Sizce haklılar mi ( resimli)

Karpuzlu araba

Nirvana
Pro Üye
7 Ağustos 2017
9.952
37.268
548
29
İki babası vefat eden arkadaşım .böyle paylaşımlar yapmışlar. Biraz icerlendim açıkçasi,bu durumda yazıldığı gibi yılda 1 kez babalar günü oluyor (oyuzden kutlayanlarada kızamıyorum ) babası vefat eden yada bosananlar onlarda böyle paylaşımlara üzuluyorlar demekki onlarada hak veriyorum . Sizce böyle paylaşımlar yanlismi ?
IMG_20200621_112121.webp

Bende bu babalar anneler günü, sevgililer gününü bir türlü anlamadim gitti. Yılda bir kez dayatılan saçmalıklar.

Kutlayacaksan gidip kutla, ara kutla. Medyadan paylaşmak neden ?

İlla her duygumuzu yazmak zorundayız herkesin gözüne sanki.

Bende bu babalar anneler günü, sevgililer gününü bir türlü anlamadim gitti. Yılda bir kez dayatılan saçmalıklar.

Kutlayacaksan gidip kutla, ara kutla. Medyadan paylaşmak neden ?

İlla her duygumuzu yazmak zorundayız herkesin gözüne sanki.
Doğru aslında bende böyle günleri onemsemem.ama gbaya kişi paylaşım yaptığı için acaba ben hayırsız evlat miyim dur bende paylaşayım diye de düşünüyor insan

Babamı iki sene önce kaybettim. Hala içim yanıyor. Babalar gününde biraz daha fazla aklıma geliyor. Ama bu kimin ne paylaşım yapacağına karışma hakkı vermez bana. Aksine mutlu babalar ve çocuklar görünce ben de mutlu oluyorum. Allah başlarından eksik etmesin diyorum.

Özel günler hep var olacak. Her özel günü üstümüze alınıp böhühühü olmayanaları da düşünün demek saçma. Özel güne bile gerek yok, her insanın eksik bir tarafı var ve birilerinin eksiğine dokunmadan yaşayamayız.

O zaman evlenme yıldönümümüzde foto paylaşmayalım evlenemeyenler ya da boşananlar var, 23 nisanda çocuk paylaşmayalım çocuğu olmayanlar var, sevgililer gününde sevgili paylaşmayalım sevgili bulamayanlar var, tatile gittiğimizde paylaşmayalım gidemeyenler var. Sürer gider bu, sosyal medyayı yasaklayalım toptan isterlerse.

Bu tip mıymıy mızmız insanları sevmiyorum.

Değiller. Belli bir yasa gelen yetişkinlerin bunlara takılı kalıp kendine hayatı zehir etmemesi gerekiyor.
Kiminin çocuğu yok.
Kiminin annesi yok.
Kiminin parası yok.
Kiminin sağlığı yok.

Amacı zaten paylaşım olan sosyal medyada bulunup sürekli bu tarz duyar kasmak anlamsız
Bilemiyorum ama üzüldüm açıkçası onlarinda elinde değil demekki uzuluyorlar

gereksiz gereksiz işler.
herşeyi sosyal medyadan yaşayan insanlara göre.
yapay yapay hayatlar.
hayatım boyunca sosyal medya kullanmanın (ilgi alanlarımı takip etmek dışında) bir gerekli işlevini bilmiyorum. millet neden gayet sıradan ve saçma olan hayatını,gezilerini,yediklerini,ailesini paylaşır mantığı yok. sokak ortasında kocama/babama seni seviyorum canım kocam/babam diye nasıl bağırmıyosam aynı şekilde sosyal medyada da şu saçmalığı yapmak saçma geliyor.
bir whatsapp durumu bile atmadım şimdiye kadar, ki gayet yedim içtim, gezdim,tozdum.
herkesi uzebilmesi de cabası, arkadaşım boşanma aşamasında mesela mutluluğumu gozune sokmam, birinin annesi birinin babası yoktur.

Babamı iki sene önce kaybettim. Hala içim yanıyor. Babalar gününde biraz daha fazla aklıma geliyor. Ama bu kimin ne paylaşım yapacağına karışma hakkı vermez bana. Aksine mutlu babalar ve çocuklar görünce ben de mutlu oluyorum. Allah başlarından eksik etmesin diyorum.

