Kızlar bundan birkaç hafta öncesi kayınvalidemle hafif tartıştık, bunu internette bir siteye yazdım, yazdığım siteye kaynanamda girmiş, o siteye yazdıklarımı kimin gösterdiği sonradan anlaşıldı.
Kayınvalidemde Aferin bir bunu yapmamıştın dedi, dedim evet, yüzüne söylemedim, hiç birşey yazmadım oraya ama kim söyledi bunu sana? Kimle konustuysan o dedi kapattı konuyu, aradan bir hafta falan geçti geçti ben balkonda bebeğime yemek yedirirken aramın iyi olduğu ortanca eltim olan eltim birşeyler söylemeye başladı, kaynanama onun söylediğini anladım, o sitede onun hakkında da yazmıştım, ikiyüzlü demiştim, yüzüne söylemedim ama pişman değilim.
Onun yüzünden kaynanamla aram bozuldu, eşimle boşalıyordum nerdeyse ve hala kendini haklı görüyor, insan gelip benle konuşur değil mi? Ben oraya yazarak hata yaptım, bunları yüzüne söylemeliydim ama kapalı grup nasıl gördü anlamadım.
Belki elti okur diye dekoderli yazmış. Ben anladım mesela, dekoder şifre çözücüm var..
Bir de yazmış oraya insan gelip benimle konuşur demi diye, yahu sen kimin yüzüne söylüyorsun da millet gelip yüz yüze konuşacak, sen onları nette çekiştiriyosun onlar seni birbirleri ile cekistieiyor
limonlu pasta sen misin?
valla haklısın sen böyle anlaşılmaz yazmıyordun...Aşk olsun ben bu kadar kötümü yazıyordummAyrıca o gün abla flan hikayesini kocam yazdı, nickimi flan değiştirmiş, konuyu kapattırmış. söylediklerimin yazdıklarımın arkasındayım. ama kocamla gerçekten boşanma noktasına geldik evi terkediyordum.ancak burda paylaştığım konu yüzünden değil, nickimi ve avatarımı cebren ve hileyle değiştirdiği ve de konumu sabote ettiği için. Ayrıca avatar resmimi seviyordum bulamadım tekrar. neyse 3 gün konuşmadım özür diledi yalvardı şimdi barıştık.
Konu sahibi haksız değilsin istediğini istediğin yerde paylaşırsın.isim adres vermedikten sonra kime ne. Sonuçta özgürsün kimse karışamaz.çekemeyen, kayın, elti, görümce, kaynana vs.. anten taksın.
valla haklısın sen böyle anlaşılmaz yazmıyordun...
eşinle barışmana sevindim...
konuyu açtığında da yazmıştım sana, böyle bir sebepten boşanılır mı diye
meğer eşin yazmış onu ha
ilahiaynen öyle oldu. eşim kullanıcı adımı şifremi bilir. benim gizlim saklım yok. elti kocasına söylüyor, kocası eşime. eşim eve geliyor senin yüzünden boşanıcaklar flan diye pc yi alıyor konumu sabote ediyor. tabi eşim bu yaptığını fazlasıyla ödedi. kimse nerde ne yazdığıma karışamaz. istediğim yerde istediğimi yazarım, karışacak olan kaynın kocanın da alnını karışlarım bu kadar net. çekemeyen anten taksın.
ilahi
ne fenasın sen :)
HAKSIZSINIZ....hakliysanizda haksizsiniz..sanalda olsa yazdiklariniz giybettir.kayinvalideniz namaz kiliyormus ne guzel ne var bunda..guzelce izah etmek yerine orda burda onun hoslanmayacagi seyler soylutorsaniz HAksizsiniz..saygisizlikBen kayınvalide mi seviyorum bi problemin yok sadece şöle anlatiyim bayramin ikinci guniyle esimle tartsmmsitim buda çocuğu kayinvalidemlerle vermiş oda namaz kiliodu dedm çocuğa bskmio namaz kilio falan bunu yazdım nete sonrasında eltimin ispitledigini anladm onun içinde iki yüzlü dedim yanı kuyruğuna bastım herhalde oda söylemiş neyse kayananmda dedi ki seni ogluma dicem sonra demedi ama ben dayananmadm dedm kocama ama dogrudusuyla herşeyi anlattım eşime oda dedi ki sen ailede yaşadığım olayına neden internette paylaşım dedi babam gprurse dedi dua et annem babama soledim dedi soelrse seni babanın evine yılların bi daha beni goremessin yanı eltimin beni ispitle mesi ni soru orum sizce haksız miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?