- 28 Kasım 2008
- 6.205
- 59
- 158
- 39
- Konu Sahibi pink_panther
ikiside var ama görümcemi çok severim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 görümcem 1 eltim var
görümcelerimle aram iyi olduğu için onları tercih ediyorum
kimse şu açıdan bakmamış ama görümcelerim bizim sıkıntımızda hastalığımızda abileri yiğenleri onların kanından canından diye gerçekten üzülüyolar
bizim mutluluğumuzada canı gönülden seviniyolar
ama elti için kayın onun çocukları hiçbirşey ifade etmiyor kiaklinialirimsmile
tabi herkes aynı değil ama bence durum busengözlerimebaksanab
örneğin kızımın ameliyat işi vardı diğer kızlarımı evde bırakıp başka şehire gitmem gerekiyordu.eltim alt katımda oturmasına rağmen çocuklarıma göz kulak olmayı pek istemedi.oysa görümcem kaç km uzaktan gelip çocuklarımın yanında kaldı.2 görümcem saat başı bizi arayıp kızımı sordular.eltim geçmiş olsun dedi mi ondan bile emin değilimaklinialirimsmile
katılıyorum canım eltilerini seçenler bir kere daha düşünsün bence.eltide daha bir arkadaş tavrı vardır tabiki,dertleşir sizinle,ailenin dedikosu falan yapılır.ama eltilerin sizin iyiliğinizi isteyeceğinizi hiç sanmam,baş rakipsinizdir çünkü.siz de,eşinizi ve çocuklarınız da onun hiç birşeyisiniz onun için dertleriniz bağlamaz onu,kendinden iyi konumda olmanızı da istemez.
elti eltinin kumasıdır diye bir laf vardır.1:ay çok elti düşmanı gördüm kendimi eltimde yok halbuki)
görümce bence daha farklıdır.o daha abladır,bazen yargılar ,sorgular ama emin olun daha iyi niyetlidir.bizim iki gelinimiz var ben de bir görümceyim.büyük gelini hiç sevmesem de ikisinin de kötülüklerini isteyemem çünkü o zaman abim üzülür,yeğenim üzülür diye içim yanar.ayrıca benim de bir görümcem var aram çok iyi,bilirim ki o da benim iyiliğimi ister.yani görümceler daha güvenli.
nedense gelinler de görümcelere karşı çok önyargılı oluyorlar bence.yani ben iki gelinimizde de bunu gördüm.hele büyük gelin geldiğinde bekardım ve kendisi benden 7 yaş büyüktü böyle ablalık bekledim ondan,hani yengedir derdini dinler akıl verir falan ya ama nerdee.ilk günden hep şüpheyle baktı bana.sanki baş düşmanıyım muamelesi yaptı.ben onun düğününde çırpındım resmen ama hep bi kötü kötü bakışlar.insanlara karşı çok güvensiz,kimseyi sevmeyen bir tip zaten. en sonunda iyice soğudum ben de bayramlarda,annemlerde karşılaşırsak iki soğuk muhabbet o kadar.
küçük gelin daha iyi,o benden 5 yaş küçük bu sefer ben ona ablalık yapayım diyorum ama onda da yine aynı şüpheyi görüyorum adımız görümce diye herhalde.lafıma güvenmediği,dost bilmediği çok belli.
ben de bıraktım artık bu işleri.illa sevgi pıtırcığı aile özlemini rafa kaldırdım olmuyor işte ne yapayım.en güzeli mesafe diyorum artık.ne fazla yüz göz olayım ne de kötü olayım.herkes evinde mutlu olsun.
nedense gelinler de görümcelere karşı çok önyargılı oluyorlar bence.yani ben iki gelinimizde de bunu gördüm.hele büyük gelin geldiğinde bekardım ve kendisi benden 7 yaş büyüktü böyle ablalık bekledim ondan,hani yengedir derdini dinler akıl verir falan ya ama nerdee.ilk günden hep şüpheyle baktı bana.sanki baş düşmanıyım muamelesi yaptı.ben onun düğününde çırpındım resmen ama hep bi kötü kötü bakışlar.insanlara karşı çok güvensiz,kimseyi sevmeyen bir tip zaten. en sonunda iyice soğudum ben de bayramlarda,annemlerde karşılaşırsak iki soğuk muhabbet o kadar.
küçük gelin daha iyi,o benden 5 yaş küçük bu sefer ben ona ablalık yapayım diyorum ama onda da yine aynı şüpheyi görüyorum adımız görümce diye herhalde.lafıma güvenmediği,dost bilmediği çok belli.
ben de bıraktım artık bu işleri.illa sevgi pıtırcığı aile özlemini rafa kaldırdım olmuyor işte ne yapayım.en güzeli mesafe diyorum artık.ne fazla yüz göz olayım ne de kötü olayım.herkes evinde mutlu olsun.
tabiki eltimi seçerim
görümceler özellikle kötü niyetliyse annesini geline karşı doldurup, davranışlarını yönlendiriyor ,
kendi görümcem için konuşayım kardeşinin ne hastalığında ne mutluluğunda yanında olmadı, kardeşi kanser ameliyatındayken o denize gitmiş yüzüyordu ama eltim hep yanımdaydı önemli olan bence kan bağı değil insanlık.
bencede önemli olan insanlık kan bağı değil ama kardeşlik de farklı birşey
bir kızkardeş nasıl bu kadar vurdumduymaz olabilir kibilmiyorumkismile
ben o insanlığı yakınlığı görümcelerimde daha çok gördüğüm için onları tercih ediyorum ama birgün o iyi niyeti eltimdede görürsem onuda söylerim niye söylemeyeyimkiboshayallersmile
benim için önemli olan sıfatları değil insanlıklarıa.s