sizce haksız mıyım?

nasirem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2010
74
1
36
Ankara
yaaa kimse bana hak vermiyor tarafsız olarak siz söyleyin gerçekten haksızmıyım?

benim eşimin çoook çalışıyor ama öyle böyle değil 7\24. ne bi pazarı var ne bi senelik izin. kendiişi olduğu için çalışmayı abarttıkça abartıyo. gece 24 den önce eve gelmiyo pazarda çalışıyo. mesela daha gelmedi eve. o gelene kadar ben uyuyorum kızımda uyuyor. sabahda erkenden gider işe. ne bi akşam oturup tv izleyebiliyoruz ne bi pazar kahvaltısı yapabiliyoruz beraber. tek başıma yaşıyor gibiyim evde. şükür maddi problemimiz yok ama ben bıktım bu durumdan isyanlardayım artık. ama kendi aileme yada onun ailesine öyle laf arasında çok çalışıyo görüşemiyoruz falan deyince "bırak çalışsın" "çalışacak tabi" "adam çalışıyo diye şikayet edilir mi" gibi sözlerle kızyolar bana

ayyy siz söyleyin bıkmakta haksız mıyım?:çok üzgünüm:

İnsan eşini hiç göremezse ,nasıl bir evlilik olur ki.
Haklısınız tabi ki.
Ama eşiniz ne iş yapıyor, bu nasıl bir iş,
düzene koyamıyor mu?

bence haklisin canim,calismaninda bi ayari olur o ne öyle 7/24 saat calisilirmi aileler anlamaz zaten,aslinda yasamayan kimse anlamaz beim esimde calisirken 3.5 sene üni okudu sabah ise gider aksamlari okula giderdi hafta sonuda ders calismaya,bisey söyliyecek olsam baslarlardi bla bla bla hic anlamaya calisan yoktu ölyle oluncada bi yerden sonra insan kendini bencillikle suclamaya basliyo ama alakasi yok iste anlayana,Allah yardimcin olsun benim gene okul bitti kurtuldum senin isin zor kendi isiymis bide bi yardimci filan alma imkani yoku´mu ki?

klima işi yapıyor elemanlarıda var ama benim eşim iş kolik anladım bunu ama geç oldu sevgiliyken böyle değildi her pazar kapıda beklerdi akşamları erken çıkmya çalışırdı görüşelim diye

yaşamak için çalişmiyor, çalışmak için yaşiyorsa haklısın taBi.. hem de çoook haklısn.. Bi çözüme kavuşursunuz inşallah

çok zor ya 7günde full olunca sizi çok iyi anlıyom eşimde 12saat çalışıyo haftada allahtan bir gün iznimiz varda birbirimizi görüyoz oda ayakta çalışıyo die tüm gün işten gelir gelmez uyuya kalıyo sohbet ederken kıyamıyomda uyandırmaya ama sizinki çok agır kızını sizi ihmal ediyo kendinide tabikide

Haklısın tabiki ama bu işsizlikte bir işi olduğu için bu durumada şükür eder olduk..
suç sizin değil,bu durumu kullanan iş verenlerde..
daha uygun bir iş bulana kadar yapacak bir şey görünmüyor malesef..

Iste tam da bu yzuden arkadasim bosanmaya karar verdi, cunku konus konus fayda yok.

5 senelik evliler daha beraber tatile gitmislikleri yok balayi haric:)

kendine tatil koyunden yer ayirtti donunce acacaklardi davayi, anlasmali olarak./

adam bakti duurm ciddi kos kos gitti tatile. simdi ne durumdalar bilmiyorum ama ben tavrimi koyardim.

tutsun profesyonel bir adam, aileden daha mi onemli.

sosyal hayat ozel hayat diye birsey olmali. bugunler gider gelmez.

Hırs sorumlulukların önüne geçebiliyor, bir de kendi işi olunca denge ihmal edilebiliyor.

Diğer yandan, uzaktan ahkâmvari konuşmaları hiç anlamamışımdır,
siz eşiniz ev adamı olsun diye şikayetlenmiyorsunuz ki,
ama kendi evlâtları olunca kendi üzerlerinde de sorumluluk hissediyor olabilirler,
rahatsızlık veriyordur bu his. Eşinizi haklı görerek de kendilerini rahatlatıyorlardır.

