Sizce hangi ayakkabı güzel?

Ay aşırı yüksek yaa.Bu nasıl giyilir.Parmak ucunda yürür gibi.Bence hoş değil.Beğenmedim valla.:umursamaz:

Kız sorduğuna soracağına pişman olmuştur bu yorumlardan sonrakaydirigubbakcemile3 Ama hakikaten ben de sivri burun sevmem yani

Çok topuklu bunlar ya,hiç benim tarzım değil. Bunları giyorsan nasıl yürüyorsun yahu :uhm:
Tabi sen bilirsin,tercih senin.Ama şu topuğunda yılan olanda ilginç şutarafagitti

Bu kadar yüksek topuk insanın ayağını koparır heralde. Yılanlının üstündeki model güzel topuğu daha az olsaydı keşke

ay kusura bakmada hepsi çok iğrenç.Sivri burun tarih olalı yıl oldu ki moda olduğu dönemlerde de hiç beğenmezdim.

Hem ayak sağlığı için hiç uygun değil o tür ayakkabılar,kendinize işkence yapmayın.ıllaki topuklu ayakkabı olacaksa önü az da olsa platformlu olanları tercih etmenizi öneririm.

Bı YORUM DA BEN YAPAYIM EKSıK KALMIYAYIM. EVET HEPSı DEÇOK KÖTÜ. BıR DE GıYE KIZLARIN HıÇBıRıNıN AYAĞINA DA OTURMAMIŞ AYAKKABI. HEPSıNE BÜYÜK GELMıŞ.PARMAKLAR PIRTLAMIŞ FALAN.AYAKKABININ ARKASINDA Bı PARMAK BOŞLUK VAR. AYAĞIM BÜYÜR, SENEYE DE GıYERıM MANTIĞI MI ACABAkaydirigubbakcemile3

burun kısımları çok uzun olduğu için bana çok rahatsız geldiler ama yılanlının bir üstündeki diğerlerine nazaran daha hoşş bencee

Ne yazikki baska türlü ifade edemiycem: bence hepsi igrenccc...
Bu yüzden aralarinda en güzeli hangisi ona bile karar veremedim...
Bana para versen giymem:umursamaz:
Ama tabiiki zevk meselesi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…