Sizce hareketlerim yanlış mıydı?

Konu dışı ama ben çok başka bi noktaya takıldım.
Bi yerde sebepsiz bi şekilde öylesine tanışan bir grup sözleşip neden aynı evde sabahlamak üzere buluşurki?
Hiç kimse de garip karşılamamış? Ben mi çok yaşlandım acaba?
çok açık değil mi ,olur da cinsellik yaşarız diye düşünmüşler

Yok öyle bir şey yahu o iş değişir kişilere ve şartlara göre. Ama buradaki sadece cinsellik gibi duruyor.
Cinsellik gibi görünse de o yatakta ne olur ALLAH bilir bazen birliğimizin aksi olabir insanın hayatıda karara bilir bazı durumlarda temkinli adım atmak lazım bu da benim düşüncem☺☺

Soruyu bize soruyorsanız evet bence yanlış. Bilmediğim insanların evine daha ilk buluşmada (ilki öylesine karşılaşma) evine gitmeli yakınlaşmalı buluşmayı doğru bulmam.
Madem buluştunuz hoşlandınız mesaj atmakta ben sakınca bulmam ancak karşı tarafın beklentisi bir iki günlük takılmak geldi.
Doğruluk yanlışlık göreceli bu tür konularda hepimizin sınırları, hassasiyetleri birbirinden farklı.

valla bana kalırsa Kadir gecesi doğmuşsunuz , “dışarda tanıştığım adam İnstagramdan daha güvenli” demişsiniz de , dışarda şakkadanak gördüğünüz adamın yüzüne bakınca alnında seceresimi çıkıyor , en azından İnstagramdan tanıştığın kişiyle ki zaten profilinden belli olur az çok nasıl biri olduğu , iletişim de olduğu için hemen buluşmadan, karşıdaki insanı biraz da olsa tanımış oluyorsunuz

yanınıza gelen adamın nesini bileceksiniz , iki türlü de adamın tehlikeli olduğunu bilemeyeceksiniz, bunu “kimseyle görüşmeyelim o zaman” diye algılamayın tabiki öyle değil fakat hayatında bir algoritması var bana göre , dışarıda bir sürü sosyal aktivite olanakları varken dan diye eve çağırması size garip gelmiyor mu cidden , cafe ,canlı müzik , deniz olan bi yerde yaşıyorsanız sahil kenarı , piknik vs vs çoğu şey var yapılacak bunlar üstte de yazıldığı gibi çete de olabilir kadın da pazarlanabilir , illa karanlık yüzlü,takım elbiseli adamlar mı olması gerekiyor , o kadar tehlikeli bir dönemdeyiz canınızın kıymeti olsun biraz diye yazıyorum ,neyse adam niyetini en baştan belli etmiş ,cinsellik için görüşmüş siz hala ben mi hatalıyım diye soruyorsunuz , hemen birini eve çağırıp bişey denemek istemiş siz de kabul etmişsiniz ,onun beklentisi bu kadardı , çabası onun içinmiş demek mi ,kendiniz de suç bulmayın

Merhabalaar,
Hisarüstünde açık alanda arkadaşlarla oturuyorduk o esnada yaşları bize yakın olan 3 kişi yanımıza geldi ve beraber oturabileceğimizi söylediler. Dış görünüş olarak güven verici durdukları için ve yaşlarımız da yakın olduğu için kabul ettik. Aralarında kızlar da vardı. Kafalarımız uyuştu ve bizi evlerine çağırdılar. Geç olduğu için gelemeyeceğimizi ama sonrasında buluşma ayarlayabileceğimizi söyledik ve numaralaştık. Aradan bir hafta geçti ve biz buluştuk. İçlerinden biriyle elektriğimiz uydu. Diğerleri uyuduktan sonra biz sabaha kadar oturduk. Sonra birlikte uzanırken biraz yakınlaşma oldu. Ben ilerisini istemediğimi belli ettim. Daha sonra konuşmaya devam ettik beni ertesi gün bir yere çağıracak gibi oldu ama müsait değildim. Saat sabahın körü olmuştu ve uyuduk. Ben uyandığımda o uyuyordu ve doktor randevuma yetişmem gerektiği için uyanık olan diğer arkadaşla vedalaşıp çıktım. Ben çıktıktan sonra mesaj attı neden beni uyandırmadın diye. Ben de zaten zor uyuduğunu ve o yüzden uyandırmak istemediğimi söyledim. O da güldü ve bundan sonrasında aramızda hiç iletişim olmadı. Acaba son hareketlerimi mi yanlış anladı yoksa cinselliğe yanaşmayacağımı fark ettiği için mi tekrar yazmadı diye size sormak istedim. Benim yazmam doğru olur mu? Fazla beklentili ve yapışkan biri gibi görünmek istemiyorum. Arkadaşım o günkü izlenimlerine göre bana yazacağını düşünüyor ama ben emin olamıyorum.
Hayır yazmayın.
Zaten "yapışkan görünmek istemiyorsunuz", bekleyin. Bir süre daha yazmazsa zaten ilgisi yoktur.

