Hiç bir yöntemin yüzde yüz kpruyuculuğu yoktur. 13 gün gecmiş test pozitif ise gebe olabilirsiniz. Dra görünün zaten varsa usg de kese görünür.Merhaba kizlar 13 gun adet gecikmem var, dun evde test yaptim pozitif cikti, ama esimle biz korunmasis ilskiye girmedik, nasil oldu hic bilmiyorum, doktora hala gidemedim.Kendimi o kadar suclu hissediyorum ki, 2 yasinda bi oglum var hala cook kucuk bence, bu hamilelgi hic istemiyordum simdi, hic hazir degilim. Lutfen hamile olmamam mumkun mu sizce? Cevaplariniz icin cok ihtiyacim var, cok ama cok kotuyum.
Yani hamile olma olasılığınız cok yüksek. Nasıl korunuyordunuz bende merak ettim. Ona göre dikkat edelimMerhaba kizlar 13 gun adet gecikmem var, dun evde test yaptim pozitif cikti, ama esimle biz korunmasis ilskiye girmedik, nasil oldu hic bilmiyorum, doktora hala gidemedim.Kendimi o kadar suclu hissediyorum ki, 2 yasinda bi oglum var hala cook kucuk bence, bu hamilelgi hic istemiyordum simdi, hic hazir degilim. Lutfen hamile olmamam mumkun mu sizce? Cevaplariniz icin cok ihtiyacim var, cok ama cok kotuyum.
Tüpleri bağlı olan akrabam 2 tane daha doğurdu valla doğacak olan doğuyor bence.Spiralle hamile kalan kadınlar tanıyorum. Hiç bir yöntem %100 pozitif değildir. Hatta hiç hiç çocuk istemeyenler bir kaç yöntem kullansa daha iyi olur. Siz nasıl korunuyordunuz?
geri cekilme yontemi, ama 16 yil beraberiz hic boyle birsey basimiza gelmediSpiralle hamile kalan kadınlar tanıyorum. Hiç bir yöntem %100 pozitif değildir. Hatta hiç hiç çocuk istemeyenler bir kaç yöntem kullansa daha iyi olur. Siz nasıl korunuyordunuz?
Nee gerçekten miTüpleri bağlı olan akrabam 2 tane daha doğurdu valla doğacak olan doğuyor bence.
Aynen öyle. Ama büyük şok.Tüpleri bağlı olan akrabam 2 tane daha doğurdu valla doğacak olan doğuyor bence.
Offff ablacım geri çekilme bir korunma şekli değil allah aşkına, bir okuyup araştırmadın da mı ya!!geri cekilme yontemi, ama 16 yil beraberiz hic boyle birsey basimiza gelmedi
Hakli olabilirsiniz ama geri cekilme bir korunma yöntemi değildir malesef. 16 sene denk gelmemis, simdi gelmis işte.geri cekilme yontemi, ama 16 yil beraberiz hic boyle birsey basimiza gelmedi
Üzgünüm ama korunmuyormuşsunuz. Hayırlısı olsun. Bir de bir kere hamile kalan bir sonrakine daha kolay hamile kalabiliyormuş. Yıllarca çocuğu olmayan insanlar tüp bebekten sonra kendiliğinden hamile kalabiliyorlar. Sanırım sizin de o tarz bir durum oldu.geri cekilme yontemi, ama 16 yil beraberiz hic boyle birsey basimiza gelmedi
Geri cekilme bir korunma yontemi degildirgeri cekilme yontemi, ama 16 yil beraberiz hic boyle birsey basimiza gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?