valla bana kalırsa Kadir gecesi doğmuşsunuz , “dışarda tanıştığım adam İnstagramdan daha güvenli” demişsiniz de , dışarda şakkadanak gördüğünüz adamın yüzüne bakınca alnında seceresimi çıkıyor , en azından İnstagramdan tanıştığın kişiyle ki zaten profilinden belli olur az çok nasıl biri olduğu , iletişim de olduğu için hemen buluşmadan, karşıdaki insanı biraz da olsa tanımış oluyorsunuz
yanınıza gelen adamın nesini bileceksiniz , iki türlü de adamın tehlikeli olduğunu bilemeyeceksiniz, bunu “kimseyle görüşmeyelim o zaman” diye algılamayın tabiki öyle değil fakat hayatında bir algoritması var bana göre , dışarıda bir sürü sosyal aktivite olanakları varken dan diye eve çağırması size garip gelmiyor mu cidden , cafe ,canlı müzik , deniz olan bi yerde yaşıyorsanız sahil kenarı , piknik vs vs çoğu şey var yapılacak bunlar üstte de yazıldığı gibi çete de olabilir kadın da pazarlanabilir , illa karanlık yüzlü,takım elbiseli adamlar mı olması gerekiyor , o kadar tehlikeli bir dönemdeyiz canınızın kıymeti olsun biraz diye yazıyorum ,neyse adam niyetini en baştan belli etmiş ,cinsellik için görüşmüş siz hala ben mi hatalıyım diye soruyorsunuz , hemen birini eve çağırıp bişey denemek istemiş siz de kabul etmişsiniz ,onun beklentisi bu kadardı , çabası onun içinmiş demek mi ,kendiniz de suç bulmayın