Anladım belki de doktor gerek görmedi henüz 6.5 aylık evliyim diyeHsg rahim filmi çektirip baktırabilirsin tüplerin tıkalı olup olmadığına canım
Anladım belki de doktor gerek görmedi henüz 6.5 aylık evliyim diye
Canm eger kafana takiyosan kan ver rahatla ben uyudm kendme geldm biraz bnce kan ver
Amin insallhRabbin herkesin gönlüne göre en hayırlısını versin inşallah
adet oluyorum ama beklicem bi iki gun devam ederse adetim zaten yoktur biseyCanm eger kafana takiyosan kan ver rahatla ben uyudm kendme geldm biraz bnce kan ver
Nrmalde adetn kahverengi mi gliodu cnmadet oluyorum ama beklicem bi iki gun devam ederse adetim zaten yoktur bisey
Bende bendeEvet ama bugunku gibi degil biraz farkli oluyodu ama artik umutlandirmicam kendimi artik
Gunm gecti canm bi ihtimal bgn olurm blki ddm ama olmdmBazen psikolojik olarak hissedebikiyor insan bu tarz ağrıları gününüzü beklemeniz gerekicek
Canm sen naptn soledn mi esine ne tpki verdi dktra ne zmn gtcnKan
Kan testi de versen bi canim
Canim bu ay adet olursan onerilerim olcak sana doktor bna soylemisti ben uyguladim ilk ay da gebe kaldim sukurler olsunadet oluyorum ama beklicem bi iki gun devam ederse adetim zaten yoktur bisey
Sevincten agladi sabaha kadar basimda bekledi uykusu biraz agir bi istegim olur mu olurda uyanamazsa diye :) is yapmaya yemin ettirdi ev isinden yirttim :))Canm sen naptn soledn mi esine ne tpki verdi dktra ne zmn gtcn
Test yapmadan bilemezsin ki canim ben de gebeyim bende de bu sorunlar oldu ama korunmadigimiz icin adet sancisi da olabilir buMerhaba bende aranıza yeni katıldım. Benim adetim 28 şubatta bu ay korunmadik yumurtlama günümde de.. 4 5 gündür sol kasigimda ağrı ve batma belimde de ağrı var sizce hamile miyimtest yapmaya korkuyorum
Doktora da persembe gitcem canim hormonlar dusuk cok yeni dedi doktor 1 ay lik diye dusunuyorum ben ama bakalim cikcak insallah persembe gunu degerlerimSevincten agladi sabaha kadar basimda bekledi uykusu biraz agir bi istegim olur mu olurda uyanamazsa diye :) is yapmaya yemin ettirdi ev isinden yirttim :))
Ay ne guzel ya sag salim kucana alirn insallh cnmSevincten agladi sabaha kadar basimda bekledi uykusu biraz agir bi istegim olur mu olurda uyanamazsa diye :) is yapmaya yemin ettirdi ev isinden yirttim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?