sizce hamilemiyim merak ediyorum

Kızlar merhaba... Ben 5 aydır korunmuyorum ancak hamile kalamıyorum da. Bu ay 7 gün geciktim dün akşam evde test yaptım negatif çıktı. Kesin hamile değilimdir demi yoksa biraz daha bekleyeyim mi

merhaba bayanlar adet takvimime göre 3 gün gecıktım cok sık adet duzensızlıgıde yasamam .. adet olacagım zaman kasıklarımda muthıs bır agrım ve belımdede olurdu . Şimdi ise mıde sıkıntısı yasıyorum vucut ısım cok yuksek oyle hıssedıyorum .. Goguslerım cok hassas kararsız kaldım test ıcın

Böyle sürekli aklini kurcalamaktansa test dn mantiklisi :)

erken olduğunuda düşünüyorum aslında .. kan testi gerekli nedense kızımın hamılelıgınde cıkmamıstı benım ıdrarda olmassa bugunude atlatayım yarına nasip diyelim

Bugün doktora gidecem bakalim ne diyecek geçen hafta cuma günü kan tahlili yaptım sonuç negatif çıktı yani hamile deilim e adet de olmuyorum cok korkuyorum hamile deilsem bari adetimden olmayayım dedim

Canim bu ay adet olursan onerilerim olcak sana doktor bna soylemisti ben uyguladim ilk ay da gebe kaldim sukurler olsun

Önerilerini çok merak ettim yazar mısın?
Ben de hamile kalmaya çalışıyorum.
Bu aydan umutluyum ama yine de bilemem tabi ki.

Normalde 36.4 - 36.6 aralığında olan vücut ısım 36.9 - 37.1 aralığında 2 gündür.
Daha önceki günlerde ölçmedim keşke takip etseydim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…