sizce haklı olan kim

Esim hazirlanmadi, erkek kardesi ben de gideceğim bugun o zaman beraber cikalim dedi kendisi gitti ben de annemlere gectim

Zaten dün de baktim gidecek gibi degildi aksama kadar yine onunla oturmak istemedim hazirlandim annemlere gidecektim baktim o da hazırlanıyor ben de gidicem beraber cikalim dedi.

E hazirlandi ya. Kendin dedin.

Neyse ben birsey demiyorum artik. Sen konu açmaya devam et.

Iyi günler.

kendi ailesi çok mu ezmiş eşinizi nedir, onlara kendini ispatlamaya çalışıyor sanırım da bu psikolojik ciddi bir sıkıntı bana göre..

katılıyorum, ezilmiş mi bilemem de yetiştirilme kaynaklı böyle olduğu kesin.

evet sabahtan akşama kadar benle oturdu ya ben rahatsız oldum o olmadı ben sıkıldım o sıkılmadı. zaruri durum falan yok yurtta kalır normalde izinliymiş öyle keyfi yere çıktı geldi yurtta durmak istememiş.

Kusura bakmayın ama çok yanlış. Genç bi delikanlıyla aynı ortamda sabahtan akşama. Sizde evinizde rahat etmek istersiniz. Afedersiniz ama lavaboya bile gitmekte zorlanır insan. Eşiniz değişikmiş. Beni eşim hayatta bırakmaz. Hatta kollarım hafif açılsa kapat lütfen der. Kaldı ki siz gran tuvalet gezemezsiniz sürekli evde.

Kıyafeti falan gectim hani cidden tuvalete bile gidemiyo insan rahat rahat. Sonucta su sesi bile duyuluyo odalardan. Banyoya girmek sıkıntı cocugu emzirmek sıkıntı. Her emmek istediginde kalkip ayri odaya gitmek yarim saat orda durmak iskence gibi.

Sert bi dille uyar insanın sinirini Zıplatmasın milletin yanında erkeklikleri tutuyor soğan cücüklerinin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…