sizce hamilemiyim merak ediyorum

benim adet olduğum anda baslar ağrılarım ama adet olmadan 5 6 gun once sivilce hep cikardi ayni yerlerde hic biri cikmadi
Canim bende adet olmadım. Yarın doktora gideceğim test yapacağım. Bilmiyorum ama bu ay çok farklı belirtilerim oldu. Kasık batmasi. Akıntı çok oldu. Sonra göğüs uçlarım çok fena aciyordu. İç çamaşırı giyemedim. Birde sivilcem çıktı ama adet olmadım. Bekliyorum. Zaten polikistik over hastasıyım. Korkuyorum

Merhaba arkadaşlar. 16 martta adet olmam gerekiyordu ancak olmadım. Kan testi yaptırdım 5.25 cikti sonra tekrar yaptırdım 5in altında çıktı. Kasiklarimda batma oluyor, halsizlik var. Mide bulantısı oluyor ancak istifra etmiyorum. Yarın doktora gideceğim. Bakalım ne diyecek açıkçası endişeliyim...

Galiba tutunamamış

Selam kızlar. Doktora gittim. Muayene etti yumurta catlamis. Kan testi de yaptırdım negatif çıktı. Adet olana kadar devam dedi. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah

Benim hiç adet bekirtim olmadı hep sivilce çıkardı sivilcelerim de çıktı halsizlikten ayakta duramıyordum ertesi gün test yaptırdım pozitif çıktı sonra kan tahlili oda pozitif çıktı yani kızlar stres yapmayın 5 ay stres yaptım olmadı ama mart ayında hiç beklemediğim bir anda ve hiç bir belirti olmadan hamile olduğumu öğrendim adetim 3 gün gecikmesiyle test yaptım anında çift çizgi oldu ..Allah her isteyene versin inşallah

Amin. Allah tamamina erdirsin cnm, Rabbim sana ve tum anne adaylarina bebeklerini sag saglim kucagina almak nasip etsin.
Darisi tum bebek isteyenlerin basina :)

Benim adetim 4 gün gectic kan testi 0.1 çıktı progestan ilaci vermişti doktor varsa tutar yoksa adet olursun dedi ilac bitti adet olmadim günüm geçti gebelik testi 0.1 doktor habire kan ver diyor kafam allak bullak oldu iyice, adetim 4 gun gecti ciksa cikmazmiydi allah askina doktor beni umitlendiriyor kan testi tam tersini söylüyor napacami şaşırdım

Talim sen asilama falan mi yaptirdin ki progestan verdi dr sana ben anlayamadim kafam karisti

Rahim duvarim kalin cikti 2 hafta önce hbcg de negatif çıkınca progestan verdi bu gebelik varsa bebeği içerde tutar yoksa söktürücü etkisi var adeti düzenler dedi

merhaba arkadaslar sımdıden tsk ederm uzun olacak ama ne olur yardım edın ben adetıme 1 gun kala aksamdan ılk testımı yaptım once cok cok gorunmeyecek kadar sılıktı sonra 20 25 dk ıcınde daha da belırgınlestı bu cızgı,adetım 2 gun gectıkten sonra sabah ac karnına ıdrar testımın 2.sını yaptım 2 numaralı resimde de görüldüğü gibi beyaz çizgi belirdi yaklaşık 20 dk sonra kırmızılık oluşmaya başladı ve asıl sorum şu:bugun adetımın gecmesının 4.gunu kan testı yaptırmaya karar verdım ve bugun sabah kan testı yaptırdım durum negatıff (( doktor bana yok gebelık dedı degerımı sordum bana 0 deyıp gnderdı her 2 testımde mı yanlıs ve 1 hafta sonra gel adet olmassan belkı kucuktur kana gecmemıs olabılır dedı eve geldım ve yaptıgım testlerden degılde eczaneden degısık bır marka aldım ve tekrar yaptım durum cok cok sılık olan bır cızgı var gibi boyle bıse olabılır mı bbgn cok kucukse olur dıolar..lutfen yardımcı olun arkadaslar

sızden de bılgı almak ıstıyorum smdıden cok tsk ederm

Rahim duvarim kalin cikti 2 hafta önce hbcg de negatif çıkınca progestan verdi bu gebelik varsa bebeği içerde tutar yoksa söktürücü etkisi var adeti düzenler dedi
Canm, tek cizgi negatif, cift cizgi pozitif yani gebelik var demektir. Senin hep tek cizgi cikmis yani gebelik yok uzgunum ;(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…