- 5 Mayıs 2013
- 33.899
- 41.535
- 798
Benimde 2 günümm varmış..
Hesaplamicam demiştim ama eşim sordu 2 hafta var dedim 2 haftan yok iyi hesapla dedi 1 hafta dedim ay ayak ustu adama yalanda soyluyorum olursa supriz olsun diye.
Halbusi 2 gunum varmiş...
Allahim butun isteyenlere nasip eder inşallahhh...
Amiiin !!! Benim de iki gunum var.., surekli ruyalarimda erkek bebek doguruyorum :)) psikolojik midir anlamiyorum..
Bekleyip gorucem hayrlisi olsun her ay uzulmekten yoruldumbeklentimi en aza indirgedim bakalim ne olacak ...
Daha bu gece bir erkek cocuk dogurdugumu gordum, esimde bu ay benim bir erkek cocuk degurdugumu gormus :) adamin da her ay basini yiyorum herhalde onunda bilinc altina islemisim :)) Rabbim gonlune gore versin canm, insaAllah en kisa zmnda bebislerimizi kucagimiza almak Rabbimiz nasip etsin. Her ay yasadigim stresi anlatamam bu ay ama kendimi cok adetime endexledim bakalim ne olacak..,Benim de rüyamda kucağıma bebek verdiler.
Sanırım başkasının bebeğiydi ama çok mutlu oldum :)
Daha bu gece bir erkek cocuk dogurdugumu gordum, esimde bu ay benim bir erkek cocuk degurdugumu gormus :) adamin da her ay basini yiyorum herhalde onunda bilinc altina islemisim :)) Rabbim gonlune gore versin canm, insaAllah en kisa zmnda bebislerimizi kucagimiza almak Rabbimiz nasip etsin. Her ay yasadigim stresi anlatamam bu ay ama kendimi cok adetime endexledim bakalim ne olacak..,
Amiiin !!! Benim de iki gunum var.., surekli ruyalarimda erkek bebek doguruyorum :)) psikolojik midir anlamiyorum..
Bekleyip gorucem hayrlisi olsun her ay uzulmekten yoruldumbeklentimi en aza indirgedim bakalim ne olacak ...
Amin insaAllah hamilesindir canim.. Bize de haber et insaAllah.Amin isteyen herkese versin rabbim, duvar kalınlığı yüksek çıkınca gebeliktendir diye doktor biraz heveslendirdi normalde 14.3 ile adet olamazsın dedi. Beklemek cok zor ya insallh hayırlı bi haber aliriz hepimiz inşallah bende cumaya kadar bekliycem. Olmazsa da bu ay tedaviye baslayacagiz zaten catlatma iğneleri verecekmis.
Bende akıntı yok batma var kasıklarımda midemde yanma ve gögüsümden koltuk altına doğru ağrı var adetimde uç gün gecikti bende hamişmiyimdir acabaBu kisiden kisiye degisir bence. Ama bende de oyle oldu. Akinti normal akinti degil sarimsi ve bariz rahatsiz edici coklukta benimki.
Merhaba canm, belini mi incittin acaba? Gebelikle alakasi var mi bilmiyorum..Meraba kızlar ben daha adet olmadım dün akşam sofrayı toplarken sol tarafıma bir ağri saplandı sol bacağım uyuştu sizce ne olabilir
Adetten 1 hafra sonra yap ozmn bak yada gıt dırek kan test yaptrKızlar ben 24 25 gün arayla adet görüyorum bi haftadır kasigimda batma var göğüsler şiş baş ağrım var arada belim ağrıyo bugün yada yarın adet olmam lazım yarn olmazsam öğlen test yapsm mi ?
Bata 3 gün var ama pembe lekelenmelerim var kızlar adet oluyorum erkenden dedim ama çok gelmiyor. Yumurtlama 18 marttı bu gelen yerleşme kanaması olabilir mi?
Adet oldm cnmAdetten 1 hafra sonra yap ozmn bak yada gıt dırek kan test yaptr
Kizlar bzde 3 aydir bebek istiyoruz bugun adetime 3 gun var test yaptim sanki azicik bir silik cizgi var gibi yoksa ben hayalmi goruyorum bir bakarmisinizBen hala olmadım adet. Bugün test aldım. Sabah ac karnına ilk idrarinla yap dedi. Ama sanki adet olacakmışım gibi bir his var icimde. Başım çatlıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?