- 15 Temmuz 2020
- 3.485
- En iyi cevaplar
- 2
- 6.357
- 108
- 31
Adet zamanı kahverengi lekelenme oldu mu ?Merhaba kizlar 13 gun adet gecikmem var, dun evde test yaptim pozitif cikti, ama esimle biz korunmasis ilskiye girmedik, nasil oldu hic bilmiyorum, doktora hala gidemedim.Kendimi o kadar suclu hissediyorum ki, 2 yasinda bi oglum var hala cook kucuk bence, bu hamilelgi hic istemiyordum simdi, hic hazir degilim. Lutfen hamile olmamam mumkun mu sizce? Cevaplariniz icin cok ihtiyacim var, cok ama cok kotuyum.
Valla gerçekten. Ama bence tüplerini ya eksik bağladılar yada sorun var ki hamile kaldı bilemiyorum o kadar samimi değiliz. Tüpleri tam bağlatmak çözüm ama işini doğru yapana bağlatmak önemli benceNee gerçekten miAnnemin de tüpleri bağlı, söyleyeyim de beni abla yapmasın tekrar, dikkat etsin
Hap kullanmaktan korkmayın o kadar. Doğum kontrol hapları birçok kadın hastalığının oluşma riskini azaltır. Bence kondomdan daha risksiz.Adet zamanı kahverengi lekelenme oldu mu ?
Bende adet olmadim ama lekelenme oldu. Adetim olmadi. Korkumdan test alıp yapamıyorum. Daha 1 aylık evliyim. Prezervatifle korunduk. Korktum hap kullanamadim şu an çok pişmanım keşke yan etkilerini göze alıp kullansaydim şu stresi yasamasaydim.
Yok olmadi lekelenmeAdet zamanı kahverengi lekelenme oldu mu ?
Bende adet olmadim ama lekelenme oldu. Adetim olmadi. Korkumdan test alıp yapamıyorum. Daha 1 aylık evliyim. Prezervatifle korunduk. Korktum hap kullanamadim şu an çok pişmanım keşke yan etkilerini göze alıp kullansaydim şu stresi yasamasaydim.
Doktor bağlamamış olabilir mi?tv de yıllar önce izlemiştim.kadın 2 sezaryen doğum yapıyor.artık çocuk istemiyor,çalışıyor da..2. Sezeryanda doktora tüylerimi bağla diyor.doktor bağlamayı unutmuşTüpleri bağlı olan akrabam 2 tane daha doğurdu valla doğacak olan doğuyor bence.
Yukarıda yazdım zaten samimi olmadığımız için sormadım ama ya tam bağlamadı yada bağlamayı unuttular artık bilemiyorum o kadarınıDoktor bağlamamış olabilir mi?tv de yıllar önce izlemiştim.kadın 2 sezaryen doğum yapıyor.artık çocuk istemiyor,çalışıyor da..2. Sezeryanda doktora tüylerimi bağla diyor.doktor bağlamayı unutmuşsonra kadın hamile kalıyor.mecbur 3. Yü doğuruyor ama doktora da tazminat davası açmışlardı
16 yılda olmamış olması geri çekilmenin bir korunma yöntemi olmadığı gerçeğini değiştirmez ki sonuç ortada testiniz pozitif çıkmış, kan testi yaptırip tam olarak emin olun.geri cekilme yontemi, ama 16 yil beraberiz hic boyle birsey basimiza gelmedi
Geri çekilme korunma yöntemi değildir.geri cekilme yontemi, ama 16 yil beraberiz hic boyle birsey basimiza gelmedi
Keşke daha dikkatli olsaydınız. Maalesef bu bir korunma yöntemi değil. Biz doktor değiliz olabilirsiniz de olmayabilirsiniz degeri cekilme yontemi, ama 16 yil beraberiz hic boyle birsey basimiza gelmedi
Geri çekilme , korunma yöntemi olmadığını biliyorsunuz dimi?geri cekilme yontemi, ama 16 yil beraberiz hic boyle birsey basimiza gelmedi
Sizin tesadüfen olmamış bunca zamandır zaten. Çokta şaşırmayın yanigeri cekilme yontemi, ama 16 yil beraberiz hic boyle birsey basimiza gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?