Karakterini beğenmediyseniz buluşmayın, bulaşmayın..
Zorla değil ya, hiç üstünde de durmayın valla,olmadı bitti gitti
Hiç oluru yok diyorsanız gitmeyin, bahane bulun. Sonra da görüşmezsiniz.. Anlar haliyle. Ya da açık sorarsa söylersiniz istemediğinizieksem mi napsam ki. valla bi kere daha görüşeyim sonra neden görüşmedim filan dermiyiim dedim ama hiçte içimden de gelmiyor. yani arkadaş ayağına yatıyim en olmadı :/ yada bahane bulup gitmeyedebilirim
eksem mi napsam ki. valla bi kere daha görüşeyim sonra neden görüşmedim filan dermiyiim dedim ama hiçte içimden de gelmiyor. yani arkadaş ayağına yatıyim en olmadı :/ yada bahane bulup gitmeyedebilirim
Kimyan tutmamis
Aşk öyle bir şey ki bişey hissetsen için kıpır kıpır olur. Sana dünya yakışıklısı gelir.
Terlese bile kokusu mest eder.
görüşmek istemiyorum dediniz mi? ona rağmen mi bu ısrarları?
Ölü taklidi yapçok işe yarıyor.
mesela kitap vermek istiyorsa "seninle görüşmek istemiyorum, kitap da istemiyorum senden, bir daha görüşmeyelim" diyebilirsin.öyle demedim. hep ektim işim var diye. açıkça görüşmek istemiyorum mu deseydim ki. hani ondan bana o manada bişey gelmedi. hep görüşelim işte kitap vereyim sana filan tarzı yazıyor. hani benle ilgileniyomuş gibi de değil. tek yazdığı görüşelim bende müsait değilim diyorum tamam diyo. sonra tekrar görüşelim diye yazıyo bi kaç gün sonra. bu olay yani. tuhaf biri anlamadım niyetini de
bak bu da çok iyi fikir.suratına tükür kaç
mesela kitap vermek istiyorsa "seninle görüşmek istemiyorum, kitap da istemiyorum senden, bir daha görüşmeyelim" diyebilirsin.
ya normal arkadaşına diyormuşsun gibi de. hiç mi bi arkadaşınla görüşmeyi kesmedin? illaki olmuştur. bunu da öyle say.bu da çok garip olabilir. çünkü bana açılmış olsa neyse öyle bişe dediği de yok.
ya normal arkadaşına diyormuşsun gibi de. hiç mi bi arkadaşınla görüşmeyi kesmedin? illaki olmuştur. bunu da öyle say.
yapamıyorsan sevgilim var de. gerçi ben bu sevgilim var ın arkasına sığınmayı doğru bulmuyorum. kadın kendi gücünü gösterebilir. yine de sen bilirsin.
Ben olsam görüşmezdim kesinlikle.2. Görüşmeler olumlu olduğunun belirtisidir.arkadaşlar yaklaşık 2 ay önce biriyle görüştüm. tip olarak iyi olmasına rağmen karakter olarak hiç bana göre değildi. hatta zor oturdum yanında. 2 aydır sürekli görüşelim diyor. ama sadece o kadar yani sadece görüşelim diyo ben bişey bulup görüşmüyorum. sohbet o kadar. yani tanımak isteyen daha farklı yaklaşmalı. muhabbeti de çok sıkıcı. en son bir kez daha görüşeyim dedim. durmadan yazdığı için. ama hatamı ediyorum bilemiyorum. hiç içimden gelmiyor. annemde ümitlenr hoşlanmadıysan görüşme diyor. ama şu an ümitlencek bi durum yok. daha 2. görüşme. hiç mi buluşmasam yada biraz oturup duruma göre erkenden mi kaçsam bahane bulup? görüşmeye tamam dedim ama şu anda hiç içimden gelmiyor. yanlış mı yaptım acep :/
Ben olsam görüşmezdim kesinlikle.2. Görüşmeler olumlu olduğunun belirtisidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?