Sizce hamilemiyim?

• Konu Sahibi Konu Sahibi D-E
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ya hu burda gök görmedik kör cahile bile söyleye söyleye beklettik geri çekilme korunma yöntemi değil diye , yeni üye de değilsiniz ki bir de korkmuyorduk nasıl oldu diyorsunuz çocuğunuz çokta küçük değilmiş bakarsınız kocanızla birlikte kendini dağlara taşlara vuracak bir şey yok. Hayırlı olsun çok büyük ihtimal bebe yolda

Kizlar prezervatif harici emziren ve daha adeti düzene girmemiş anneler nasıl korunmalı sizce asla bebek istemiyorsa şu anda .. yada dr gidince sorayım ama hep unutuyorum ..Allah'ım isteyene versin hayırlısını

13 günde 13 test yapar kaç defa doktora giderdim valla tebrik ederim. Merakınıza yenilmeyip gitmemişsiniz üstelik geri çekilmeyle korunma olmaz ki. Neyse olan olmuş bundan sonra gerçek yöntemlerle korunursunuz. Bu kadar kendinizi üzüp suçlamayın

Ya bu kadar zamandır deniyoruz olmuyor kendimi yırttım resmen yok yani olmuyor acaba korunsam hamile kalır mıyım
Ne zamanları deniyorsunuz hani internette yazıyor ya yumurtlama zamanı hepsi palavra mesela adetin bitti ya hemen ertesi gün veya akşamına dahi hamile kalinabiliyor ..tecrübe ile sabittir..

Ne zamanları deniyorsunuz hani internette yazıyor ya yumurtlama zamanı hepsi palavra mesela adetin bitti ya hemen ertesi gün veya akşamına dahi hamile kalinabiliyor ..tecrübe ile sabittir..
Kız ovulasyon testi kullanıyorum ultrason takibi yaptırıyorum adet bittikten sonra 2 günde bir ilişkiye giriyorum aşılama yaptırdım defalarca hiç bir sıkıntı yok olmuyor ama yok korunacagım ben böyle daha kolay

13 gün az değil üstelik testte pozitif. Bence şu an 6 haftalık gebesiniz. Aile hekimi kandan baksın,yarın sabah gidin ,netleşmiş olur.
aynen hatta haftaya gıtse kalp atısını duyacak bebenın cocugu nerdeyse dogacak hala doktora gıdılmemıs
allah ıyılıgınızı versın konu sahıbı 13 gun gecıkme ne demek yahu hıc mı korkmuyorsunuz bu kadar gecıkmeye

Ben en son dogum kontrol hapini 2 gun ayri zamanlarda kullanmadigim zaman hamile kaldim yani suan hamileyim.
Doktoruma dedim ki bagla tuplerimi bu defa valla baglasakta 1000/2-3 kadin hamile kalabiliyor sana pek guvenemedim dedi

Bende hap ve prezervatif kullandım. Ben de korkuyorum. Ama prezervatif guvenlı degıl mı. Hapı aynı saatte almadım bırsey olur mu

Ben en son dogum kontrol hapini 2 gun ayri zamanlarda kullanmadigim zaman hamile kaldim yani suan hamileyim.
Doktoruma dedim ki bagla tuplerimi bu defa valla baglasakta 1000/2-3 kadin hamile kalabiliyor sana pek guvenemedim dedi
Bende bu ay hala basladım. Hep farklı zamanda aldım. Yanı korumaz mı böyle

Yaa ne kader acimasizsiniz, hic beklemiyorsunuz elestirmek icin, 13 gecti gitmedim cunku bebek dusunmedigimiz icin, hamile olduguma inanmadim, adet olmayi bekliyordum. Bu basliga konu actigimda, zaten bir insanin derdi var, siz her zaman ama her zaman insanlari hic dusunmeden elestiriyorsunuz, hic destek olmuyorsunux

Bende hap ve prezervatif kullandım. Ben de korkuyorum. Ama prezervatif guvenlı degıl mı. Hapı aynı saatte almadım bırsey olur mu
Saat konusu çok hassas hap için sanırım. Aynı saatte almak çok önemli. Siz de mi yeni evlisiniz inşallah yoktur

Bende bu ay hala basladım. Hep farklı zamanda aldım. Yanı korumaz mı böyle
Valla ben hapı hiç aynı saatte aldığımı hatırlamıyorum...bir akşam bir sabah alırım...bazen unuturum aynı gün 2 hap alırım.yıllardır böyle .hamile kalmadım

Çocuğuna neden ihanet edıyormussun gibi hissediyorsun ki dünyada milyonlarca çocuk var yas aralıgı yakın olan. Siz doğurunca çocuk zaten 3 yasında olacak bence çok ideal. İlk 1 yıl sizi biraz zorlasa da sonrasında oyun arkadaşı olacaklar. Benim kızlarım arasında 2 yas var. Biri 2 diğeri 4 yasında. Su an ne kadar doğru karar vermişim dıyordum. Eminim sende Doğum yaptıktan sonra böyle hissedeceksin

Kan testi ile bakın evdeki testler pozitif olsa da yanlış gösterebiliyor rabbim verdiyse vardır bi hayır

Cok tesekkurler desteginiz icin

arkadasım ne acımasızlıgı ne elestırmesı adet olmayı beklıyordum dedıgınız 13 gun gecıkme bu kadar gecıkme zaten normal degıl normalde 4 gun gecıkse doktora gıtmenız gerek hayırdır sorun mu var dıye hamılelıkle alakası bıle yok soyledıgımız seyın saglık yahu bunu soyluyoruz
amaaan herkes de pek alıngan konusmaya ödümüz kopuyor askolsun ya
allah korusun ya kıst mıst bırsey olsaydı 13 gun gecıkme ne buyuk tehlıke bılıyor musunuz sız ?
hemde test yapmıssınız pozıtıf cıkmıs daha neyı beklıyorsunuz

geri cekilme yontemi, ama 16 yil beraberiz hic boyle birsey basimiza gelmedi
31 yasinda oldugunuzu yazmışsınız baska bir konuda.
Ve 16 yıldır geri cekilme ile korundugunuzu..
15 yasinda iliskiye başlamak benim tasvip edebileceğim birsey olmasa da, sizden başkasını ilgilendirmez.
Ama keske büyüdükçe gercek korunma yontemlerini araştırıp kullansaydiniz.
Umarim bundan sonra baska yöntem hatta yöntemler denersiniz ve bir surpriz daha gelmez başınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…