• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce haksız mıyım

Tuansk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2017
93
85
3
33
eşimin anne ve babası sadece kelimede kalmış birsey uygulama da anne baba değiller . Bütün altinlarim eşime yükledikleri krediye gitti 50 bin çekmişti 10 bin altinim 10 bin de öğle birikimim gitti şimdi sorsan kayinbabam iftara gelirken hep beni düşünür tatlı alım mı sunu alım mı bu borç onlarında borcuydu hani sevgi düşünülmekte oluyor bende dipdibe oturuyoruz 2 aydır evlerine gitmedim benim annem ameliyat oldu bir geçmiş olsuna gelinmedi ..
Neyse herşeyi geçtim ben ilçede oturuyorum ve bura çok lafci bir yer hep büyük şehirlerde yaşayıp buraya gelmek aşırı zor oldu sevdiğim için evet dedim ailesi oturaklı değil onları idare ediyorum
Eşim şimdi askere gidiyor ben kendi ailemin yanında kalacam yoksa inan biz bosaniriz 1yil içinde beni o aile çok yıpratır diye düşündüm
Askere giderken eşim bana hiç sana şu kadar para birakim falan yapmadı
Hatta çalış kredinin geri kalanını yatır diyor bana
Eşim çok uyumlu iyi bir eştir herşeyi sorun etmez çok güzel ahlakı var beni düşünür falan
Ama gelecegimizi hiç mı düşünmüyor anlamadım
Birikimi biz nasıl yapacaz borcsa yarısını ödedik zaten gerisini anası babası odesin ortak onlarda bu borca
1 aydan az zaman kaldı gitmesine ben de sordum neden beni düşünmüyorsun falan dedim ya insanın babası da olsa inanın o evden çıkınca çok farklı oluyor bana hiç para bırakmayı düşünmüyorsun dedim
O da para olmayınca diyo başlıyor ..
Kapıyı çarptı gitti
Sizce haksız mıyım
İnanın kendi babamın evine temizlik yapmaya gittim tek kalıyor babam hep işte yiyormuş
Temizlik malzemesi alır kenara cekilir
Evde ekmek bile olmaz hem evini iyice temizlerim hem de yemeğimi dışardan söylerim bana hiç kızım al şunu demedi
O yüzden bunu sorun ettim hani babam ihtiyacın var mı diyecek bir adam değil
İnanın 10 aylık evliyim evime 1 kere geldi kendi annem babamda çok ilgisz kayinbabamlarda
Beni neden düşünmüyorsun dedim az bir süre değil 1sene gidecek
Çalışırım sorun değil ama bunu hissetmek istedim

üzüldüm adına :( keşke askerliğini yapsaydı da öyle evlenseydiniz:( resmen borç kitleyip gitmiş oldu.
yaparız ederiz deyio de hiç bir şey yapmayan ailelere de sinir oluyorum.

Kredi ne içindi, düğün için mi?
Keşke askerliği bekleseydiniz evlenmek için.
Yok canım babasıyla eşim aynı dukkanda çalışıyor dükkan için malzeme aldılar falan zaten askerde orda kalmak için gidiyor ..
Dükkanı kapat dedim ya hep yiyorlar inan ben eşimle bir gün bir yere gitmedim
Onu geçtim kimsem yok bu şehirde bir kere para istemedim aldiysamda çeyrek altın yaptım 20 tane onu da götürdü krediye yatırdı
Diyorum ki biz ödedik yeter
Daha gitmeden çalışıp gerisini sen ödersin
Aileyle iş olmuyor inan bütün cefa bize kaldı bütün sefasini onlar yaşadı o da artık orda kalmak için gidiyor çünkü ben bu yerde ve eşimin orda çalışmasından yana değilim

