- 23 Haziran 2018
- 2.059
- 631
- 123
- Konu Sahibi limonbanyosu
-
Yani anlayamadim ya hepsi mi bana denk gelir surekli beni arayan ya laf sokuyor ya gondermeli story atiyor lafi da arada sokuyorum yuzsuzler yine utanmayip fakeden takip etmeye calisiyorladvalla benim de iki yüzlü samimiyetsiz insanlara hiç tahammülüm yok bana haklısınız gibi geldi o yüzden
Cikarttim bi kacini alindilar sanirim yazmiyorlar artikEvet..
Düşünerek,kafanda kurarak abartiyorsun.
Bu şekilde kendi enerjinden dusurursun.
Sevmediğin insanlari ne düşün ne görüş.
Kim olduğu fark etmez,zarar goruyorsan çıkart hayatindan.
Bu yüzden mi hayata küstünüz?Arkamdan konusmalari da su;X cok saygisiz is bilmez yol yordam bilmez vs vs
Hayir baska yaptiklari da var kucuktum diye dalga gecerdi hep rezil felan ederdi milletin icinde belki o donem o da iyi degildi ama ne biliyim yara acti bendeBu yüzden mi hayata küstünüz?
Alınsın,hani yol yordam bilmiyordun.Cikarttim bi kacini alindilar sanirim yazmiyorlar artik
Bir de soguk yapiyorum buna yine neye alindi diyor hicbir sey demedim konusmak istemiyorum cunku senin gibi fitne fesatlarla baska bir kuzenim var bununla cidden cok yakiniz kardesten oteyiz 3 kere aradim secim gecesinden bu yana hicbirinde acmadi secim gecesi annemin telini acti neyse dedim bugun de aradim acmadi anneme reels atmis hicbirine donmedi aramalarimin cidden cevrem beyin ozurluAlınsın,hani yol yordam bilmiyordun.
Neden alınıyor. ?
Alınmasının nedeni yüzüne gülüp arkandan fitnelik yapamayacak olması :)
Haklısın ama bu kadar düşünmemeye çalış. Temizle çevreni o insanlardan. Ben o komşuyu o öyle bir story bile atmadan çıkartırdım takipten.Ben mi cok abartiyorum bilemedim cevremdeki herkes iki yuzlu yalanci yuzume gulup arkamdan konusuyorlar komsumuzun kizi 8 yillik ablam sayilir hatri coktur instagramda story atmis ama ilk degil bu tur storyleri onun istedigi partiye oy vermedik diye(takipcileri olarak) hepiniz vatan haini teroristsiniz yazmis cok zoruma gitti cikardim takipten daha sonra teyzemle bir olay oldu aradi denememi sordu orta dedim hepsi mukemmel olacak sanki ev hanimisin dedi neyse teyze dedim kapadim sevmedigim bir kuzenim var ama takipteydim ayip olmasin diye ama gecmiste bana yaptiklari aklima geldi cok zorbalamisti beni sebepsiz onun yuzunden hayata kusmustum arkamdan bir kac konusmasini da biliyorum daha fazla dayanamadim onu da ciktim anlamadim ben mi garibim insanlar mi iki yuzlu? Sizce abartiyor muyum
Evet maalesef zamaninda vermememin sebebi belki duzelir dememHaklısın ama bir daha tepkilerini zamanında ver. Durup durup bir anda patlamışsın.
Aslinda cikarticaktim kac kere annem engel oldu birak dedi sanane kimin neye verdiginden dedi cikarmadim en son o paylasimi gorunce inanilmaz kirildim her yerden cikardim alinsin yani napiyimHaklısın ama bu kadar düşünmemeye çalış. Temizle çevreni o insanlardan. Ben o komşuyu o öyle bir story bile atmadan çıkartırdım takipten.
20yaş kaç acaba ?
Bencede ya cok sans verdim hepsine ama sanki inadima yapiyorlar ama hepsinin suclusu anne babam kapi gibi arkamda duramadilar ki sahipsiz sandilar benihaklısın valla çıkar hayatında hepsini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?