Haberdar et bizede sonucu hayırlı güzel sonuçlar alırsın inşallah canımYok cnm bırazdan gıdecem
Adet gunun grcti miiii ? Belirtiler var mi?Önerilerini çok merak ettim yazar mısın?
Ben de hamile kalmaya çalışıyorum.
Bu aydan umutluyum ama yine de bilemem tabi ki.
Normalde 36.4 - 36.6 aralığında olan vücut ısım 36.9 - 37.1 aralığında 2 gündür.
Daha önceki günlerde ölçmedim keşke takip etseydim.
Inşallah cnmHaberdar et bizede sonucu hayırlı güzel sonuçlar alırsın inşallah canım
Adet gunun grcti miiii ? Belirtiler var mi?
Diger aya canim insallah Rabbim nasip etmediyse vardir bi bildigi sagliksiz olup eline alamadiktan sonra varsin boyle olsunKizlar adet oldum
Kizlar adet oldum
Aynen canm bunada sukurHadi ya
Nasip işi.
İnşallah önümüzdeki ay alırsın mutlu haberi.
Hele bi afet gunun gecsin o zman konusuruz canim daha cok cok yeni seninki belirti olmaz benceHayır adetim 2 nisan daha var yani.
Vardır bir hayır canım bi sonraki ay inşallah olurKizlar adet oldum
Amin canm dgru diyosun vardr bundada bi hayrDiger aya canim insallah Rabbim nasip etmediyse vardir bi bildigi sagliksiz olup eline alamadiktan sonra varsin boyle olsun
Insallh canm sen hamilesndr insallhVardır bir hayır canım bi sonraki ay inşallah olur
İnşallah canımInsallh canm sen hamilesndr insallh
Gectimi adetnİnşallah canım
Hele bi afet gunun gecsin o zman konusuruz canim daha cok cok yeni seninki belirti olmaz bence
Tabiki :)Canım özelden bir şey yazıcam bir bakar mısın?
Yok canım çok var daha bat 3 nisan bekliyorum ama 2 kere yumurtladım hayırlısı artıkGectimi adetn
Ay cnm ya kısmet deilmiş önümüzdeki ay inşallah güzel haberlerini alırızKizlar adet oldum
Aynen canm bunada sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?