Sizce hamilemiyim?

• Konu Sahibi Konu Sahibi D-E
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Adet zamanı kahverengi lekelenme oldu mu ?
Bende adet olmadim ama lekelenme oldu. Adetim olmadi. Korkumdan test alıp yapamıyorum. Daha 1 aylık evliyim. Prezervatifle korunduk. Korktum hap kullanamadim şu an çok pişmanım keşke yan etkilerini göze alıp kullansaydim şu stresi yasamasaydim.

Nee gerçekten miAnnemin de tüpleri bağlı, söyleyeyim de beni abla yapmasın tekrar, dikkat etsin
Valla gerçekten. Ama bence tüplerini ya eksik bağladılar yada sorun var ki hamile kaldı bilemiyorum o kadar samimi değiliz. Tüpleri tam bağlatmak çözüm ama işini doğru yapana bağlatmak önemli bence

Hap kullanmaktan korkmayın o kadar. Doğum kontrol hapları birçok kadın hastalığının oluşma riskini azaltır. Bence kondomdan daha risksiz.

Hiç bir doğum kontrol yöntemi %100 koruma sağlamaz. Olabilir bu durum. Ama bana kalırsa üzülmeyi gerektirecek bir durum yok. İkiz evladınız olduğunu düşünün. Arkadaş gibi büyüyecekler. Maddi yönden düşünüyorsanızda unutmayın herkes rızkıyla gelir dünyaya.

Yok olmadi lekelenme

Tüpleri bağlı olan akrabam 2 tane daha doğurdu valla doğacak olan doğuyor bence.
Doktor bağlamamış olabilir mi?tv de yıllar önce izlemiştim.kadın 2 sezaryen doğum yapıyor.artık çocuk istemiyor,çalışıyor da..2. Sezeryanda doktora tüylerimi bağla diyor.doktor bağlamayı unutmuş sonra kadın hamile kalıyor.mecbur 3. Yü doğuruyor ama doktora da tazminat davası açmışlardı

merhaba anlattığınıza göre hamile görünüyorsunuz. Yine de bi kesin kan testi yaptırın ya da muayene olun. Şahsi fikrim kesinlikle aldırmayın. oğlum 3 yaşındayken bende hamile kalmıştım korunduğumuz halde. Üstelik öğrendiğim zaman çok kötü bi dönemdi büyük oğlumun otizm olduğunu öğrendikten sonra hamileliğimi öğrendim. Aldırmak zorunda kaldım sırf büyük oğlumla ilgilenmem gerekiyor diye. Şimdi 1 sene geçti aradan oğlumun otizm olmadığını öğrendim. Ve aldırdığıma o kadar pişmanımki. Oğluma arkadaş olacak gelişimine dahada katkı sağlayacaktı. Kesinlikle gelmişse vardır bir hayır deyin ve asla aldımayın!

Bu kadar üzülüp kahrolacak ne var onu anlamadım. Ben çok safım galiba

Yukarıda yazdım zaten samimi olmadığımız için sormadım ama ya tam bağlamadı yada bağlamayı unuttular artık bilemiyorum o kadarını

geri cekilme yontemi, ama 16 yil beraberiz hic boyle birsey basimiza gelmedi
16 yılda olmamış olması geri çekilmenin bir korunma yöntemi olmadığı gerçeğini değiştirmez ki sonuç ortada testiniz pozitif çıkmış, kan testi yaptırip tam olarak emin olun.

Geri çekilme korunma yöntemi değildir.
Bu zamana kadar olmaması şaşırtıcı olması değil.
Hem adet geçmiş hem test pozitif hamilesiniz yüksek ihtimal. Olumlu düşünün.
Zorlukları olsa da yakin aralıklı olmasının güzel yönleri var bence.
Arkadaş olacaklar.

O kadar gecikme ve sonuç pozitifse hamile olma ihtimaliniz epey yüksek. Kan verin hatta direkt ultrasona girin kese gözükebilir.

Keşke daha dikkatli olsaydınız. Maalesef bu bir korunma yöntemi değil. Biz doktor değiliz olabilirsiniz de olmayabilirsiniz de

Benim hamilelik serüvenim olmadı ama bende tebrik etmek istedim :)

Sen hala eczaneye gitmesi mi?

13 gün az değil üstelik testte pozitif. Bence şu an 6 haftalık gebesiniz. Aile hekimi kandan baksın,yarın sabah gidin ,netleşmiş olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…