Herkese iyi bayramlar,bı konuda sizden görüş almak istiyorum.benim 17 yaşında ergen yeğenim var.abimler bazı sebeplerden dolayı şehir değişikliği yaptılar ve yegenimde haliyle başka okula gitti.gittigi okul çok güzel imkanlara sahip ve çok iyi bir okul.gelin gorunki inatçı yeğenim tutturmuş eski okuluna gitmek istiyor.okullarin kapanmasına bir buçuk ay var ve bu sürede eski okulunda olmak istiyor.okulu benim bulunduğum şehirde ve bir bucuk ay bizde kalmak istiyor.buraya gelmek istemesinin sebebi arkadaşlarıyla gezip dolaşmak okul bahane yani.ben çalışan biriyim eve gelmem en erken 7 yi buluyor.kizim ev işleri ve yüksek lisans derslerim var.yani normal şartlarda bile kendime eşime zor zaman ayırıyorum.bizde kalırsa onun bütün sorumluluğunu almam gerekecek.asla bı iş yapmaz çok sorumsuz biri.onu da geçtim eşim gelsin dedi ama yarım ağız söyledi.hak veriyorum çünkü evimiz 2+1 bize zor yetiyor ve eşim asla rahat etmez sonuçta genç bir kız var evde.ustelik genç birinin sorumluluğunu almaya korkuyorum.annemle konuştum uygun dille söyle dedim ama yeğenim asla ikna olmuyor, valizini hazırlamış yola çıkmış bile.simdi napicam bilmiyorum,abime söylesem yanlış anlayabilir ama bir yandanda eşimi dusunmek zorundayım.sizce yanlış mı dusunuyorum bir ay dayansam mi?