• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce Hangi doktor labı da önemli

Sizce amh düşüklüğünde en iyi doktor veya laboratuvar hangisi

• Özkan Özdamar

• Mehmet Reşat Asoğlu

• Semra Kahraman

• Aret Kamar

• Mustafa Taş

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Evet baktım onu da araştırdım da 3 4 opu lazım havuz yöntemi yapıyor sanırım
Benim de Amh düşük 0.76 idi en son. 30 yaşındayım. Dün 4. Tedaviye başladım. Ultrasonda 5 yumurta görüldü. Aret Kamer ile başladım dün tedaviye. Merkezi de doktoru da sevdim. İğne vermedi, Klomen verdi. Kendi Instagram sayfasından bakabilirsiniz. Soru cevap var.

Kızlar 2 başarısızın ardından doktor arayışım bulunmaktadır lütfen az yumurta ile güzel sonuçlar elde eden arkadaşlar önemle oylayabilir mi 😌🥹 Gerçekten yorulduk artık. Amh 0.26 yaş 30 2 bucuk yıldır deniyoruz tüp bebeği de 6 aydır deniyoruz
Hangi şehirdesiniz?

Merhaba biraz bilgilendirir misiniz doktor hakkında
Tolga ecemiş gerçektwn işini ehliyle yapan bir doktor çok tanıdık bilindik değil belki ama güler yüzü motive edici konuşmaları ekibi herşeyi ile harika bir doktor asla para odaklı değil hasta odaklı bedava tedavi yaptığı eğer olma ihtimali yoksa açık açık hastasını kırmadan anlatan bir doktor başka merkezde 2 negatif transferin ardından tolga hocamda tabiki önce Allah'ın izniyle ilk tedavimde oğlum oldu şuan tekrar kendiis ile yola başladım ikinci transferimi oldum kendisinde bu hafta sonucu öğrencem inşaAllah

Tolga ecemiş gerçektwn işini ehliyle yapan bir doktor çok tanıdık bilindik değil belki ama güler yüzü motive edici konuşmaları ekibi herşeyi ile harika bir doktor asla para odaklı değil hasta odaklı bedava tedavi yaptığı eğer olma ihtimali yoksa açık açık hastasını kırmadan anlatan bir doktor başka merkezde 2 negatif transferin ardından tolga hocamda tabiki önce Allah'ın izniyle ilk tedavimde oğlum oldu şuan tekrar kendiis ile yola başladım ikinci transferimi oldum kendisinde bu hafta sonucu öğrencem inşaAllah
Maşallah Allah hayırla kucağınıza almayı nasip etsin aklımızda bulunsun araştırma sürecindeyiz

Ankaraya gelme ihtimaliniz var ise tolga ecemiş ile görüşmenizi tavsiye ederim
Bana yer fark etmez iki başarısızdan sonra da bu doktoru da bi araştıracağım. Benim bu iki başarısız olan yerdeki doktorum da çok iyidi kesinlikle para odaklı değil cok da memnundum ama sanırım lab ı sıkıntılı bizde yetersiz kaldı

2023 yılında Fulya Bahçeci tüp bebek merkezinde doktorum Mehmet Reşit Asoğlu tedavi gördüm pozitif sonuç aldım tavsiye ederim 💙 şuan Altunizade Umut tüp bebek merkezinde

Back
X