sizce haksız mıyım?

benim eşiminde kendi işi ama iş merkezinde olduğu için çarşı kapalı allahtan pazar günü evde ve akşam en geç 9da evde olur ama yıllık izin bişey yok tatile beraber çıkamıyoruz en çok buna sinirleniyorum işte:umursamaz:seninki daha kötüymüş canım pazar günü evde kalsa seni kızını gezdirse sende motive olursun

eşim sadece klima işi yapmıyor aynı zamandan bazı markaların yetkili servisi yaz kış genelde iş var. ama bu çalışmasına karşılık öyle ahım şahım para kazanmıyo.

konuştuğumuzda o da öyle diyor "su akarken testiyi dolduralım" umarım bende görürüm emeklilik günlerini. büyütmemeye çalışıyorum konuyu ama ben çok seviyorum eşimi onu görememek çok zor geliyo bana

Canım benim emin ol oda seni çok seviyordur çünkü hiçbir erkek sevmediği kadın için çalışıp para kazanmaz bencil olur yada kazandığını göstermez...sevmek fedakar olmayı gerektiriyor belki şu anda çok çok büyük paralar kazanamıyordur,müşteri tutmaya çevre yapmaya uğraşıyordur.Şunu bil ki kendi işi, kendi şirketi olan kişiler başkasının işinde çalışanlardan daha çok yıpranıyor,daha baskı altında hissediyorlar kendilerini ona destek olman gerekiyor yoksa verimli olamaz...Bu arada şanslısın ki çalışkan bir eşin var olaya bir de bu yönden bakalkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…