Sizce gidiyim mi ?

SalakSacma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2017
1.490
723
123
28
Yillar onceki eski sevgilimle arkadas olarak goruruyoruz kendisi bana 5 saat uzaklikta ben ailemle yasiyorum duygusal bosluktayim canim sıkkın beni yanina cagirdi anneme yalan soyleyip gitcem gidersem sizce ne yapmaliyim ?
2 gun kalcam yillik izindeyim gitmek içimdeb gelmiyo ama tanıdığım biriyle 2 gun ayni evde kalmak sarilip film izlemek fln guzel geliyo

Yillar onceki eski sevgilimle arkadas olarak goruruyoruz kendisi bana 5 saat uzaklikta ben ailemle yasiyorum duygusal bosluktayim canim sıkkın beni yanina cagirdi anneme yalan soyleyip gitcem gidersem sizce ne yapmaliyim ?
2 gun kalcam yillik izindeyim gitmek içimdeb gelmiyo ama tanıdığım biriyle 2 gun ayni evde kalmak sarilip film izlemek fln guzel geliyo
Şimdiki kızlar yürekmi yemiş acaba :KK64:

Sizin de mantığınıza yatmayan bu durumla ilgili yalana dolan ne gerek var.ailenize bile açıklayamadığınız bu ilişkiyi alıp nereye taşımayı düşünüyorsunuz?olacağı ve sonu olmayan bir şeye yeltenmenin sizi kırmaktan ve belirsizliğe itmekten başka neye yarayacak?

ilişkinin başından beri doğru olmadığı barizse ve arkasında duramayacaksınız eğer, başlamanın bir lüzumu yok .

O is sarilip film izlemekle kalmaz yanliz..
Gayet sevisirsiniz bunu goze alarak git

Ya benim duygusal boşluğum oldugunda direkt anamın babamın yanına gidiyorum sarılmaları bir sevgili sarılmasından daha iyi geliyor....

duygusal boşluğu olan biri neden böyle bir şey yapmaz anlamıyorum....

yıllık izin falan dediğinize göre yetişkinsiniz kendiniz karar verin
Ama diğer açacagınız konu ay benı kullandı attı da vs vs olmasın pis linç yersiniz

Eski sevgili ile arkadaş olarak kalmak, sarilip film izlemek aynı evin içinde iki gün kalmak. Siz arkadaşım dediğiniz insanlarla bunu mu yapıyorsunuz? Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. Eski sevgili ile arkadaş olarak kalmak zaten başlı başına bi saçmalık.
Duygusal boşluk insana her zaman hata yaptırır pişman olur, sonra duygusal bosluğumdan yararlandı diye konu açarsınız burda.

Gelsene bize film izleriz.... 5 dk sonra :deli:

Eklentiler

• Screenshot_20200211-222039_Samsung Internet.webp
    Screenshot_20200211-222039_Samsung Internet.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 39
asla gitme gercekten sonradan ne kadar gereksiz birşey yaptıgını anlarsın.çok saçma yani.
Annene yalan söyleme hayatında degerli bi ınsan olsa asla geçmişinde kalan bir gölge olmazdı. Acıkcası içinden baya baya gitmek geliyor bana göre annene yalan söyleyip gittiğine göre. Arkadaş olamazsınız hele bir evin içinde ikiniz asla sadece film seyrederek durcagınızı sanmam ☺️ duygusal boslugunu kullanmasına izin verme. Yinede sen bılırsın.

Back
X