üzüldüm adına :KK43: keşke askerliğini yapsaydı da öyle evlenseydiniz:KK43: resmen borç kitleyip gitmiş oldu.
yaparız ederiz deyio de hiç bir şey yapmayan ailelere de sinir oluyorum.
Çok yiprandim ya bir de kapıyı vurup gitti şeytan diyor ki git babanın evine tek kalsın burda

evinizi boşaltıp mı gideceksiniz?
ekstra masraf olmayacaksa ne ailenizle ne kayınvalidelerinizle yaşayın derim.
12 ay asker bekleyen ve çalışan biri olarak ben çok yıprandım o dönemde kendi ailem yanımda olmasına rağmen.
ama babanız uyumlu geçimli biriyse (anladığım tek yaşıyor) hem çalışın hem onunla kalın

Yok canım babasıyla eşim aynı dukkanda çalışıyor dükkan için malzeme aldılar falan zaten askerde orda kalmak için gidiyor ..
Dükkanı kapat dedim ya hep yiyorlar inan ben eşimle bir gün bir yere gitmedim
Onu geçtim kimsem yok bu şehirde bir kere para istemedim aldiysamda çeyrek altın yaptım 20 tane onu da götürdü krediye yatırdı
Diyorum ki biz ödedik yeter
Daha gitmeden çalışıp gerisini sen ödersin
Aileyle iş olmuyor inan bütün cefa bize kaldı bütün sefasini onlar yaşadı o da artık orda kalmak için gidiyor çünkü ben bu yerde ve eşimin orda çalışmasından yana değilim
O birikimlerinizi vermeseydiniz keşke, nasıl iş size güvenerek mi kredi almış bunlar.
Kesinlikle çalışmalısınız, ama sakın krediyi ödemeyin.
Kimin üstüne kredi benim üstüme demeyin sakın?

O birikimlerinizi vermeseydiniz keşke, nasıl iş size güvenerek mi kredi almış bunlar.
Kesinlikle çalışmalısınız, ama sakın krediyi ödemeyin.
Kimin üstüne kredi benim üstüme demeyin sakın?
Eşimin üstüne ama kefili bir tanıdık o demezsen babasının evi ipotekliymis

Eşimin üstüne ama kefili bir tanıdık o demezsen babasının evi ipotekliymis
Dükkanı işleten kimse onlar düşünsün, askere gideceği belliydi sonuçta değil mi,
size mi güvenmişler. Babanızın yanında kalın bu sürede, çalışın ama çalıştığınızı söylemeyin gerekirse.
Bir akıllı onlar çünkü.

Kusura bakma da esin bes para etmez biri. Insan hic mi dusunmez karisini ya. Calis ode nedir ya. Seninle ailesinin borcunu odettirmek icin evlenmis resmen. Is bulamazsan ne olacak? Babasina kiyamiyor karisina her sey reva. Yok oyle. Ilerde de sen bu sahistan cok cekersin soyliyim.

Sonuclarini dusunmeden evlenmek iste boyle bir sey. Paraniz yok,adam askerligini yapmamis, ustune de borc yapip ille evlenmissiniz. Yapacak bir sey yok,calisip kendinizi gecindirin,dukkani calistiran da borcu odesin

Keşke askere gidip geldikten sonra evlenseydiniz öncelikle:( bu ilk yanlış olmuş. Konuda cok haklısınız sizi düşünmesi gerek. Size bir miktar para bırakması gerek özel sektörde çalışıyorsanız ne malum yarın bir gun sizi çıkarmayacakları. Aman rolleri karıştırıp üzerine binmelerine izin vermeyin.
Erkek seni cocugunu gecirdirmek zorunda llah o gücü ona vermiş rızkınızı kazanmak zorunda. Anne ve babasına bekarken yapsaymıs destegini. Evlenince devam etmesi cok yanlış.
Askerden sonra umarım düzelir

Bu arada eşiniz askerde iken para biriktirin kenara eşinizin haberi olmasın. Hic bir zmanda söylemeyin. Madem sizi düşünmüyor siz kendinizi düşünün derim.
Ne olacağı belli olmaz birikim yapın az da olsa.

askerliğini yapmamış adamla düğün dernek kurup evlenmek sonra da borç altında ezilemk de turk kızlarının hobisi. şaşırmadım da üzülmedim de.

Back
X