Sizdeki ne yürekmiş ilk sefer tanıştığınız birisiyle evine gitmek hafif bişey yakınlaşmışsınız bide demişsiniz ki son harekettim yalnış olmuşmu diye bana göre baştan beri hepsi yalnış hareket olmuş 35 yasindayim erkekleri tanidigim kadariyla bir erkek evlenecegi veya ciddi düşündügü birisini ne eve cagırır nede yakınlaşır😏😏
35 yıl ahırda mı yaşadınız siz ya tobetobe

Merhabalaar,
Hisarüstünde açık alanda arkadaşlarla oturuyorduk o esnada yaşları bize yakın olan 3 kişi yanımıza geldi ve beraber oturabileceğimizi söylediler. Dış görünüş olarak güven verici durdukları için ve yaşlarımız da yakın olduğu için kabul ettik. Aralarında kızlar da vardı. Kafalarımız uyuştu ve bizi evlerine çağırdılar. Geç olduğu için gelemeyeceğimizi ama sonrasında buluşma ayarlayabileceğimizi söyledik ve numaralaştık. Aradan bir hafta geçti ve biz buluştuk. İçlerinden biriyle elektriğimiz uydu. Diğerleri uyuduktan sonra biz sabaha kadar oturduk. Sonra birlikte uzanırken biraz yakınlaşma oldu. Ben ilerisini istemediğimi belli ettim. Daha sonra konuşmaya devam ettik beni ertesi gün bir yere çağıracak gibi oldu ama müsait değildim. Saat sabahın körü olmuştu ve uyuduk. Ben uyandığımda o uyuyordu ve doktor randevuma yetişmem gerektiği için uyanık olan diğer arkadaşla vedalaşıp çıktım. Ben çıktıktan sonra mesaj attı neden beni uyandırmadın diye. Ben de zaten zor uyuduğunu ve o yüzden uyandırmak istemediğimi söyledim. O da güldü ve bundan sonrasında aramızda hiç iletişim olmadı. Acaba son hareketlerimi mi yanlış anladı yoksa cinselliğe yanaşmayacağımı fark ettiği için mi tekrar yazmadı diye size sormak istedim. Benim yazmam doğru olur mu? Fazla beklentili ve yapışkan biri gibi görünmek istemiyorum. Arkadaşım o günkü izlenimlerine göre bana yazacağını düşünüyor ama ben emin olamıyorum.

İkiside olabilir.
Zamana bırak bi kaç hafta içinde yazmazsa sanırım o yüzden olabilir.
Yada sen yaz naber nasılsın, sesin çıkmadı diye.
Tepkiye göre devam edersin

Tanışma kısmına takılmıyorum ben açıkçası. Instagramdan tanışmaktan daha güvenilir geliyor hatta. Instagram mesajlarına geri dönmem mesela. İnsanların tanışma hikayeleri çok değişik olabiliyor. Benim merak ettiğim sonrasında olanlar
ben buna katılmıyorum ..
zaman zaman instagram dan tanışan biriyim hatta bazen uzaktan beğendiğim birini gözlemlemek amacıyla instagramdan eklerim , hesabı açıksa stalklarım felan.
mesela daha geçenlerde denk gelip hoş bulduğum birini bi süre izledim ve paylaşımlarından gördüğüm kadarıyla hiçte düşündüğüm gibi biri değil. bana göre olmadığını anladım ve yüz yüze buluşmayı düşünmedim bile. instagramda en azından bi konuşma dönemi oluyor, belli bi mesafe oluyor o insanla aranda. kafana uymayan bi durum görünce kendini çekebiliyorsun bitti gitti. ama pattadanak diye alakasız bi grupta biriyle tanışmak spontan olduğu için keyifli gelebilir ama bence daha riskli. üstelik hiç tanımadıkları insanları evlerine davet etmiş olmalarıda garip geldi.

senin duruma gelince ..

erkekler avcı ruhludur doğanın kanunu bu . çok beğenseydi isteseydi yazardı yazmadığına ve arayıp sormadığına göre o gecelik belki bi ekmek çıkar diye düşündü ama şimdi bitti gitti onun için muhtemelen. ha yinede yazabilir ama ben olsam yazmam. belki bi ihtimal yazar ama şuda olabilir geçen sefer kız ileri gitmek istemedi belki bu kez gitmek ister diye düşünerekde yazabilir. hoşlanma durumuna çok umut bağlama bence .

Sizdeki ne yürekmiş ilk sefer tanıştığınız birisiyle evine gitmek hafif bişey yakınlaşmışsınız bide demişsiniz ki son harekettim yalnış olmuşmu diye bana göre baştan beri hepsi yalnış hareket olmuş 35 yasindayim erkekleri tanidigim kadariyla bir erkek evlenecegi veya ciddi düşündügü birisini ne eve cagırır nede yakınlaşır😏😏
Neden ne yapılır ki sevgili ile ? Kafede mi oturulur

Merhabalaar,
Dün sokakta tanıştığınız birinin evine mi gittiniz 😲

Back
X