İnşallahİnşaat hep beraber
Aynen inşallah değişik hissediyorum kendimi bu ayAaa hadi bakalım inşallah vardır bebiş hsg den sonra tutan çok oluyormuş
Yarın 10. Gün kanda varsa kesin çıkar bakalım yaptırcam test inşallah güzel olurTüp bebek ilaçları yalancı pozitif çıkarabiliyor o yüzden test için özellikle tarih veriyor doktorlar. Bekleyip kan vermek en güvenilir sonuca ulaştırır. İnşaallah gününüz geldiğinde de pozitif görürsünüz
Benim tAlil bayramdan sonra sonuçİnşaat hep beraber
Biliyordum bizim salık ocaği bu napıcam şimdiBenim tAlil bayramdan sonra sonuç
Kızlar naptınız kan verdinizmiYarın 10. Gün kanda varsa kesin çıkar bakalım yaptırcam test inşallah güzel olur
Yok ya kan veremedim yarına kaldı kan verme işim malesefKızlar naptınız kan verdinizmi
Anladım ben verdim e nabiza ne zaman düşerYok ya kan veremedim yarına kaldı kan verme işim malesef
Doktor bayramdan sonra gel dediAnladım ben verdim e nabiza ne zaman düşer
Doktor bayramdan sonra gel dedi
Aaa hadi bakalım çok merak ettim değerin kaç çıktı 1 saatte çıkıyor bu aradaAnladım ben verdim e nabiza ne zaman düşer
Çıkması lazım şimdiye kadarCanım 9 da verdim ama hala çikmadi
Hadi ya çıkması lazımdı aslında çok merak ettim bak şimdiCanım 9 da verdim ama hala çikmadi
Canım çikmadiHadi ya çıkması lazımdı aslında çok merak ettim bak şimdi
Yarın çikarmi AcabaCanım çikmadi
Bilmiyorum inan ki bayramdan sonraya kalmasa bari ya çünkğ bana sağlık ocağın ki hemşirem öyle söyledi bu gün versen bile bayramdan sonra çıkar dediYarın çikarmi Acaba
Bilmiyorum inan ki bayramdan sonraya kalmasa bari ya çünkğ bana sağlık ocağın ki hemşirem öyle söyledi bu gün versen bile bayramdan sonra çıkar dedi
Kızlar sonuç çıktı bak aşağıdaki geçen sefer verdiğim talilim bu bu sebebin verdiğim talil çıkmış siz de sonuç ne
Yani hamilemiyimHayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?