Eşinizden ikinize,üçünüze özel vakit ayırmasını istemeniz çok normal.
Haksız değilsiniz bence.

haklısın tabi hayatım... böyle de olmaz ki... maddi probleminiz ya da borcunuz olsa da çalışmak zorunda olsa anlarım ama bu kadar da olmaz tabi. en azından pazar günlerini size ayırmalı...

bu çalışmaya göre varlıklı mısınız..?
Klima işi derken klima mı takıyorlar..?
Oturup konuşun pazar günü izin yapsın tam gün..
eşim mesaiye kalsa biraz hoşafı çıkyıor ki yazılım işi yapıyor oturudğu yerde.
kendisi sıkılıp bunalmıyor mu bu durumdan..?

anlaşılan eşin tam bir işkolik
maddi sıkıntıdan dolayı çalışmıyor çok çalışmaktan zevk alıyor sanırım
ama bu ona evini ihmal etme hakkını vermezlmaz:
bence sen haklısın eşin hiç olmazsa bir gününü size ayırmalı.onunla ciddi bir konuşma yapmalısına.s

konuşuyoruz konuşmaz mıyız? ama herkes gibi o da neden şikayet ettiğimi anlamıyor. sabır diliyorum Allah tan artık gittiği yere kadar çünkü çook yalnız bırakıyor beni. mesela önümüz ramazan iftara hiç misafir çağıramayacağım kendi ailem dışında. okulda olmasa iyice yalnız kalacam kafam dağılıyo en azından. hayır kızımında öyle pis bi huyu var ki arabaya binince feryat figan ağlıyo hiç bi yere gidemiyorum pusetle gidebildiğimiz yere kadar anca işte baba kız yiyolar beni...guclubacismile

haklısın,hemde çok. Ailene zaman ayıramadıktan,onlarla engüzel günlerini paylaşamadıktan sonra napayım ben öyle parayı! Hiç olmazsa pazarları tatil yapsın veya gece 9-10 gibi gelsin evine. İnsan ömrünün en güzel zamanlarını,gençliğini ailesiyle güzel zaman harcayıp,onlarla beraber olamazsa yaşlandığında çok kafasını vurur duvarlara. hele çocuğunun büyüdüğüne,heranına şahit olamamak bence parasız kalmaktan bile daha kötüdür

eşinizin işleri yaz mevsimlerinde çok yoğun oluyordur sanırım? yanılıyor muyum?
klim aişleri yazın çok yoğun oluyor diye biliyorum, ama kışın bir nebze azalıyordur... kışın da mı ayırmıyor vakit size hiç?

Çok haklısınız,tabiki bir işi olduğu için ve işine düşkün sorumluluk sahibi biri olduğu için şanslısınız ama sorumluluklar sadece işten ibaret değil ki.Çocuğunuzda varmış o yüzden birlikte zaman geçirmenin önemi çok daha fazla olmalı.Yapabileceğiniz tek şey oturup konuşmak.Bu zamana kadar fedakarlık yaptığınızı ama çocuğunuzun ileride problem yaşamaması ve aile ilişkilerinin sağlam olması açısından birlikte kaliteli zaman geçirmeniz gerektiğini uzun uzun anlatın.Anlayabileceğini umuyorum.Bol şans...

aynı derttenmüzdaribiz arkadaşım aynen benim eşimde öyle . çok haklısın gerçekten çok bunalıyorsun iş iş nereye kadar ailede önemli .bizde hiçbir zaman birlikte vakit geçiremiyoruz ama çevreme bakıyorum bütün herkes eşleriyle biyerlere gidiyor ne güzel diyorum .artı yorgun ilgi 0 .tabi.siniride cabası.olumunekankayizsmile

Canım sen daha çok gençsin bunu bu kadarda büyütme gözünde eşin yağmur yağarken kovasını doldurmaya çalışıyor ne yapsın o da ister gezip,eğlenmek... benim eşimde seninki gibiydi herkes eşleriyle yazlıklara,yemeklere giderken ben onları uzaktan seyretmekle yetinirdim...Ama bilirdim bizi çok sevdiğini ve bizim için çalıştığını ve asla bu konuda onu üzmedim kendim çok üzülsemde ona yansıtmadım ve amanla kızım ve oğlumla gezmeyi tatillere gitmeyi öğrendim şimdi ise benim imrenerek baktıklarım bana imrenerek bakıyor çünkü eşim o çok yoğun çalışmalarının karşılığını aldı erken emekli etti kendini ve biz çok şükür ki hiçbir şeyden kısıntı yapmadan gezip tozabiliyoruz...Demem o ki biraz sabır ve içinde bulunduğun duruma şükretmek, kendine uygun bebeğinle güzel meşguliyetler bulman...inan zor deği hatta çok ta keyifli....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…