sizce hamilemiyim merak ediyorum

Amiiin !!! Benim de iki gunum var.., surekli ruyalarimda erkek bebek doguruyorum :)) psikolojik midir anlamiyorum..
Bekleyip gorucem hayrlisi olsun her ay uzulmekten yoruldum beklentimi en aza indirgedim bakalim ne olacak ...

Benim de rüyamda kucağıma bebek verdiler.
Sanırım başkasının bebeğiydi ama çok mutlu oldum :)

Benim de rüyamda kucağıma bebek verdiler.
Sanırım başkasının bebeğiydi ama çok mutlu oldum :)
Daha bu gece bir erkek cocuk dogurdugumu gordum, esimde bu ay benim bir erkek cocuk degurdugumu gormus :) adamin da her ay basini yiyorum herhalde onunda bilinc altina islemisim :)) Rabbim gonlune gore versin canm, insaAllah en kisa zmnda bebislerimizi kucagimiza almak Rabbimiz nasip etsin. Her ay yasadigim stresi anlatamam bu ay ama kendimi cok adetime endexledim bakalim ne olacak..,

İnşallah hakkımızda hayırlısı olur canım.

Amiiin !!! Benim de iki gunum var.., surekli ruyalarimda erkek bebek doguruyorum :)) psikolojik midir anlamiyorum..
Bekleyip gorucem hayrlisi olsun her ay uzulmekten yoruldum beklentimi en aza indirgedim bakalim ne olacak ...

Ruyalar bilincaltidir biliyorsunuz ama boyle gorup hamile cikanda azimsanmayacak kadar allah hayirlisini hayirli zamanda versin

Amin isteyen herkese versin rabbim, duvar kalınlığı yüksek çıkınca gebeliktendir diye doktor biraz heveslendirdi normalde 14.3 ile adet olamazsın dedi. Beklemek cok zor ya insallh hayırlı bi haber aliriz hepimiz inşallah bende cumaya kadar bekliycem. Olmazsa da bu ay tedaviye baslayacagiz zaten catlatma iğneleri verecekmis.

Amin insaAllah hamilesindir canim.. Bize de haber et insaAllah.

Bu kisiden kisiye degisir bence. Ama bende de oyle oldu. Akinti normal akinti degil sarimsi ve bariz rahatsiz edici coklukta benimki.
Bende akıntı yok batma var kasıklarımda midemde yanma ve gögüsümden koltuk altına doğru ağrı var adetimde uç gün gecikti bende hamişmiyimdir acaba

Meraba kızlar ben daha adet olmadım dün akşam sofrayı toplarken sol tarafıma bir ağri saplandı sol bacağım uyuştu sizce ne olabilir

Merhaba kizlar... Dun adet olmam gerekiyordu icimde bir umut oldu derken az once lekendim.. Bu ay da olmadi.... Nasip

Selam hanımlar. Yeni üye oldum. Mart ayını değerlendirenlerdenim:) bugün bat günüm. Henüz olmadım. Ama içimden hiç bakmak gelmiyor negatif büyük ihtimalle. Öyle hissediyorum

Kızlar ben 24 25 gün arayla adet görüyorum bi haftadır kasigimda batma var göğüsler şiş baş ağrım var arada belim ağrıyo bugün yada yarın adet olmam lazım yarn olmazsam öğlen test yapsm mi ?
Adetten 1 hafra sonra yap ozmn bak yada gıt dırek kan test yaptr

Merhaba hanımlar bende yeni uyeyim. Bende de ayni sorun var. 28inde hasta olmam gerekiyordu ama olmadım bugün 5.gün. Test yapmaya korkuyorum resmen ya olmazsa diye. 7 aylık evliyim

Bata 3 gün var ama pembe lekelenmelerim var kızlar adet oluyorum erkenden dedim ama çok gelmiyor. Yumurtlama 18 marttı bu gelen yerleşme kanaması olabilir mi?

Bata 3 gün var ama pembe lekelenmelerim var kızlar adet oluyorum erkenden dedim ama çok gelmiyor. Yumurtlama 18 marttı bu gelen yerleşme kanaması olabilir mi?

Canım yerleşme döllenmeden 6 gün sonra falan oluyor diye biliyorum ben.
Batı bekle bence.

Kizlar hepinizin hakkinda hayirlisi olsun inşallah en kisa zamanda hepimiz anne oluruz

Ben hala olmadım adet. Bugün test aldım. Sabah ac karnına ilk idrarinla yap dedi. Ama sanki adet olacakmışım gibi bir his var icimde. Başım çatlıyor.

Ben hala olmadım adet. Bugün test aldım. Sabah ac karnına ilk idrarinla yap dedi. Ama sanki adet olacakmışım gibi bir his var icimde. Başım çatlıyor.
Kizlar bzde 3 aydir bebek istiyoruz bugun adetime 3 gun var test yaptim sanki azicik bir silik cizgi var gibi yoksa ben hayalmi goruyorum bir bakarmisiniz

Eklentiler

• 20160401_103822.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 78
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…