Degerin kac cktiDoktora da persembe gitcem canim hormonlar dusuk cok yeni dedi doktor 1 ay lik diye dusunuyorum ben ama bakalim cikcak insallah persembe gunu degerlerim
İnsallah caniim beeeniiiim haberlerini bekliyorum insallahAy ne guzel ya sag salim kucana alirn insallh cnm
Aksam ustune dgru beelim agrimaya basladi ara ara. Akintimda var cnm ama testte ckmyo kafayi yicmİnsallah caniim beeeniiiim haberlerini bekliyorum insallah
Aksam ustune dgru beelim agrimaya basladi ara ara. Akintimda var cnm ama testte ckmyo kafayi yicm[/QUOT
Ablamin ki 1 hafta da cikmisti canim benim ki de 1 gun gecti belli oldu bu kisiye gore degisiyor
geç döllenme olabilir belki canım umutsuzluğa kapılma günün geçti miAksam ustune dgru beelim agrimaya basladi ara ara. Akintimda var cnm ama testte ckmyo kafayi yicm
Böyle sürekli aklini kurcalamaktansa test dn mantiklisi :)merhaba bayanlar adet takvimime göre 3 gün gecıktım cok sık adet duzensızlıgıde yasamam .. adet olacagım zaman kasıklarımda muthıs bır agrım ve belımdede olurdu . Şimdi ise mıde sıkıntısı yasıyorum vucut ısım cok yuksek oyle hıssedıyorum .. Goguslerım cok hassas kararsız kaldım test ıcın
Sende durum ne canim var mi bi gelisme ?geç döllenme olabilir belki canım umutsuzluğa kapılma günün geçti mi
ben bekliyorum canım 3 nisan ı daha çok varSende durum ne canim var mi bi gelisme ?
Insallh cnm evet gcti gnumgeç döllenme olabilir belki canım umutsuzluğa kapılma günün geçti mi
İnsallah caniim beeeniiiim haberlerini bekliyorum insallah
Gittn mi cnm ne dediBugün doktora gidecem bakalim ne diyecek geçen hafta cuma günü kan tahlili yaptım sonuç negatif çıktı yani hamile deilim e adet de olmuyorum cok korkuyorum hamile deilsem bari adetimden olmayayım dedim
Yok cnm bırazdan gıdecemGittn mi cnm ne dedi
Canim bu ay adet olursan onerilerim olcak sana doktor bna soylemisti ben uyguladim ilk ay da gebe kaldim sukurler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?