Amin canm dktra gittn mi sebebi neymsMerhaba bende 1.5 yildır istiyorum olmuyorrabbim hepimuzin yüzünü güldürsün insallah
Gittim canım esimde sayı az benim sol tüpüm kapalı bir de trioidin yüksek dedi bilmiyorum bakalım ilac tedavisine baslayacagiz herhalde carsamba belli olacakAmin canm dktra gittn mi sebebi neyms
Hadi yaa esinin havuc suyu icmesi lazm o cogaltyoms bide keci boynuzu diye duydum arastr cnm tuplerini ameliyatla actirablrsn hakknda hayrlisi olur insaalh Allahm en kisa zamnda nasip etsnGittim canım esimde sayı az benim sol tüpüm kapalı bir de trioidin yüksek dedi bilmiyorum bakalım ilac tedavisine baslayacagiz herhalde carsamba belli olacak
Hayrli olsn canm Allahim kucagina almayi nasip etsn insaalh bizede dua et. Kac haftalksn nasl ogrendn belirtn neydi cok soru sordm ama :)hayırlısı olsun hakkında inş allah gönlüne göre versin olmasada üzülme yine denersin bende 3gün önce öğrendim gebeliğimi inş sende alırsın güzel haberlerii
aminn inş allah her isteyene nasip etsin.aslında biz ilk defa denedik bende acaba oldumu diye adet olacağım günde evde test yaptım.ikinci çizgi silik çıktı :) ümitlendim ertesi gün kan verdim oyle ogrendim.simdi 4,5 haftalıkmış aslında hiç belirti olmadı gibi.yuzumde yıne sıvılceler cıktı göğüslerim sisti tek farklılık idrarım koyu renk ve kokuluydu bugunde ılk defa mıdem bulandıHayrli olsn canm Allahim kucagina almayi nasip etsn insaalh bizede dua et. Kac haftalksn nasl ogrendn belirtn neydi cok soru sordm ama :)
Ne guzl yaa biz kafamiza takiyorz hemde ilk denemede olms cok sevndm :) peki kan degerin kac cktiaminn inş allah her isteyene nasip etsin.aslında biz ilk defa denedik bende acaba oldumu diye adet olacağım günde evde test yaptım.ikinci çizgi silik çıktı :) ümitlendim ertesi gün kan verdim oyle ogrendim.simdi 4,5 haftalıkmış aslında hiç belirti olmadı gibi.yuzumde yıne sıvılceler cıktı göğüslerim sisti tek farklılık idrarım koyu renk ve kokuluydu bugunde ılk defa mıdem bulandıbulantı için sevineceğim hiççç aklıma gelmezdi
ben bundan önce surekli acaba kaza olmuşmudur diye defalarca testler yaptımNe guzl yaa biz kafamiza takiyorz hemde ilk denemede olms cok sevndm :) peki kan degerin kac ckti
Demek ki nasip bu zamanayms bkalm bzm nasibimiz ne zman olck :)ben bundan önce surekli acaba kaza olmuşmudur diye defalarca testler yaptımdaha 1yıllık evliyiz hemde ama işte ben hep acaba varmıdır diye deli gibi heyecan yaptım.esım artık deneyelım dedı o sekılde oldu :) kan değerim 56henüz çok yeni olduğundan düşükmüş.2hafta sonra kalp atışını dinlemeye gel dedi doktor
inşş sende en yakınnnn zamanda alırsın hayırlı haberleri dua edicem canım :)Demek ki nasip bu zamanayms bkalm bzm nasibimiz ne zman olck :)
Amin insallah canımHadi yaa esinin havuc suyu icmesi lazm o cogaltyoms bide keci boynuzu diye duydum arastr cnm tuplerini ameliyatla actirablrsn hakknda hayrlisi olur insaalh Allahm en kisa zamnda nasip etsn
Canım hayırlı olsun hamişliğin. Allahım sağlıkla sıhhatle doğum yapmanı nasip etsin. Benimde 2.çizgim silik çıktı yarın kan testi yaptırıcam. Belirtilerin benimkiyle aynı. İdrarım koyulaştı ve kokusu bi garip oldu. Bel ağrısı oluyomu canım onu sorucam. 4-5 gündür aşırı derecede akşam ve sabahları bel ağrım oluyo. Başka bi belirti yaşadınmı canım?hayırlısı olsun hakkında inş allah gönlüne göre versin olmasada üzülme yine denersin bende 3gün önce öğrendim gebeliğimi inş sende alırsın güzel haberlerii
Amin canm insaalh cok sagol :)inşş sende en yakınnnn zamanda alırsın hayırlı haberleri dua edicem canım :)
Canm naslsn adet oldn muceycey90 gunaydinn canim bu sabah açık kahverengi akıntım oldu çok az sanirim yerlesme kanamasiydi ☺☺
hayir canım insallah olmam yarın adet günüm sende var mi biseyCanm naslsn adet oldn mu
Insallah cnm bnde olmadm ara ara batmalar oluyohayir canım insallah olmam yarın adet günüm sende var mi bisey
Kızlar hepimiz inşallah hamile kalırız direk kan testi yaptırın benim hcg 168ken 3 farklı marka idrar testinde bile iki çizgi silik dahi cıkmamıstı ogun baktırdıgımda hcg 168 cıkmıstı tabi ben kimyasal gebelik yaşadım malesef degerim giderek düştü ama inşallah sağlıklı hayırlı gebeliklerimiz olsun cok istiyorum rabbim duasında ısrar edenleri sever bizlerde ısrarla istiyoruz hayırlı saglıklı evlatlar istiyoruz rabbim nasip etsin inşallah bizlereInsallah cnm bnde olmadm ara ara batmalar oluyo
Kan verdin mi canmBen ilk defa bu ay bu kadar umutluyum göğüslerim cok hassas koltum.altima doğru olan kısımlar özellikle insallah yarin adet olmamda hamileyimdir
Insallah canm hep dua ediyrm Allahm isteyen herkese versn sanada cok gecms olsnKızlar hepimiz inşallah hamile kalırız direk kan testi yaptırın benim hcg 168ken 3 farklı marka idrar testinde bile iki çizgi silik dahi cıkmamıstı ogun baktırdıgımda hcg 168 cıkmıstı tabi ben kimyasal gebelik yaşadım malesef degerim giderek düştü ama inşallah sağlıklı hayırlı gebeliklerimiz olsun cok istiyorum rabbim duasında ısrar edenleri sever bizlerde ısrarla istiyoruz hayırlı saglıklı evlatlar istiyoruz rabbim nasip etsin inşallah bizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?