Canım ilk zamanlar biz de bisküvi vermiştik ama içindekileri okuyunca bir daha vermedim. Bebek ekmeği kullanıyoruz onu da artık değiştirip tam buğday ekmeği ya da çavdar ekmeği verelim diyoruz. Mama konusunu bilemiyorum canım. İnsan kararsız kalıyor bilmeyince hiçbirinden emin olamıyor keşke sütümüz olsaydı(
kızlar ben özel bi hst.30 haftalık doğum yaptım şu an allaha şükür 11 aylık oldu.sadece küvezde yattığı iki ay boyunca anne sütü verebildim daha snr sütüm azaldı ve bebeğim emmeyi reddettiği için tamamen çekildi yani doğduğundan beri hazır mama kullanıyorum.ve çocuk doktorumuz doçent ayrıca çokta başarılı olduğunu düşündüğüm güvenilir bi adam.bende hep acaba hangi marka bebeğim için daha iyi sorusunu çok merak ederdim doktorumuza sordum bi gün ilk zaman hep daha iyidir diye aptamil kullanıyodum ama doktorumuz bunun tamamen reklama dayalı bişey olduğunu söledi yani bütün mamalar aynı özelliğe sahip içerikleri aynı sadece hangisi reklamını daha iyi yaparsa sanki o en iyi marka diye düşünülür ama öle bişey yok.en ucuz olan mamada aynı özelliğe sahip güvenle kullanabilirsin dedi bende bebelaca geçiş yaptım hep onu kullandım geçen ay bikere hero baby ide denedim ama o bebişimin pek hoşuna gitmedi sanırım bebelaca alıştığı için tadını yadırgadı.ama sözün özü bütün mamalar aynı istediğiniz mamayı çekinmeden kullanabilirsiniz
evet cnm.sen nezqman yaptın doğumunu
7 ay önce ve sanki seninle orda tanıştık gibi geliyor bana.ben yoğun bakımın camından bakarken miniğime bi bayan gelmişti yanıma ve senin özelliklerine benzer şeyler anlatmıştıı.bebeği 30 haftalık doğmuş 3 yaşında bi bebeği daha varmış..gibi şeyler anlatmıştı ben sen olduğunu düşündüm eylül yada ekimde hastanede yattınızmı?
ozaman o benimdir arkadaşımevet 3 yaşında bi oğlum daha var ve 30 haftalık doğum yaptım benim çocuklar çok sık hasta oluyolar kaç sefer yattılar hst.nede.bende zaman zaman küvezde yatan bebekleri ziyaret edip öle annelerine teselli vermek amaçlı konuşmuşumdur .ben seni hatırlayamadım malesef çünkü öle konuştuğum çok anne oldu ama sen eminim beni görmüşsündür.şimdi bebişin ne durumda.iyidir inşallah..
hamdolsun ii bebeğim şimdi önümüzdeki ay nörolojik kontrolü var inşallah ii çıkAR..baya küçük doğmuştu benimki 26 haftalık ve 700 gr.larda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?