Bebek arabasindaydi durmayinca eşim aldı oda yorulmuş eşim hafta içi mesai yapıyor malesefHaklısınız ciddi ciddi konuşmak gerek bu konuyu. Gecenin bir vakti eve gelip eşiyle çocuğuyla ilgilenmeyi bilmeyen adamı silkelemek lazım... Bebek arabasına koysaydınız keşke...
Onun için önemliymişGitmeseydiniz mesela mitinge olmaz mıydı ?
Aslında bizsiz hic dışarı çıkmaz arkadaş çevresi falanca yoktur hafta içi full mesai yapıyor hafta sonunda dinleniyor bizi dışarı çıkartıyor oğlumun izin verdiğince ama çoğunlukla oğlumuzla ilgili benle pek degilGecenin yarisi sizi eve birakip tekrar disari mi cikti? Buyuk konusmayayim ama gittigin yerde kal der eve de almazdim.
Ben hic anlamiyorum bu adamlari, birlikte vakit gecirmekten hoslanmiyorlarsa neden bir aile kuruyorlar?
Onun için önemliymiş
Mitinge döndü eşim bizsiz pek gezmezSaygı duyarım tabiki. Sizi bırakıp nereye gitti mitingde mi kaldı yoksa gezmeye mi gitti
Vallahi öyleTipik odun tipi adam
Aslında bizsiz hic dışarı çıkmaz arkadaş çevresi falanca yoktur hafta içi full mesai yapıyor hafta sonunda dinleniyor bizi dışarı çıkartıyor oğlumun izin verdiğince ama çoğunlukla oğlumuzla ilgili benle pek degil
Kuzeni vardı bir tane oda oradaydı bende aynısını diyorum hafta içi sen çalışıyorsan bende çocuğa bakıyorum çocuğun sanada ihtiyacı var ama dediği laf sizsiz birşey yapmıyorum zaten normalde kahvem yok birseyim yok bunada birşey deme dediArkadasi falan da yoksa miting alaninda ne yapiyor tek basina? Hic normal karsilyabilecegim bir durum değil, cocuk herhangi bir ortamda durmadiysa eve donulecekse hep birlikte donulur, cocuk hep birlikte uyurulur ve gece herkes icin ayni sekilde biter, o cocugu siz tek basiniza yapmadınız, siz kalin evde ben geri gidecegim denmez.
HaklisinizPeki insanlar arasında huzursuz olan bir çocuk için miting uygun bir aktivite miydi?? Bana tuhaf geldi..
SağolunAz bi aklın olsa çocuğu oraya götürmezdin.
Konunda konsere gittik yazabilirdin,
Ne iyiyse o olsun sizin için
15 temmuz her gün olmiyor ki...erkekler bu tür etkinlikleri seviyo.rahatlar stres atar boşver mutlu olsun.o da seni sonra mutli eder.karsıliklı fedakarliklar ilişliyi ayakya tutar...Merhaba hanımlar direk konuya gireyim.
Bugün malumunuz 15 temmuz konvoylar falan var eşim de hadi gidelim dedi bende severim böyle şeyleri peki dedim hemen çocuğu hazırladım gorümcemi de çağırdı çıktık neyse sonra miting alanına gittik biraz durduk eşim " sen yoruluncaya soyle bana sizi birakiyim" dedi bende "sen gelmiycekmisin" dedim "yok" dedi bu sırada çocuğun uykusu geldi (bu arada eşim hafta içi gece 11 12 gibi eve geliyor onunla pek zaman geciremiyoruz boyle olunca ) benimde dönerken yüzüm asıldı "zaten zaman geciremiyoruz dedim sen eve geldiğinde hemen uyuyosun totonu dönüp " esimde " sen boyle yaptığın için ben öyle yapıyorum dedi " oğlum için çok fedakarlık yapıyorum insan arasında çok mutsuz huzursuz olan bir çocuk doğru düzgün bir yere katılamıyorum çok bunaliyorum ondan anlayış bekliyorum sadece ama o da hakli çocuğu daha ne kadar tutucaktim kollarım koptu dedi baya tartıştık eve bıraktı bizi çekti gitti sizce haksizmiyim ben esimle zaman geçirmek istiyorum sadece
Haklisiniz tabi ama ben hafta içi eşini görmüyorum gibi birşey benle gelsin istedim eve belki de çok abarttim regli dönemin deyim belki bu yüzden büyük tepki verdim15 temmuz her gün olmiyor ki...erkekler bu tür etkinlikleri seviyo.rahatlar stres atar boşver mutlu olsun.o da seni sonra mutli eder.karsıliklı fedakarliklar ilişliyi ayakya tutar...
Canım şu an seni benden daha iyi kimse anlayamaz.hamileyim ve eşim 12 saat çalışıyor.akşam saat 8.30 da evde oluyor.dün kuzenleriyle iş çıkışı buluşup sahilde alkol aldılar gece 1 de geldi.1 hafta boyu bunun planinı yaptılar.bence bu onun en doğal hakkı.ama tabi bu bizi ihmal edeceği anlamına gelmiyo.bazen böyle ufak gezmeler olmalı.Haklisiniz tabi ama ben hafta içi eşini görmüyorum gibi birşey benle gelsin istedim eve belki de çok abarttim regli dönemin deyim belki bu yüzden büyük tepki verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?