Özel günler hep var olacak. Her özel günü üstümüze alınıp böhühühü olmayanaları da düşünün demek saçma. Özel güne bile gerek yok, her insanın eksik bir tarafı var ve birilerinin eksiğine dokunmadan yaşayamayız.

O zaman evlenme yıldönümümüzde foto paylaşmayalım evlenemeyenler ya da boşananlar var, 23 nisanda çocuk paylaşmayalım çocuğu olmayanlar var, sevgililer gününde sevgili paylaşmayalım sevgili bulamayanlar var, tatile gittiğimizde paylaşmayalım gidemeyenler var. Sürer gider bu, sosyal medyayı yasaklayalım toptan isterlerse.

Bu tip mıymıy mızmız insanları sevmiyorum.

Oda doğru ama ne bilim ben üzüldüm açıkçası babamı paylaşacağım varsada bu yazıdan sonra paylaşmam artik

Ben çok dikkat ederim ve paylaşmam ama şöyle birsey yasadm kuzenim annesini kaybetti (halamı) ve oda byle icerlendi ki haklı dedm ben foto paylasmamistm ama sonra babalar gününde kendi de paylasmisti. Yani teknoloji devri mi diyim bilmiyorm. Bir çok insanda kendi eşini paylasio. Babalar gününü kutluyor blmyrm ya rabbim vefat eden babalar anneler e rahmet eylesin bir kişinin dahi gönlü kırılınca uzuluyorm ama bu mesela uzar gider çocuğu olmayanlarda var çocuğumuzun resminide paylasmayalm gibi oluyor bu durum

Oda doğru ama ne bilim ben üzüldüm açıkçası babamı paylaşacağım varsada bu yazıdan sonra paylaşmam artik

Ben geçen sene peylaştım rahmetli babamı, acım daha tazeydi birilerinin birşeyler söylemesini istedim belki de.

Bugün de abimi aradım babalar gününü kutladım. Birazdan muhtemelen fotoğrafımızı da paylaşırım. İkinci babam diye. Abisi olmayanlar üzülmez umarım 😂

İki babası vefat eden arkadaşım .böyle paylaşımlar yapmışlar. Biraz icerlendim açıkçasi,bu durumda yazıldığı gibi yılda 1 kez babalar günü oluyor (oyuzden kutlayanlarada kızamıyorum ) babası vefat eden yada bosananlar onlarda böyle paylaşımlara üzuluyorlar demekki onlarada hak veriyorum . Sizce böyle paylaşımlar yanlismi ?Eki Görüntüle 2652449
Ben özel günleri sosyal medyadan paylaşmayı tercih ediyorum. Aramak yanına gitmek yüzyüze olmak tercihlerinin arasında

Bilemiyorum ama üzüldüm açıkçası onlarinda elinde değil demekki uzuluyorlar

Ben babamla gorusmuyorum su an ve üzülmüyorum da böyle paylaşmışlara. Kimsenin mutluluğunu ya da yaşam tarzını görmek beni mutsuz etmiyor.

Bu o kişilerin halletmesi gereken problem.

Babasız ilk babalar günüm. Üzülüyorum ama insanların paylaşımlarına değil. Onlar paylaşım yapsa da yapmasa da özlediğim için üzülüyorum. Bir kişiye yönelik anneler günü, canım sevgilim/çocuğum vs paylaşımlarını da komik, “cringe” buluyorum, onlar adına utanıyorum.

Babasının annesinin görmeyeceği whatsapp durumlarını paylaşmaları çok saçma.ki zaten sevdiğini söylemek istiyorsan yanına git yüzüne söyle ara söyle bunu bir başka insana duyurmanın bir gereği yok diye düşünüyorum.

İşte insanlar sizin düşüncelerinize, doğrularınıza göre yaşamıyorlar. İsteyen istediği gibi davranıyor.

Bilmem kaç yaşına gelmiş insanların bunları aşması lazım değil mi? Instada görmese tvde görecek, tvde görmese sokakta görecek. Bu düpedüz kıskançlık. Linçlemeyin benim de içimi burkan özel günler var ama bu kimin ne paylaşacağına karışma hakkı vermez bana. Hatta arkadaş bu kadar içerliyorsa girmesin instaya. Her özel günde bir duyarcı çıkıyor ortaya sıktılar artık

Back
X