- 24 Nisan 2021
- 2.225
- 2.277
- 83
- 39
- Konu Sahibi Good angel
-
Gözükmez tahlilde falan. Yine de gerek yok tabi. Hamile değildir. Adet söktürücü bilmemne kullanmasın. Paşa paşa adetin gelmesini beklesin.Ailesi bilmeden gidince tahlillerinde gözükür illa ama , sevgilisi hiç gerek yok idrar testine bile dedi yani boşalmadım çünkü sadece 1 2 damla zevksuyu prezervatifin üstüne degmis mi degmemis mi emin bile degilken nasıl hamilelik olsun diyor ama
İnşallah öyledir yaa keşke tam gününde olsa hepimiz rahatliycaz idrar testine bile inanmadi negatif diyorus tek çizgi ama düşünceliydi hep korkuyor yani sevgilisi prezervatifi takarken zevk suyu eline bulasip o takma aşamasında da prezervatife geçmiş midir bunu düşünüp duruyor eminde değil ama ihtimalde var diyorGözükmez tahlilde falan. Yine de gerek yok tabi. Hamile değildir. Adet söktürücü bilmemne kullanmasın. Paşa paşa adetin gelmesini beklesin.
Program genel kanıya göre otomatik hesaplıyor. O yüzden 12.Günü gösteriyor. Hamile kalmak istiyorsanız tavsiyem ya doktor kontrolünde yumurtlama takibi yaptırın ya da ovulasyon testleri var onları kullanın.Anım ben de 26 günde bir adet oluyorum programla göre 12. Günü yumurtlama gösteriyor yanlış mıdır
Şöyle düşün. Prezervatif denen şey zaten ereksiyon olduktan sonra takiliyor. Ereksiyon olan her erkekte zevk sivisinin eline bulasmis olma ihtimali var. O zaman prezervatif %99 koruyor denilmezdi.İnşallah öyledir yaa keşke tam gününde olsa hepimiz rahatliycaz idrar testine bile inanmadi negatif diyorus tek çizgi ama düşünceliydi hep korkuyor yani sevgilisi prezervatifi takarken zevk suyu eline bulasip o takma aşamasında da prezervatife geçmiş midir bunu düşünüp duruyor eminde değil ama ihtimalde var diyor
Yani bi yönden de mantıklı geliyor dediğiniz elinden prezervatife bulaşmış ve 2 3 kere prezervatifin üstüne elini sürmüş yani zevk suyu varsa bile kurumuş olması yüksek gibi ama korku işte belki zevk suyunda sperm bile yoktur hiç ama kafaya takildimi takılıyor://Şöyle düşün. Prezervatif denen şey zaten ereksiyon olduktan sonra takiliyor. Ereksiyon olan her erkekte zevk sivisinin eline bulasmis olma ihtimali var. O zaman prezervatif %99 koruyor denilmezdi.
Iyi akşamlar tekrar ve tekrar yine ben şu an arkadasim bizde ve bana tekrardan yazmami istedi konuyu size anlatmistim zaten 16nisan ve 28 mayıs regl oluyordu sonuncusuna gore yarinda regl olmasi gerekiyor ama ella içti diye gecikecek muhtemelen ama biz 3. Bir test yapmaya karar verdik sabah sizce yarınki test kesin sonucu verir mi geçen ay adet olduğu gün yani yarın sabah ://Bence yok. Testler negatif. Adetini beklesin, çok gecikirse doktora gitsin mutlaka, ella hormonlarını bozmuş olabilir, sokturucuyle adet olmasını sağlarlar sonra da doğum kontrol hapı yazarlar hem adetleri düzene girer hem de korunma sağlar.
Bu arada yaşı kaç bilmiyorum ama 25 yaşın üstündeyse doktora gitmesini tavsiye ederim. Yanılmıyorsam 25 yaşından itibaren her yıl smear testi yaptırması gerekiyor aktif cinsel hayatı bulunan kadınların. Kadınlarımızın çoğu bundan habersiz diye yazayım dedim.
