eşimin anne ve babası sadece kelimede kalmış birsey uygulama da anne baba değiller . Bütün altinlarim eşime yükledikleri krediye gitti 50 bin çekmişti 10 bin altinim 10 bin de öğle birikimim gitti şimdi sorsan kayinbabam iftara gelirken hep beni düşünür tatlı alım mı sunu alım mı bu borç onlarında borcuydu hani sevgi düşünülmekte oluyor bende dipdibe oturuyoruz 2 aydır evlerine gitmedim benim annem ameliyat oldu bir geçmiş olsuna gelinmedi ..
Neyse herşeyi geçtim ben ilçede oturuyorum ve bura çok lafci bir yer hep büyük şehirlerde yaşayıp buraya gelmek aşırı zor oldu sevdiğim için evet dedim ailesi oturaklı değil onları idare ediyorum
Eşim şimdi askere gidiyor ben kendi ailemin yanında kalacam yoksa inan biz bosaniriz 1yil içinde beni o aile çok yıpratır diye düşündüm
Askere giderken eşim bana hiç sana şu kadar para birakim falan yapmadı
Hatta çalış kredinin geri kalanını yatır diyor bana
Eşim çok uyumlu iyi bir eştir herşeyi sorun etmez çok güzel ahlakı var beni düşünür falan
Ama gelecegimizi hiç mı düşünmüyor anlamadım
Birikimi biz nasıl yapacaz borcsa yarısını ödedik zaten gerisini anası babası odesin ortak onlarda bu borca
1 aydan az zaman kaldı gitmesine ben de sordum neden beni düşünmüyorsun falan dedim ya insanın babası da olsa inanın o evden çıkınca çok farklı oluyor bana hiç para bırakmayı düşünmüyorsun dedim
O da para olmayınca diyo başlıyor ..
Kapıyı çarptı gitti
Sizce haksız mıyım
İnanın kendi babamın evine temizlik yapmaya gittim tek kalıyor babam hep işte yiyormuş
Temizlik malzemesi alır kenara cekilir
Evde ekmek bile olmaz hem evini iyice temizlerim hem de yemeğimi dışardan söylerim bana hiç kızım al şunu demedi
O yüzden bunu sorun ettim hani babam ihtiyacın var mı diyecek bir adam değil
İnanın 10 aylık evliyim evime 1 kere geldi kendi annem babamda çok ilgisz kayinbabamlarda
Beni neden düşünmüyorsun dedim az bir süre değil 1sene gidecek
Çalışırım sorun değil ama bunu hissetmek istedim
Neyse herşeyi geçtim ben ilçede oturuyorum ve bura çok lafci bir yer hep büyük şehirlerde yaşayıp buraya gelmek aşırı zor oldu sevdiğim için evet dedim ailesi oturaklı değil onları idare ediyorum
Eşim şimdi askere gidiyor ben kendi ailemin yanında kalacam yoksa inan biz bosaniriz 1yil içinde beni o aile çok yıpratır diye düşündüm
Askere giderken eşim bana hiç sana şu kadar para birakim falan yapmadı
Hatta çalış kredinin geri kalanını yatır diyor bana
Eşim çok uyumlu iyi bir eştir herşeyi sorun etmez çok güzel ahlakı var beni düşünür falan
Ama gelecegimizi hiç mı düşünmüyor anlamadım
Birikimi biz nasıl yapacaz borcsa yarısını ödedik zaten gerisini anası babası odesin ortak onlarda bu borca
1 aydan az zaman kaldı gitmesine ben de sordum neden beni düşünmüyorsun falan dedim ya insanın babası da olsa inanın o evden çıkınca çok farklı oluyor bana hiç para bırakmayı düşünmüyorsun dedim
O da para olmayınca diyo başlıyor ..
Kapıyı çarptı gitti
Sizce haksız mıyım
İnanın kendi babamın evine temizlik yapmaya gittim tek kalıyor babam hep işte yiyormuş
Temizlik malzemesi alır kenara cekilir
Evde ekmek bile olmaz hem evini iyice temizlerim hem de yemeğimi dışardan söylerim bana hiç kızım al şunu demedi
O yüzden bunu sorun ettim hani babam ihtiyacın var mı diyecek bir adam değil
İnanın 10 aylık evliyim evime 1 kere geldi kendi annem babamda çok ilgisz kayinbabamlarda
Beni neden düşünmüyorsun dedim az bir süre değil 1sene gidecek
Çalışırım sorun değil ama bunu hissetmek istedim