• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce hangisi?

Sizce Hangi model?

• Siyah elbise

OY: 32 76,2%
  • Kırmızı elbise

OY: 10 23,8%

• Ankete Katılan
    42

HYT

Yeni bir hayat...
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2008
940
22
318
Mardin
Kızlar kısa bir süre sonra kuzenimin düğünü var
Ben abiye pek sevmiyorum zaten genelde kollar acıkta kalıyor şal bolero v.s takmak istemediğimden
Normal elbiselere yöneldim.
Eklediğim şu iki elbise birbirinin hemen hemen aynısı ama ben aralarında kararsız kaldım sizce hangisi?
Renk Olarak hangisini seçersem seçeyim kırmızı olacak
Bu yüzden altına bej,ten rengi bir ayakkabı düşünüyorum...
Sizce Hangisi?

$clw104x02.webp $vv_1000010080_var1_957-1344.webp

siyah elbise daha güzel ama altı mini etek olcaksa, tül tayt gibi bişey var sanırım altında o hoş değil

Kızlar kısa bir süre sonra kuzenimin düğünü var
Ben abiye pek sevmiyorum zaten genelde kollar acıkta kalıyor şal bolero v.s takmak istemediğimden
Normal elbiselere yöneldim.
Eklediğim şu iki elbise birbirinin hemen hemen aynısı ama ben aralarında kararsız kaldım sizce hangisi?
Renk Olarak hangisini seçersem seçeyim kırmızı olacak
Bu yüzden altına bej,ten rengi bir ayakkabı düşünüyorum...
Sizce Hangisi?

Eki Görüntüle 494880 Eki Görüntüle 494882

Kırmızı demişsin ama bence kırmızı olanın siyahı :26:

ben karar veremedim ya.
belki siyahın göğüs dekoltesi olmasa daha iyi ama kırmızı da da bir tuhaflık var anlayamadığım.
siyah diyorum daha güzel göründü bana

hiuu bu resimleri bi alışveriş sitesinden mi aldınn, çünkü sağdaki kırmızı elbisenin siyahını ablam bi düğün için almıştı da ona yetişmedi, çok üzüllmüştü,
bayramda giyip gelmiş, bana ilk resmini göstermişti, aslında pek beğenmemştim çünkü sade duruyor,
ama giyip gelince o kadar asil olmuşki, bu dantelli yerlerine bayıldım hani yine sade ama çık ve asil bi görüntü katmış
esmermisin bilmiyrum ama eminin çok yakışıcak sana
ama yine hangisi diye sorarsın diğeri :21::21:
öbürüne göre daha iddialı, nasıl giyinirsin sana kalmış tabiiiiii

ikisini de beğendim ama siyah bi tık daha önde :)
ama siyah elbisenin kırmızısı dekoltesinden dolayı elbiseyi basitleştirebilir. bence siyahı tercih et

siyah tabikide o kırmızı elbiseden çok var inan...yılbaşında bi organizasyona gitmiştik eşimle bi masada 10 kişiydik ve 3 kızın elbisesi aynı model hatta ikisinin rengi kırmızı birininki siyahtı:52:

bence siyahlı elbisenin modeli daha güzel ama kırmızı rengini alma derim sen bilirsin yinede....

Kırmızı demişsin ama bence kırmızı olanın siyahı :26:

Canım nişanı 2 ay önce olmuştu o zaman komple siyah giyinmiştim
Bu yüzden kırmızı diyorum çünkü bu elbiseler 2 renkten siyah ve kırmızıdan ibaret ondan:(

bu tür elbiseler bu yıl bir çok yerde vardı .ikisi dışında daha farklı modellere de bakabilirsin :34::34::34::34:

Bir de eklemek istediğim,sanki o kırmızı elbisenin modeli,kırmızı rengine gitmemiş. Kırmızı istiyorsan illa ki başka modeller bulmalısın bence...

Canım nişanı 2 ay önce olmuştu o zaman komple siyah giyinmiştim
Bu yüzden kırmızı diyorum çünkü bu elbiseler 2 renkten siyah ve kırmızıdan ibaret ondan:(

Anladım. Bu tür istiyorsan diktirme imkanın var mı?
Koyu yeşil diktirebilirsin,yosun yeşili. Annem için diktirmiştik çok hoş durmuştu :)

hiuu bu resimleri bi alışveriş sitesinden mi aldınn, çünkü sağdaki kırmızı elbisenin siyahını ablam bi düğün için almıştı da ona yetişmedi, çok üzüllmüştü,
bayramda giyip gelmiş, bana ilk resmini göstermişti, aslında pek beğenmemştim çünkü sade duruyor,
ama giyip gelince o kadar asil olmuşki, bu dantelli yerlerine bayıldım hani yine sade ama çık ve asil bi görüntü katmış
esmermisin bilmiyrum ama eminin çok yakışıcak sana
ama yine hangisi diye sorarsın diğeri :21::21:
öbürüne göre daha iddialı, nasıl giyinirsin sana kalmış tabiiiiii

Evet cnm alışveriş sitesinden ama daha sipariş vermedim bugün vermem lazım teslimat 20 günü buluyormuş...
Beyaz tenliyim canım tenim her rengi taşıyor:)

siyah daha güzel duruyor sax mavisi bir elbise nasıl olur

aslinda siyah cok hos ama etek kismindaki tul gereksiz geldi bana. o olmasa siyah derdim. bazi arkadaslar gibi Ben de kirmizinin siyahi diyorum.

Anladım. Bu tür istiyorsan diktirme imkanın var mı?
Koyu yeşil diktirebilirsin,yosun yeşili. Annem için diktirmiştik çok hoş durmuştu :)

Dikime güvenemiyorum birde yaşadığım yer ufak bir yer kumaşı zor bulurum.
Aslında kırmızı içime pek sinmiyor basit geliyor ama bu iki renk tek var yoksa ben bej pudra pastel tonlarında istiyordum.

Back
X