Lütfen sizin yorumunuza ihtiyacım var çok düzgünce her şeyi açıklıyorsunuz çünküIyi akşamlar tekrar ve tekrar yine ben şu an arkadasim bizde ve bana tekrardan yazmami istedi konuyu size anlatmistim zaten 16nisan ve 28 mayıs regl oluyordu sonuncusuna gore yarinda regl olmasi gerekiyor ama ella içti diye gecikecek muhtemelen ama biz 3. Bir test yapmaya karar verdik sabah sizce yarınki test kesin sonucu verir mi geçen ay adet olduğu gün yani yarın sabah ://
Verir verir. Yapın testi.Iyi akşamlar tekrar ve tekrar yine ben şu an arkadasim bizde ve bana tekrardan yazmami istedi konuyu size anlatmistim zaten 16nisan ve 28 mayıs regl oluyordu sonuncusuna gore yarinda regl olmasi gerekiyor ama ella içti diye gecikecek muhtemelen ama biz 3. Bir test yapmaya karar verdik sabah sizce yarınki test kesin sonucu verir mi geçen ay adet olduğu gün yani yarın sabah ://
Insallah yine negatif çıkar ya 3. Olcak bu artık hala inandiramadikVerir verir. Yapın testi.
Yapmadınız mı daha?Insallah yine negatif çıkar ya 3. Olcak bu artık hala inandiramadik
Birazdan yapıcaz ilk idrariyla yapmis olcaz hiç tuvalete gitmedi sizce ne çıkar sonuç ya iliskinin üstünden de 21 gün geçmiş oluyor bu test kesin doğru sonucu verir mi erken gebelik testi aldık 2 taneYapmadınız mı daha?
Testi yapınca sonucu görürsünüz. Yapacağınız test için ne çıkar sonuç diye sormak saçma değil mi artık? Yapın yani daha fazla neyi bekliyorsunuz ki? Siz de kurtulun biz de kurtulalım.Birazdan yapıcaz ilk idrariyla yapmis olcaz hiç tuvalete gitmedi sizce ne çıkar sonuç ya iliskinin üstünden de 21 gün geçmiş oluyor bu test kesin doğru sonucu verir mi erken gebelik testi aldık 2 tane
Yaptik şimdi C tarafında tek çizgi çıktı yani bu negatif oluyor kesin demi 21 gün de geçti doğrudur demi yaTesti yapınca sonucu görürsünüz. Yapacağınız test için ne çıkar sonuç diye sormak saçma değil mi artık? Yapın yani daha fazla neyi bekliyorsunuz ki? Siz de kurtulun biz de kurtulalım.
Yaptik şimdi C tarafında tek çizgi çıktı yani bu negatif oluyor kesin demi 21 gün de geçti doğrudur demi yaaTesti yapınca sonucu görürsünüz. Yapacağınız test için ne çıkar sonuç diye sormak saçma değil mi artık? Yapın yani daha fazla neyi bekliyorsunuz ki? Siz de kurtulun biz de kurtulalım.
Doğrudur.Yaptik şimdi C tarafında tek çizgi çıktı yani bu negatif oluyor kesin demi 21 gün de geçti doğrudur demi yaa
Çok teşekkür ederim:// sizi baya sıktım bunalttim ama bende zor durumda kaldim arkadasimin caresizligi yüzündenDoğrudur.
Bu arada negatif çıktı ya ondan 1 2 saat sonra tuvalete gitti hafif akıntısı gelmiş lekeli yani adet belirtisi gibi sizce reglidir demi geçen ay da 28 inde olmuştu başka bir şey değildir demiDoğrudur.
Başka ne olabilir? Neyden supheleniyorsunuz? Arkadaşım anlayın artık kız hamile değil. Hamile olması zaten imkansızdı. Hamile değil yani. Hamile değil. Hamile değil.Bu arada negatif çıktı ya ondan 1 2 saat sonra tuvalete gitti hafif akıntısı gelmiş lekeli yani adet belirtisi gibi sizce reglidir demi geçen ay da 28 inde olmuştu başka bir şey değildir demi
Çok özür dilerim kizdirdim sanırımBaşka ne olabilir? Neyden supheleniyorsunuz? Arkadaşım anlayın artık kız hamile değil. Hamile olması zaten imkansızdı. Hamile değil yani. Hamile değil. Hamile değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?