sizce haksız mıyım?

kapalı grup face de mıydı?
oradaysa eger eltin de gruba gırmıstır ve senın yorumlarını takıp etmıstır
aslında cok tehlıkelı bişi yapmıssın :=)

ben haklı olma veya olmama durumunu anlamadım?

Aranın iyi olduğu eltin için sitelere ikiyüzlü yazıyorsun, sence sen de ikiyüzlü değil misin, yüzlerine laf yok sitelerde herkesin dedikodusu

KK değilse hangi siteye kayınvalide elti çekiştirilir merak içindeyim.

Bir de yazmış oraya insan gelip benimle konuşur demi diye, yahu sen kimin yüzüne söylüyorsun da millet gelip yüz yüze konuşacak, sen onları nette çekiştiriyosun onlar seni birbirleri ile cekistieiyor

Ee demiş olmuş ..
Elti k.valide ..
Sonuc ne onu merak ediyorum. .

Ortanca elti de az cakal degilmis, biz konuyu anlayamadik burda, o konuyu da anlamis, eltisini de teshis etmis okadar ayni tarz sorunlara sahip olan insanar icinde...

limonlu pasta sen misin?

Aşk olsun ben bu kadar kötümü yazıyordumm Ayrıca o gün abla flan hikayesini kocam yazdı, nickimi flan değiştirmiş, konuyu kapattırmış. söylediklerimin yazdıklarımın arkasındayım. ama kocamla gerçekten boşanma noktasına geldik evi terkediyordum.ancak burda paylaştığım konu yüzünden değil, nickimi ve avatarımı cebren ve hileyle değiştirdiği ve de konumu sabote ettiği için. Ayrıca avatar resmimi seviyordum bulamadım tekrar. neyse 3 gün konuşmadım özür diledi yalvardı şimdi barıştık.

Konu sahibi haksız değilsin istediğini istediğin yerde paylaşırsın.isim adres vermedikten sonra kime ne. Sonuçta özgürsün kimse karışamaz.çekemeyen, kayın, elti, görümce, kaynana vs.. anten taksın.

valla haklısın sen böyle anlaşılmaz yazmıyordun...
eşinle barışmana sevindim...
konuyu açtığında da yazmıştım sana, böyle bir sebepten boşanılır mı diye
meğer eşin yazmış onu ha

aynen öyle oldu. eşim kullanıcı adımı şifremi bilir. benim gizlim saklım yok. elti kocasına söylüyor, kocası eşime. eşim eve geliyor senin yüzünden boşanıcaklar flan diye pc yi alıyor konumu sabote ediyor. tabi eşim bu yaptığını fazlasıyla ödedi. kimse nerde ne yazdığıma karışamaz. istediğim yerde istediğimi yazarım, karışacak olan kaynın kocanın da alnını karışlarım bu kadar net. çekemeyen anten taksın.

ilahi
ne fenasın sen :)

Ya bu eltiler hep basa bela muhattap olmayin derim.Kaynaniza gelince "ogluma dicem seni" ne demek ya.resmen tehdit ediyor.Sanada haklisin diyemicem nete yazcagina gidip kocana yada kaynananin yuzune soyleseydin olay bu boyutlara gelmezdi.Ayrica soz ucar yazi kalir,biz bile bir sey yazmadan once kirk defa dusunuyoruz,adlarimiz degisik bile olsa..Sonucta sanal ortam yani,zaten yazfiysaniz cogu kisinin okumasini kabullenerek yazmissinizdir simdi dövünmeye gerek yok.Bence konuyu "eltimi nasil gebertebilirim kizlar" diye acmaliydin.Cunku besbelli kasiniyor...

net bi sekilde söylüyorum dibine kadar haksizsn. eltini seviyorsun ama yuzune diyemedlerini nette iki yüzlü yazarak diyorsun. sen tek yüzlümü oluyorsun bu sayede ? k.bakma sende ikiyüzlü sun canım. .

HAKSIZSINIZ....hakliysanizda haksizsiniz..sanalda olsa yazdiklariniz giybettir.kayinvalideniz namaz kiliyormus ne guzel ne var bunda..guzelce izah etmek yerine orda burda onun hoslanmayacagi seyler soylutorsaniz HAksizsiniz..saygisizlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…