- 27 Mayıs 2015
- 776
- 1.190
- 43
Tek gibi görünüyor ama bide adet geçince deneyin istersenizKizlar bzde 3 aydir bebek istiyoruz bugun adetime 3 gun var test yaptim sanki azicik bir silik cizgi var gibi yoksa ben hayalmi goruyorum bir bakarmisiniz
Evet haklisiniz bende surekli bakinca cift goruyorumTe
Tek gibi görünüyor ama bide adet geçince deneyin isterseniz
Canim bende adet olmadım. Yarın doktora gideceğim test yapacağım. Bilmiyorum ama bu ay çok farklı belirtilerim oldu. Kasık batmasi. Akıntı çok oldu. Sonra göğüs uçlarım çok fena aciyordu. İç çamaşırı giyemedim. Birde sivilcem çıktı ama adet olmadım. Bekliyorum. Zaten polikistik over hastasıyım. Korkuyorumbenim adet olduğum anda baslar ağrılarım ama adet olmadan 5 6 gun once sivilce hep cikardi ayni yerlerde hic biri cikmadi
Galiba tutunamamışMerhaba arkadaşlar. 16 martta adet olmam gerekiyordu ancak olmadım. Kan testi yaptırdım 5.25 cikti sonra tekrar yaptırdım 5in altında çıktı. Kasiklarimda batma oluyor, halsizlik var. Mide bulantısı oluyor ancak istifra etmiyorum. Yarın doktora gideceğim. Bakalım ne diyecek açıkçası endişeliyim...
Ama adette olmadım hala. 10 gün önce falan yaptırmıştim testi. Sonuçlar öyle çıkınca daha test yapmak istemedim.Galiba tutunamamış
Hadi insallh cnm yumurtlama belirtisimiyms yaniSelam kızlar. Doktora gittim. Muayene etti yumurta catlamis. Kan testi de yaptırdım negatif çıktı. Adet olana kadar devam dedi. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah
Evet yumurtlama belirtisiymis cnm. Adet olana kadar devam edin bırakmayın dediHadi insallh cnm yumurtlama belirtisimiyms yani
Hayrli haberini bekkyz cnmEvet yumurtlama belirtisiymis cnm. Adet olana kadar devam edin bırakmayın dedi
İnşallah hepimiz hayırlı haberler alalımHayrli haberini bekkyz cnm
Insallh tatlmİnşallah hepimiz hayırlı haberler alalım
Amin. Allah tamamina erdirsin cnm, Rabbim sana ve tum anne adaylarina bebeklerini sag saglim kucagina almak nasip etsin.Benim hiç adet bekirtim olmadı hep sivilce çıkardı sivilcelerim de çıktı halsizlikten ayakta duramıyordum ertesi gün test yaptırdım pozitif çıktı sonra kan tahlili oda pozitif çıktı yani kızlar stres yapmayın 5 ay stres yaptım olmadı ama mart ayında hiç beklemediğim bir anda ve hiç bir belirti olmadan hamile olduğumu öğrendim adetim 3 gün gecikmesiyle test yaptım anında çift çizgi oldu ..Allah her isteyene versin inşallah
Talim sen asilama falan mi yaptirdin ki progestan verdi dr sana ben anlayamadim kafam karistiBenim adetim 4 gün gectic kan testi 0.1 çıktı progestan ilaci vermişti doktor varsa tutar yoksa adet olursun dedi ilac bitti adet olmadim günüm geçti gebelik testi 0.1 doktor habire kan ver diyor kafam allak bullak oldu iyice, adetim 4 gun gecti ciksa cikmazmiydi allah askina doktor beni umitlendiriyor kan testi tam tersini söylüyor napacami şaşırdım
Canm, tek cizgi negatif, cift cizgi pozitif yani gebelik var demektir. Senin hep tek cizgi cikmisRahim duvarim kalin cikti 2 hafta önce hbcg de negatif çıkınca progestan verdi bu gebelik varsa bebeği içerde tutar yoksa söktürücü etkisi var adeti düzenler dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?