Adetin biteli bir hafta olduysa henüz yumurtlama dönemi daha canım biraz düşük ihtimal fazla umutlanma derim ama Rabbim ol derse olur tabii test yapma çıkmaz canım dahaKızlaaar ikişkiden sonra biraz kan geldi benden çocuk çalışmalarına başlamıştık bizdeyerleşme kanaması falan diyolar öyle bişey olabilirmi hamile olma olasılığım varmı acabaa daha adetim biteli 1hafta oldu test yapsam çıkmaz heralde dimi ?? Napsamm cok heycanlandım
Uzuldm cnm ya sende haklsn her anne cocugunu kndisi buyutnek ister bnm hc cocugm yok insallh hepmze nasip olurAmin cumlemizin... Malesef oyle hazirim
Benim 13 nasinda bir oglum var, 4,5 yasindaki iken oglumu babasi yurtdisina goturdu, buyutemedim onu..., simdi ise yeni bi yuva ve Allah'in izniyle yeni bir bebek istiyorum.., Rabbim verirse de vermezse de sonsuz hamdu senalar olsun. Hayrlisi herseyin.
canm test yapma ckmaz iliskiden 8 9 gun snra oluyoms o kanama senin hemen mi geldi kanKızlaaar ikişkiden sonra biraz kan geldi benden çocuk çalışmalarına başlamıştık bizdeyerleşme kanaması falan diyolar öyle bişey olabilirmi hamile olma olasılığım varmı acabaa daha adetim biteli 1hafta oldu test yapsam çıkmaz heralde dimi ?? Napsamm cok heycanlandım
Âmîn canim.Uzuldm cnm ya sende haklsn her anne cocugunu kndisi buyutnek ister bnm hc cocugm yok insallh hepmze nasip olur
Evet canm hemen geldicanm test yapma ckmaz iliskiden 8 9 gun snra oluyoms o kanama senin hemen mi geldi kan
Ne dedi doktrKızlar ben op.dr.fatma gençtürk özer gidiyorum sizce nasıl bir dr bilen varsa bana söyleye bilir mi?
Bnce yerlesme kanamsi dgl cnmEvet canm hemen geldi
Arkadaslar size birsey sorucam, uzun zmndir deneyipte hala hamile kalamayanlar, eslerinizi doktora goturdunuz mu? Sperm sayisi testi yaptiran var mi hic?? Konuyla ilgili yorumlar bekliyorum...!
Ben eger bu ayda hamile kalamazsam esimi doktora goturucem. Ben hormon testi yaptirmistim iki ay once olabilir ve ilk teste labaratuar hatasi olup TSH FT3-FT4 degerlerim yuksek cikmisti doktor ikinci bir test istedi ozmn hepsi normal cikti doktor da demisti zaten hata olabilir diye. Yani bende sorun yok ama karsi tarafta ne durumda bilmiyorum
Sadece bir kere mi yaptirdiniz peki? Ben internette arastirdim, belirli bir ara ile iki kere yapiliyormus dogru mu? Bu teste ne kadr odediniz?Benim eşim yaptırdı sperm testi.
Bence de ilk olarak erkekler test yaptırmalı.
Onların işi bizimkinden çok daha kısa ve kolay çünkü.
Sadece bir kere mi yaptirdiniz peki? Ben internette arastirdim, belirli bir ara ile iki kere yapiliyormus dogru mu? Bu teste ne kadr odediniz?
Hmm.., anladim canm.Hayır eğer sorun yoksa 2. defa yapılmıyor diye biliyorum.
Biz bir defa yaptırdık.
Devlette yaptırdığımız için herhangi bir ücret ödemedik.
Benim de 6-7 gün var ama çıkmayabilir ihtimaline karşı en az cumaya kadar beklemeyi düşünüyorumYa sizlere bisey soracam kafam cok karıştı, bu ay esimle en son 15inde beraber olduk ayin 24unde kasik agrilarim cok fazlaydı doktora gittim muayene edip dediki adetine kac gun var 9 gun dedim rahim duvari kainligin 14,3 kalinlasmis adet gununde kan ver tahlil icin dedi. Gebelikden mi şüpheleniyorsunuz dedim olabilir dedi. Bendr polikistik over var sol yumurtalikta normalde 1 senedir olmuyordu bebek, bu ay cok umutluyum göğsümde sislik ve agri var sirtim agriyor kasikda agri var kabizim yani tum belirtiler var. Simdi adete 7 gun var ama catlayacam kan testi yapsam belli olurmu ki simdiden
Bence cıkar kan testinde Can'ım 14gün olmuş hatta eczaneden bi gebelik testi al onda bile çıkar .. Rabbim nasip eder inşallah bizim sülale de genetik pko ama herkes catır catır doğurdu içini ferah tut.. Ve değilsende üzülme bu belirtiler adet blirtileride olabilir biliyosun..Ya sizlere bisey soracam kafam cok karıştı, bu ay esimle en son 15inde beraber olduk ayin 24unde kasik agrilarim cok fazlaydı doktora gittim muayene edip dediki adetine kac gun var 9 gun dedim rahim duvari kainligin 14,3 kalinlasmis adet gununde kan ver tahlil icin dedi. Gebelikden mi şüpheleniyorsunuz dedim olabilir dedi. Bendr polikistik over var sol yumurtalikta normalde 1 senedir olmuyordu bebek, bu ay cok umutluyum göğsümde sislik ve agri var sirtim agriyor kasikda agri var kabizim yani tum belirtiler var. Simdi adete 7 gun var ama catlayacam kan testi yapsam belli olurmu ki simdiden
Ya sizlere bisey soracam kafam cok karıştı, bu ay esimle en son 15inde beraber olduk ayin 24unde kasik agrilarim cok fazlaydı doktora gittim muayene edip dediki adetine kac gun var 9 gun dedim rahim duvari kainligin 14,3 kalinlasmis adet gununde kan ver tahlil icin dedi. Gebelikden mi şüpheleniyorsunuz dedim olabilir dedi. Bendr polikistik over var sol yumurtalikta normalde 1 senedir olmuyordu bebek, bu ay cok umutluyum göğsümde sislik ve agri var sirtim agriyor kasikda agri var kabizim yani tum belirtiler var. Simdi adete 7 gun var ama catlayacam kan testi yapsam belli olurmu ki simdiden
Amiiin !!! Benim de iki gunum var.., surekli ruyalarimda erkek bebek doguruyorum :)) psikolojik midir anlamiyorum..Benimde 2 günümm varmış..
Hesaplamicam demiştim ama eşim sordu 2 hafta var dedim 2 haftan yok iyi hesapla dedi 1 hafta dedim ay ayak ustu adama yalanda soyluyorum olursa supriz olsun diye.
Halbusi 2 gunum varmiş...
Allahim butun isteyenlere nasip eder inşallahhh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?