- 27 Şubat 2018
- 661
- 3.226
- 43
Ne zamanları deniyorsunuz hani internette yazıyor ya yumurtlama zamanı hepsi palavra mesela adetin bitti ya hemen ertesi gün veya akşamına dahi hamile kalinabiliyor ..tecrübe ile sabittir..Ya bu kadar zamandır deniyoruz olmuyor kendimi yırttım resmen yok yani olmuyor acaba korunsam hamile kalır mıyım
Kız ovulasyon testi kullanıyorum ultrason takibi yaptırıyorum adet bittikten sonra 2 günde bir ilişkiye giriyorum aşılama yaptırdım defalarca hiç bir sıkıntı yok olmuyor ama yok korunacagım benNe zamanları deniyorsunuz hani internette yazıyor ya yumurtlama zamanı hepsi palavra mesela adetin bitti ya hemen ertesi gün veya akşamına dahi hamile kalinabiliyor ..tecrübe ile sabittir..
aynen hatta haftaya gıtse kalp atısını duyacak bebenın cocugu nerdeyse dogacak hala doktora gıdılmemıs13 gün az değil üstelik testte pozitif. Bence şu an 6 haftalık gebesiniz. Aile hekimi kandan baksın,yarın sabah gidin ,netleşmiş olur.
Ben en son dogum kontrol hapini 2 gun ayri zamanlarda kullanmadigim zaman hamile kaldim yani suan hamileyim.Doktor bağlamamış olabilir mi?tv de yıllar önce izlemiştim.kadın 2 sezaryen doğum yapıyor.artık çocuk istemiyor,çalışıyor da..2. Sezeryanda doktora tüylerimi bağla diyor.doktor bağlamayı unutmuşsonra kadın hamile kalıyor.mecbur 3. Yü doğuruyor ama doktora da tazminat davası açmışlardı
Bende hap ve prezervatif kullandım. Ben de korkuyorum. Ama prezervatif guvenlı degıl mı. Hapı aynı saatte almadım bırsey olur muAdet zamanı kahverengi lekelenme oldu mu ?
Bende adet olmadim ama lekelenme oldu. Adetim olmadi. Korkumdan test alıp yapamıyorum. Daha 1 aylık evliyim. Prezervatifle korunduk. Korktum hap kullanamadim şu an çok pişmanım keşke yan etkilerini göze alıp kullansaydim şu stresi yasamasaydim.
Bende bu ay hala basladım. Hep farklı zamanda aldım. Yanı korumaz mı böyleBen en son dogum kontrol hapini 2 gun ayri zamanlarda kullanmadigim zaman hamile kaldim yani suan hamileyim.
Doktoruma dedim ki bagla tuplerimi bu defa valla baglasakta 1000/2-3 kadin hamile kalabiliyor sana pek guvenemedim dedi
Saat konusu çok hassas hap için sanırım. Aynı saatte almak çok önemli. Siz de mi yeni evlisiniz inşallah yokturBende hap ve prezervatif kullandım. Ben de korkuyorum. Ama prezervatif guvenlı degıl mı. Hapı aynı saatte almadım bırsey olur mu
Valla ben hapı hiç aynı saatte aldığımı hatırlamıyorum...bir akşam bir sabah alırım...bazen unuturum aynı gün 2 hap alırım.Bende bu ay hala basladım. Hep farklı zamanda aldım. Yanı korumaz mı böyle
Kan testi ile bakın evdeki testler pozitif olsa da yanlış gösterebiliyor rabbim verdiyse vardır bi hayırMerhaba kizlar 13 gun adet gecikmem var, dun evde test yaptim pozitif cikti, ama esimle biz korunmasis ilskiye girmedik, nasil oldu hic bilmiyorum, doktora hala gidemedim.Kendimi o kadar suclu hissediyorum ki, 2 yasinda bi oglum var hala cook kucuk bence, bu hamilelgi hic istemiyordum simdi, hic hazir degilim. Lutfen hamile olmamam mumkun mu sizce? Cevaplariniz icin cok ihtiyacim var, cok ama cok kotuyum.
Cok tesekkurler desteginiz icinÇocuğuna neden ihanet edıyormussun gibi hissediyorsun ki dünyada milyonlarca çocuk var yas aralıgı yakın olan. Siz doğurunca çocuk zaten 3 yasında olacak bence çok ideal. İlk 1 yıl sizi biraz zorlasa da sonrasında oyun arkadaşı olacaklar. Benim kızlarım arasında 2 yas var. Biri 2 diğeri 4 yasında. Su an ne kadar doğru karar vermişim dıyordum. Eminim sende Doğum yaptıktan sonra böyle hissedeceksin
arkadasım ne acımasızlıgı ne elestırmesı adet olmayı beklıyordum dedıgınız 13 gun gecıkme bu kadar gecıkme zaten normal degıl normalde 4 gun gecıkse doktora gıtmenız gerek hayırdır sorun mu var dıye hamılelıkle alakası bıle yok soyledıgımız seyın saglık yahu bunu soyluyoruzYaa ne kader acimasizsiniz, hic beklemiyorsunuz elestirmek icin, 13 gecti gitmedim cunku bebek dusunmedigimiz icin, hamile olduguma inanmadim, adet olmayi bekliyordum. Bu basliga konu actigimda, zaten bir insanin derdi var, siz her zaman ama her zaman insanlari hic dusunmeden elestiriyorsunuz, hic destek olmuyorsunux
31 yasinda oldugunuzu yazmışsınız baska bir konuda.geri cekilme yontemi, ama 16 yil beraberiz hic boyle birsey basimiza gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?