Sizce hangi ayakkabı güzel?

Sivri burun ayakkabı asla giymem.O yüzden hiç birini beğenmedim.Fırıncı küreği gibi duruyorlar.:dilcikar:

Valla hepsi kötü yine beğenmedim ama sen beğeniyosun.Yardımcı olmak amaçlı içlerinde en güzel duranı yılanlı olan

çok demode.bi de çok rahatsız.ince topuk sevmeme rağmen hiç estetik gelmedi bana.
ama ille de alıcam diyorsan yılanlının hemen üstündeki önü ve topuk ucu metal olan fena değil

pek beni andırmıyo bu ayakkabılar ama gece için elbiseyi tamamlaması açısından fena durmaz yani:))

Ne kadar garip bi tarzın var.
Bu ayakkabılarda beğendiğin çizmeler kadar kötü..
Nasıl bi zevk ki bu anlamadım gitti.
Bence kötüler.

arka duruşları nasıl onların öyle sanki toynak gibi :1shok:
pek beğenmedim ama beyaz güzel sarışın bayanın ayağındaki.

Birşeyi çok merak ettim arkadaşım,sen şimdi bu ayakkabıları Burdur'da mı giyiyorsun?
Şayet öyleyse cesaretin için kutlarım.

Ayakkabıların tümü kullanış açısından çok ama çok rahatsız.Hem topuklar haddinden fazla yüksek,hemde burun kısmı çok sivri.

SONUÇ;aslında hiçbirini beğenmedim illa ki alacağım seçin diyorsan yılanlının üzerindeki olabilir.

bu ayakkabılarda platform yok. balerin olsan anca öyle giyersin, parmak ucunda yürümek için.

Ben Izmir'de zor bulurum bu ayakkabıları, sen Burdur'da buldun mu? bunların topuk stili çizmelerle aynı. hayırdır, bu çizmeleri ayakkabıları getirip satmayı mı planlıyorsun, burda pazar araştırması yapıyorsun? olabilir mi? öyleyse açık açık yaz ki "evet getirt tutar" ya da "tutmaz" diyelim

yürümüsi çok zor değil mi onlarla :bbo: resmen parmak ucunda yürümek gibi olsa gerek tüm gün, yok ben alıştım rahatım diyorsan siyah olan iyi ama ayak sağlığı açısından hiç tavsiye etmem ileride çok acısı çıkar tabanlarının formu bozulur ayak çok önemli bir organ dikkat etmelisin ayakkabı seçerken bence yerimseniben

o nasıl ayakkabılar ya öyle:roflol: çok çirkin duruyor hatta berbat kusurabakma canım sen beğenmişsin ama bu benim fikrim

ayaklar ıcerısınde asagıya yıgılmış gıbı duruyor . bence cok saglıksız ve hos degıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…