sizce hamilemiyim merak ediyorum

Evet ama bugunku gibi degil biraz farkli oluyodu ama artik umutlandirmicam kendimi artik

Bazen psikolojik olarak hissedebikiyor insan bu tarz ağrıları gününüzü beklemeniz gerekicek

Merhaba bende aranıza yeni katıldım. Benim adetim 28 şubatta bu ay korunmadik yumurtlama günümde de.. 4 5 gündür sol kasigimda ağrı ve batma belimde de ağrı var sizce hamile miyim test yapmaya korkuyorum

Canm sen naptn soledn mi esine ne tpki verdi dktra ne zmn gtcn
Sevincten agladi sabaha kadar basimda bekledi uykusu biraz agir bi istegim olur mu olurda uyanamazsa diye :) is yapmaya yemin ettirdi ev isinden yirttim :))

Merhaba bende aranıza yeni katıldım. Benim adetim 28 şubatta bu ay korunmadik yumurtlama günümde de.. 4 5 gündür sol kasigimda ağrı ve batma belimde de ağrı var sizce hamile miyim test yapmaya korkuyorum
Test yapmadan bilemezsin ki canim ben de gebeyim bende de bu sorunlar oldu ama korunmadigimiz icin adet sancisi da olabilir bu

Sevincten agladi sabaha kadar basimda bekledi uykusu biraz agir bi istegim olur mu olurda uyanamazsa diye :) is yapmaya yemin ettirdi ev isinden yirttim :))
Doktora da persembe gitcem canim hormonlar dusuk cok yeni dedi doktor 1 ay lik diye dusunuyorum ben ama bakalim cikcak insallah persembe gunu degerlerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…