Bunlar kardeşten vazgeçmek için neden olabilir mi ya?
Evet bazı noktalarda çok ayıp etmiş size ama ne olursa olsun.
Belki bir derdi vardı, belki bir sıkıntısı vardı. Yani haklı bulmuyorum davranışlarını ama gene de evimde misafirken kardeşim ben o noktaya getirmezdim tartışmayı. Gitmesine de asla izin vermezdim.
Eşiniz ise sizi yatıştırmak yerine "Bu eve giremez." diye yangına körükle gitmiş. Ben olsam bu tavrı da gözden geçirirdim. Hiç doğru değil.
Sonuçta tabi ki yazın gidin ve barışın. Et tırnaktan ayrılmaz, paylaşamadığınız atla deve de değil. Klasik genç kız kaprisi işte.
Her ne olursa olsun yanlış yapmışsınız!
Kendi aile sorunlarınızı eşinize anlatarak bence iyice olayı büyütmüşünüz..
Kardeş sizin ister barışırsınız ister ömür boyu küsersiniz..
Ancak eşinizin kardeşiniz hakkında yorum yapması hoş değil..
eşim eve geldiğinde yüzümü gördü demiştim yüzümde gördüğü morluklar ve tırnak izleriydi..gitmesine engel olmak istediğim için o duruma geldim...ne diyebilirdim evde bir kasfet havası kardeşim gitmiş..önce sessiz kaldı .. ben 2 hafta hasta oldum ağzımda yaralar çıktı üzüntüden sana yemin ediyorumki pipetle su ve çorbadan başka bişey yiyemedim vazelin sürüyorduk damaklarıma sırf üzüntünün dışarı çıkmasıydı bu ... ben haketmedim oysaki
Bu sebepler yüzünden kardeşinizi gömdünüz öyle mi? Kardeşiniz çok hatalı evet ama sizde yaşça oldukça büyük olduğunuzu yazmışsınız böyle düşünmeniz çok yanlış bence.Kardeş o sonuçta insanın vazgecemeyeceği parçası.
Bende ablamla çok savaştım zamanında cok yanlışlar yaptım oda yaptı ama hiç gömmedik birbirimizi,Allah eksikliğini göstermesin .İnşallah düzelir aranız herşeyi unutursunuz.
Anlıyorum canım.Ben kendimden örnek vereyim o zaman.Ben şahsen ablamla hep beni eleştirdiği için tartışırdım yanlışlarımın farkındaydım ama ablamın bunu beni rencide ederek söylemesini sindiremezdim annemlerde ablamı dinler onlarda sürekli eleştirirlerdi.Artık sıkıldığım için bende kardeşin gibi evin içinde yanlız yaşardım aralarına katılmazdım somurturdum.Acaba sizdede mi böyle bir problem var ?kolay değil inan 8 yaş fark var aramızda küçükken bile o olmadan kapının önüne çıkamazdım yürümeye başladığından beri yanındayım hep onun sorumluluğunu taşıdım .. erkek arkadaşlarıyla hep tanıştım tanıyayım nasıl insanlar diye onun için neler yaptığımı yazmayacağım..fakat o benim vazgeçilmeyen parçamsa eğer ben onun neden vazgeçilecek parçası oldum neden yanımda değil .. arkadaşlarıyla kahkaha ile konuşurken neden bizim yüzümüze hep somurtarak bakıyo ve onun için yaptığımız herşey için teşekkür etmek yerine zorunlusunuz havasına giriyor..çok yoruldum çokkk
Oyyyyyy..
Çok geçmiş olsun..
Aileniz sizi görmeye gelse daha iyi olur bence..
Kardeşinizle bir süre karşılaşmamanız daha hayırlı gibi görünüyor..
ben bunu anneme söyleyemedim..deniz kenarında oturuyorlar hayal kuruyor torunum gelecek denize gideceğiz beraber parka gideceğiz diye .. gitmekten başka çarem yok ama kardeşim bu sene okulu bitiyor ve baba evine dönüyor sonra iş güç meseleleri başlayacak
Anlıyorum canım.Ben kendimden örnek vereyim o zaman.Ben şahsen ablamla hep beni eleştirdiği için tartışırdım yanlışlarımın farkındaydım ama ablamın bunu beni rencide ederek söylemesini sindiremezdim annemlerde ablamı dinler onlarda sürekli eleştirirlerdi.Artık sıkıldığım için bende kardeşin gibi evin içinde yanlız yaşardım aralarına katılmazdım somurturdum.Acaba sizdede mi böyle bir problem var ?
Siz bilirsiniz..
Gidince soğukluğunuzu farketmeyecekler mi,onlara da mı anlatacaksınız?
Daha çok karışacak olaylar sanki..
kardeş kardeşliğini bilecek. ne demek ablayı dövmeye kalkmak ,hatta bunu yapmak. özür dilemedikçe suçunu kabul etmedikçe, ben olsam yüzüne bile bakmam. şiddete kadar tamamda ablaya el kalkması beni delirtti okurken. tatile annenize gitmeyin bence.
ha özür diledi , içtenlikle,o zaman iş değişir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?