Sizce hangi tür kadın tercih edilir?

nisann_

Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2013
13
0
6
35
Ankara
Aşağıda Güzin ablanın köşesinden bir alıntı yaptım. Sizce erkekler hangi tür kadınları tercih ediyor? Tecrübelerinizi merak ediyorum :)

Amerika’da yapılan bilimsel bir araştırmaya göre kadınlar, onlara yüz vermeyen erkeklerin peşlerinden koşuyormuş. Erkekler ise kendilerinden kaçan kadınlardan hiç hoşlanmıyormuş.

Sevgili Güzin Abla, Türkiye’de neredeyse bütün kadınların doğru olduğuna inandığı bir şehir efsanesi var: “Kaçan kovalanır, sen kaçarsan karşı taraf sana daha çok bağlanır”.
Geçenlerde Hürriyet gazetesinde bu konuyla ilgili bir haber yayımlandı. Amerika’da bilimsel bir araştırma yapılmış. Bu araştırmaya göre, efsane kısmen doğruymuş.
Yani kadınlar, kendilerine yüz vermeyen erkekleri çok seviyor ve onların peşlerinden koşuyormuş. Ancak erkekler kaçan kadınlardan hiç hoşlanmıyor ve peşlerinden koşmuyormuş.
Kadınlar kendilerinden kaçan erkeklerden hoşlandıkları için, erkeklerin de hoşlanacağını sanıyor. Kısaca, bu bilimsel araştırmaya göre kaçması gerekenler erkekler, kadınlar değil.
Bence erkekler gurur meselesi yaptıkları için kendilerine yüz vermeyen kadınların peşinden koşmuyor. Bu yazıyı özellikle genç kızların okuduğu köşenizde mutlaka yayınlamalısınız.Rumuz Ahmet Y.

Şu Amerika’da yapılan bilimsel araştırma, bizim Türk erkeklerinin kazanma, mücadele ederek, savaşarak elde etme içgüdülerinden habersiz herhalde...
Amerikan erkeği zaman içinde bu içgüdüleri kaybetmiş olabilir ama bizde erkeğin üzerine çok fazla düşen, onun esiri olan hanımlar çok çabuk terk ediliyor.
Buna karşılık, daha gururlu olup her şeyi kolaylıkla affetmeyen, onurlu davranan kadınların değeri çok daha fazla biliniyor.
Erkek, yılışık davranan kadından çabucak uzaklaşıp onu peşinden sürükleyen, her şeye “evet” demeyen, kişiliğini koruyan kadına çok daha fazla değer veriyor.
Bence bu araştırma bizim erkekleri pek ilgilendirmiyor.

Erkekler kaçan kadınlardan hoşlanıyor en azından çevremde gördüğüm bu, kaçan kadın daha bir gizemli geliyor merak uyandırıyor ve gerçekten erkekler kadınları elde etmek için çaba göstermeyi seviyor.

Bugüne kadar birebir yaşadıklarımda, etrafımda gördüklerimde kesinlikle şunu gösteriyor : Erkekler kaçanı kovalıyor. Kendini geri çeken, uzak duran, kaçan bayanın üstüne daha fazla düşüyorlar.
Bugüne kadar kimden kaçtıysam peşimi uzuuun süre bırakmadı, aksine yapıştı.

Evet kaçan kovalanır derler ama erkekler kendisini gönlünü hoş tutan, şımartan ve pohpohlayan kadınlardan hoşlanır derler. o zaman kaçarken bunlar yapılmaz ki :)

Evet kaçan kovalanır derler ama erkekler kendisini gönlünü hoş tutan, şımartan ve pohpohlayan kadınlardan hoşlanır derler. o zaman kaçarken bunlar yapılmaz ki :)

:)) elde ettikten sonraki dönemde ego tatminleri devreye giriyor.kesinlikle kendilerini özel hissettiren kadınları tercih ediyorlar. Önce savaş sonra da zafer sanırım mantık. 😃😃 düz yani nereye sürersen sür düz

duygularını söylersen rezil rüsva olursun, çok değersiz olursun gözünde.
aman kaç kovalasın......

duygularımı samimi bir şekilde dile getirmekten gocunmadım, sonuç olarak evet bir ilişkim yok ama zamana ihtiyacımız olduğunu biliyoruz.ben de kaçan biri yok.artı bu konuları açıkça konuşuyorum ve o bahsedilen kedi fare oyunları her erkekte aynı etkiyi göstermiyor maalesef.erkeklerde koşmaktan,kapristen,triplerden bıkmış.karşılıklı uzlaşma ve duyguları açma yoluna gidilse iyi olur bu olaylara kafa patlakmak yerine.

kesinlikle.....

bence erkegi asik etmenin elinde tutmanin bir yolu var..her zman asik iyi kalbli basarili hirsli zeki bir kadin okucaksin sevgini vericeksin hayirin hayir evetin evet okucak kirmaktan incitmekteb korkicaksin..erjek mileti anlamaz dusersen oyle seni anlamayacalismazlar aptal salaj gorurler..vasit gorurler gucsuz..ve suzin gucsuzkugunuzun uzerine guder..cok basitsin gycsuzsun biktim bu durumdan derler ruh halini anlamazlarr.her zaman gulun umursamayin.sosyallesin..giyinin kendinize drger verin..ve ger zaman kalacak gibi bir abdada gidecek gibi kafasini karustirin..sizdeb vazgecemez..sizi kaybetmekten korkar..kaybetmekten korktugu anlarda use o beni srviyor cok iyi bir es .iyi kalbki bir insan..simdi nasil vazgecebilir diye kendini yesin..:))benim taktigim..:)yuz vermem..ama dekigi bide sevdugimu bilir..gidebilmemden korkar..telefonum aksama kadsr kapali olsun nildu diye kendini yer..cantada keklik olmazsaniz yeter..

Erkekler gibi dusunun arkadaslar duz mantik detay yok.gizemli olucaksin guler yuzlu icten olucaksin ama herseyini ortaya dokmiceksin sen onu degil o seni merak etmeli onu saglicaksin erkek belli sure sonra herseyini cozdugu kadindan sikiliyor er yada gec

kızlar ben kendi yaşadıklarımdan yola çıkarak söylüyorum, erkekler sanırım kaçanı kovalamıyor yani beni kovalayan olmadı en azından
Güçlü ve Kendilerinden zeki kadınlardan hoşlanmıyolar çünkü üstünlük onlarda olmalı. cadılık yapanlardan kaçıyolar (benden ) Egolarını Tatmin Eden, pohpolayan kadınları seviyolar bence emin değilim ama galiba böyle :44:

Genellemek yanlış ama bu bana göre yaş grubuna göre değişir. 20li yaşlarındaki erkek ile 30lu yaşlarında ki insanların düşünce yapısı bir değil ki. Eğlenceli geniş rahat kadın istedikleri dönem var evinde çocuklarına annelik yapacak dürüst dedikleri kadın var zira bizler de öyleyiz kadınerkek bir bana göre... Kişiye göre değişir yani herkesin yapısı farklı ama genel durum bu bence

30'una gelmiş bir erkek için çok doğru tespit.
Ayrıca gizemli kadınlara sadece cinsel acidan yaklaşıp terk ediyorlar, hatta kadinin gizemli oldugunu anladığı anda kadın ile ömür boyu yaşamanin güvensizlik yaratacağını düşünüp gizemli kadin ile sadece vakitini eğlenceli geçirmek üzere çıkıyor ve ilerde kadını terk ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…