Sizce haksızmıyım

eşiniz kötü bir şey dememiş
müdürümün eşi 1 ay önce doğum yaptı
ben daha görmeye gitmedim
müdürüm de bizim oğlanın asker eğlencesi var gelecek misin dedi
böyle böyle siz de eltinize laf atarsınız kızgınlığınız geçer :)
aman ufacık şeyleri büyütüp hayatı niye kendinize zehir ediyorsunuz

Merhaba
Dün eşime çok kızdım sizce haksızmıyım
Konuya gelince,
Bizden uzakta olan bi eltim var onun dayısı gözaltına alınmış bunu eşim söyledi onada kardeşi söylemiş neyse anlattı bunu bana yarım saat geçti geçmedi sen x i ara(eltim) geçmiş olsun de, dedi.
Bende dedim ki ben düşünemiyormuyum ne diye söylüyosun arayıp aramamak bana kalmış dedim
Bahsettiğim eltim de beni hiç aramaz çoçuğu hadta olduğunda vs hep ben aradım numarasını bile ben aldım, o en basitinden işe girdiğimde bile beni aramadı bende aramak istemiyorum gördüğümde söylerim.
Ama eşime çok kızgınım hala
Bu arada eltimler bulunduğumuz yerde şu an görünce söylesem olmaz mı sizce
Eşiniz eltinizi sevmediğiniz için söylemis olabilir ara diye,sizde cevabını vermişsiniz"ben düşünemiyormuyum"demişsiniz ama aramak istemiyorsunuz,demekki eşiniz farkında aramayacağınızın. Bu sebeple ara diye belirtti.
Arayıp aramamak size kalmış tabi ama eşinize kızmanıza gerek yok,büyütülecek birşey yok bence.

O an abi modunda sana akıl vermesine kızmış olabilirsin

Eltiyi aramaya bence gerek yok yani dayısı gözaltına alındı diye kimseyi aramam herhalde

Ama büyütme herşeyde çok kızgın olma ver cevabını geç git

Ertesi gün oturup kurma

Eltiyi de görürsen geçmiş olsun dersin oldu bitti

Yalnız eşin aramış mı yoksa sen kızarsın diye kendi arayamadığı için mi sana ara demiş bunu da bir düşün

benım takıldığım konu sen işe girince neden seni arasın ki? cenazede, cezaevi durumlarında, düğünlerde, bebek olunca aranır.

Tşk ederim konuyla ilgilendiğiniz için hanımlar
Eşime dedim böyle böyle o hiç aramıyo beni diye o da arama o zaman dedi
Ama bundan önce de bana sordu aradın mı diye ya bide kontrol ediyo akşam hesabını vercek bunu n
Kendisi aradı mı bilmiyorum ama umarım aramaz
Konu böylece kapandı

Hayırlı olsun demek için aranır yani herkes aradı beni
çok iliginç.. eltının dayısı cezaevıne gırıyor aramk ıstemıyorsun fakat sen ıse gırdıgınde aranmak ıstıyorsun.. bence ınsanların mutlu gununden daha cok karagununde yanında olmak lazım en azından bır telefon cok zahmetlı olmasa gerek esın haklı.

konu sahibini görünce direkt haksızsın dedim..

ama haklısın bence boşan böylece adama büyük bir ceza verirsin

çok iliginç.. eltının dayısı cezaevıne gırıyor aramk ıstemıyorsun fakat sen ıse gırdıgınde aranmak ıstıyorsun.. bence ınsanların mutlu gununden daha cok karagununde yanında olmak lazım en azından bır telefon cok zahmetlı olmasa gerek esın haklı.
Cezaevine girmedi ifadesini alıp bırakmışlar ki ben onu herzaman aradım hastalıkta vs ama geridönüş olmadı

Aslında benim derdim aramamak değildi o aramasa da ben arardım takılmazdım ama beni aramaktan vazgeçiren eşimin tavrı yani sanane çocuk değilim ben ararsam ararım aramazsam aramam benim sorunum

Back
X