigim gibi...zorlama olursa iş başka.
Ben üzerime düşeni yaptığımı düşünüyorum evet istismara açık bi durum bi gerçek var Allah herşeyi görüyor LÖSEV benim içinde çok önemli bi kurulus yoksa pro olmayı düşünmezdimMüdürün paranızı çatır çatır yemediği ne malum?
Ben hiçbir kuruma tek kuruş vermiyorum Lösev hariç çünkü para ihtiyacı olanlara gidiyor mu gitmiyor mu belli değil.
Ben üzerime düşeni yaptığımı düşünüyorum evet istismara açık bi durum bi gerçek var Allah herşeyi görüyor LÖSEV benim içinde çok önemli bi kurulus yoksa pro olmayı düşünmezdim
Siz iyi niyetle yardım yapmissiniz. Allah kabul etsin.Bi zorlama söz konusu değil ama istediler okulun tadilatta olduğunu görünce kayıtsız kalamadim
Amin inşallah teşekkür ederim :)Siz iyi niyetle yardım yapmissiniz. Allah kabul etsin.
siz verebilirsiniz gücünüz yetiyordur ama yasak toplanması . ve nice aileler var gücleri yetmeyen ayrıca zaten kimse ödemek zorundada degil gücü yetsedeİyi akşamlar hanımlar :)
Oğlum ilkokula başlıcak eylül ayında inşallah kayıt için okula gittim okul müdürü "Bu formu doldurup 100 tl ile getirin çocuğunuzun kaydını yapalım " dediler bende öyle yaptim.
Ertesi gün parayla beraber gidip kaydını yaptırdım..Komşumuzun kızıyla aynı sınıfa gidicek oğlum komşum seslendi camdan "ne yaptın " dedi bende " okul işi tamam hallettim "dedim "neden itiraz etmedin kayit parası için ben itiraz edicem o kadar veremem " dedi sizce gereksiz bi durum mu ben gerekli olduğunu düşünüyorum sonuçta bi eğitim yuvası hayra geçer diye umuyorum şimdiden teşekkürler yorumlarınız için
İyi akşamlar hanımlar :)
Oğlum ilkokula başlıcak eylül ayında inşallah kayıt için okula gittim okul müdürü "Bu formu doldurup 100 tl ile getirin çocuğunuzun kaydını yapalım " dediler bende öyle yaptim.
Ertesi gün parayla beraber gidip kaydını yaptırdım..Komşumuzun kızıyla aynı sınıfa gidicek oğlum komşum seslendi camdan "ne yaptın " dedi bende " okul işi tamam hallettim "dedim "neden itiraz etmedin kayit parası için ben itiraz edicem o kadar veremem " dedi sizce gereksiz bi durum mu ben gerekli olduğunu düşünüyorum sonuçta bi eğitim yuvası hayra geçer diye umuyorum şimdiden teşekkürler yorumlarınız için
Özel okula millet yıllık 80 bin TL veriyor 4 sene okucak inşallah oğlum 100 lira bişey değil de ben fikir danışmak istedim okulun bakıma ihtiyacı var zaten tadilat yapıliyor dediğim gibibence müdür para yiyen tip değilse kesinlikle gerekli temizlik malzemesi vs alınıyor o paralarla 100 tl çok abartı bişey değil
ben 1000 -5000 leri duydum
Ben ztn o aileler zor durumda bırakılsın demedim konunun başından beri belirtiyorum durumu olan insanlar bi eğitim yuvasına katkıda bulunabilir istismar eden de Allahın dan bulsun..Özel okulla devlet okulu bir değil. Özel okuldaki ailelerin hepsinin durumu belli üst düzeyde 1 tane durumu olmayan aile yok, olsa bile çocukları zaten burslu okuyor ellerini bir şeye sürmüyor aileler.
Devlet okulunda öyle mi?? Ne garibanlar okuyor ailesi çocuga bir tane önlük alıyor bir tane çanta koskoca 8 seneyi yavrum onunla tamamlıyor. Evden yemek getiriyor diye yada üstü başı kötü diye arkadaşları tarafından da dışlanıyor farklı sebeplerden bazı öğretmenler tarafındanda.
İşte o aileden kimse 100 tl alıcam diye diretemez, kimse kayıt parası 100 tl getirin öyle kaydederim diyemez.
100 tl büyük bi para değil ama enayi yerine konmak çok büyük bi mevzu benim için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?