Sizce hangi mzikte sevimek daha zevk verir?

• Konu Sahibi Konu Sahibi edali368
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sizce hangi müzikte sevişmek daha zevk verir?

• Ankete Katılan
    126
  • Anket Kapalı .
Yok Ya Laz Müziği Eşliğinde Yapmak Lazim Tulum Yani

bilmem beğenirmisiniz
Je t'aime Jane Birkin&sergio gainsbourg..
ohlala

Son düzenleyen: Moderatör:
Aranjuez,Historia de amor,you are so beautiful,when I need you
mmmmmm.

arkadaşlar hepinizze teşekkür ederim katılımlarınız için

şarkı markı istemem ben konsantrasyonum bozulur valla..dikkati çabuk dağılan biriyim sonra şarkıyı takarım kafama hiçbişi anlamam tatlicadiarzu

aman arkadaşım eskiler müzikte mi sevişiyorlarmış.işte nesil bizler böyle acayip şeyler yapıyoruz.ben oyun havasında sevişmek isterdim.oynaya oynaya.ne kadar güzel olurdu demi......

aman arkadaşım eskiler müzikte mi sevişiyorlarmış.işte nesil bizler böyle acayip şeyler yapıyoruz.ben oyun havasında sevişmek isterdim.oynaya oynaya.ne kadar güzel olurdu demi......

hehe örneğin çegirge şarkısında hop hop hopla çekirge zıp zıp zıpla çekirge benim canım çekirge bıdı bıdı bıdı çekirge ohh :roflol::roflol:

valla çok aşıksan grup anılar görmez olsun ilk önce dans sonra allah ne verdiyse

HAKAN YESİLYURT ACIYA GÜLMEK ....Bİ DENEYİN BENCE YAPTIGINIZ İSLE SARKI BİR BÜTÜN OLACAK KESİNLİKLE :p:p

kesinlikle Jazz muzik. ankette yok ama bence cok motive edici.........................

muzik mi???valla bence o anin zevk sesleri her muzige bedel,,en guzel muzik ,,aaaaa uuuuu aaaaa uuuuunaniknanik

Ben müzik almayayım müziğe takılıcak aklım sonra Sabahtan akşama kadar evde müzik açık zaten birde yataktayken açarsaam artık :roflol::roflol:

Back
X