Sizce gidiyim mi ?

asla gitme gercekten sonradan ne kadar gereksiz birşey yaptıgını anlarsın.çok saçma yani.
Annene yalan söyleme hayatında degerli bi ınsan olsa asla geçmişinde kalan bir gölge olmazdı. Acıkcası içinden baya baya gitmek geliyor bana göre annene yalan söyleyip gittiğine göre. Arkadaş olamazsınız hele bir evin içinde ikiniz asla sadece film seyrederek durcagınızı sanmam ☺ duygusal boslugunu kullanmasına izin verme. Yinede sen bılırsın.
Kuzum birde uzun uzun akıl vermişsin 💞 O baya film konusu olmaya gidiyor🤪

Bunun için ailene yalan mi soyleyeceksin kız arkadaşların yokmu ne alaka eski sevgilin başka şehirde ve ikiniz aynı evde :kahve: ateşle barut yan yana durmaz :KK59:

Yani gidip ister sarıl uyu ister cinsellik yaşa bunlar kimseyi ilgilendirmez. Bunu yaptıgında duygusal boşluğun dolmayacak ama. Sonrasında daha da duygusal beklentiye gireceksin. Bu adamla tekrar beraber olmak mı istiyorsun? O ne istiyor? Gideyim eğleneyim kafa dağıtayım diyorsan ne güzel. Sevgi göreyim duygusal boşluğum dolsun diyorsan sonra kırılırsın ben sana söyleyim.

Yo hic bi beklentim yok ailem olmasa direk giderim amacim kafa dagitmak . Ama onun icin aileme yalan söyleme kismi kafami karıştıran zaten onceden de arkadastik ama benim onunla barışmak gibi bi istegim yok
Yani gidip ister sarıl uyu ister cinsellik yaşa bunlar kimseyi ilgilendirmez. Bunu yaptıgında duygusal boşluğun dolmayacak ama. Sonrasında daha da duygusal beklentiye gireceksin. Bu adamla tekrar beraber olmak mı istiyorsun? O ne istiyor? Gideyim eğleneyim kafa dağıtayım diyorsan ne güzel. Sevgi göreyim duygusal boşluğum dolsun diyorsan sonra kırılırsın ben sana söyleyim.

kızlar eski sevgilimle 2 gün beraber kaldık şimdi beni ne arıyor ne soruyor diye ağlamayacaksanız gidin. Sonuçta hayat sizin hayatiniz. Ama buradan sorduğuna göre aslında duygusal bir insansın ve bunu dert edeceksin gibi bir enerji aldım o yüzden sana gitme diyorum. Hangi şehirde yaşadığını bilmiyorum. Istanbuldaysan bebek sahilde falan kos.sonra yanına al kitabını boğaza karşı kahvaltı yapıp kitabını oku. Gerçi bunları başka sehirdeysen de yapabilirsin. Ne bileyim varsa arkadaşların onlarla takıl. Eğlenmeye git. Kişisel gelişim seminerleri var acayip iyi geliyor insana. Biletixten bak. Onlara git.
Eski sevgiliyle sarılma noktasına kadar düşme derim :)

Yillar onceki eski sevgilimle arkadas olarak goruruyoruz kendisi bana 5 saat uzaklikta ben ailemle yasiyorum duygusal bosluktayim canim sıkkın beni yanina cagirdi anneme yalan soyleyip gitcem gidersem sizce ne yapmaliyim ?
2 gun kalcam yillik izindeyim gitmek içimdeb gelmiyo ama tanıdığım biriyle 2 gun ayni evde kalmak sarilip film izlemek fln guzel geliyo
Gitmeyin

kızlar eski sevgilimle 2 gün beraber kaldık şimdi beni ne arıyor ne soruyor diye ağlamayacaksanız gidin. Sonuçta hayat sizin hayatiniz. Ama buradan sorduğuna göre aslında duygusal bir insansın ve bunu dert edeceksin gibi bir enerji aldım o yüzden sana gitme diyorum. Hangi şehirde yaşadığını bilmiyorum. Istanbuldaysan bebek sahilde falan kos.sonra yanına al kitabını boğaza karşı kahvaltı yapıp kitabını oku. Gerçi bunları başka sehirdeysen de yapabilirsin. Ne bileyim varsa arkadaşların onlarla takıl. Eğlenmeye git. Kişisel gelişim seminerleri var acayip iyi geliyor insana. Biletixten bak. Onlara git.
Eski sevgiliyle sarılma noktasına kadar düşme derim :)

Mesajı yazmaya sizli bizli başlayıp senli benli bitirmişim 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍ kusura bakmayın :)

Yo hic bi beklentim yok ailem olmasa direk giderim amacim kafa dagitmak . Ama onun icin aileme yalan söyleme kismi kafami karıştıran zaten onceden de arkadastik ama benim onunla barışmak gibi bi istegim yok

Ben ilişkilerin bu şekilde kangren olmasından hoşlanmıyorum açıkçası. Eski sevgilim ama kopamıyorum işte iyi vakit geçiriyoruz bana iyi geliyo falan muhabbetlerinin hiç sağlıklı sonuçlandığını görmedim. Bence kendi şehrinden kafa dağıtacak insanlar bulmak daha mantıklı. İçin rahat etmeyecekse ailen yüzünden bence yapma, amacın kafa dağıtmak sonuçta çelişki oluyor.

Aslında mantıken baktığınızda gitmemesi doğru olan. Ama bi yandan da şöyle düşünüyorum. Üç günlük dünya onu düşün bunu düşün derken hayatımız hesap kitapla geçiyor. İnsan ne istiyorsa onu yapmalı. Hayallerini ertelememeli.
Bence içinden gitmek geliyorsa git. Yaşlanınca zaten hiçbirini yapamıcaz. 🤪

Yillar onceki eski sevgilimle arkadas olarak goruruyoruz kendisi bana 5 saat uzaklikta ben ailemle yasiyorum duygusal bosluktayim canim sıkkın beni yanina cagirdi anneme yalan soyleyip gitcem gidersem sizce ne yapmaliyim ?
2 gun kalcam yillik izindeyim gitmek içimdeb gelmiyo ama tanıdığım biriyle 2 gun ayni evde kalmak sarilip film izlemek fln guzel geliyo
Exle arkadaş gibi sarılıp film izlemek,kardeş kardeş dışarıda kar yağarken sıcacık evinde iki gün kalmak. Aman ne iç ısıtıcı bir arkadaşlık! Bence annene yalan söylemeye değecek bir tip değil. Ama sen bilirsin yine de

Back
X