Sizce Hiç Başlamasam Daha Mı İyi Olur?

Ya dedim gibi herkes lise sevgililiği başka vs diyince ve ben yaşamayınca merak ettim açıkcası üniye gelip hiç bu duyguları yaşamamak kötü olur diye düşündüm

Lisede sevgili yapanın boyu mu uzuyomuş
Yada kaç kişi lise aşkıyla evli?
Keşke herkes senin gibi büyüklerinin tavsiyesini dinlese de okumaya baksa.

Yahu bırakın şu sevgili muhabbetlerini okulunuza bakın böyle boş şeylerle doldırmayın o güzelim taze kafalarınızı..

Canım senin şuanda bunları deil sınavlarını düşünmen gerek.hele bi üniversiteye git ondan sora herşey değişecek...hiç bulaşma benden sölemesi

Çocuk sana evlenme teklif etmediği için, henüz evlilik düşünmene gerek yok

Sevgili olmayı teklif ettiği için sevgili olabilirsin.

Sevgililikten hemen evlenme moduna girme. Kezban derler sonra.

Çocuk sana evlenme teklif etmediği için, henüz evlilik düşünmene gerek yok

Sevgili olmayı teklif ettiği için sevgili olabilirsin.

Sevgililikten hemen evlenme moduna girme. Kezban derler sonra.
Zaten ben illa o çocukla evlencem demedim sadece gelecekte nasıl olur diye söledim o kadar neyse saolun yorumunuz için

MAdem doğmamış çocuğa don biçmişsin ,o yoldan ilerleyeyim ben de.
Olmaz o iş.Helal lokma vs tamam da ,davul bile dengi dengine.Kaldı ki sen daha ilişki bile başlamışken bunu düşünmüşsen,mimkin diğil olmaz o iş.

Zaten ygs konularını da değiştirdiler en büyük derdim şimdilik o
Hayatını yoluna koy kariyer sahibi ol en şatafatlı adamlar gelir seni bulur zaten..
Annenize katılıyorum bu küçümsemek değil ama kafa yapısı olarak uymuycaksınız ve sen çok bocalıycaksın.. annenin babanın sözünden dışarı çıkma.. hiç üzülmezsin.. İnşallah iyi yerlere gelirsin Rabbim gönlüne göre versin

Çok teşekkür ederim bu güzel yorumunuz için amin inşallah

Evladım sen LYS çalışacağın yerde niye evlilik derdine düşüyosun, biz o yaşta böyle meselelere kafa yormadık, şimdi evli çocuklu insanlarız, yeri mi yani şu düşündüğün şey?
Annen de haklı, davul bile dengi dengine, git dersine sınavına çalış okulunu oku çocuğum koca çok bulunur da bu günlerin geri gelmez, biz evlendik de ne oldu başımız göğe mi erdi?
Ne kadar geç evlenirsen o kadar iyi.

Teşekkürler yorumunuz icin :))

Canım ya:)
Bizim kalpler tam zamanını buldu varya birilerine atmak için
Gerçekten de insan kalbine söz geçirmekte fazlasıyla zorlanıyor.Ama sana tavsiyem bu yola hic girme.Biliyosun bizim hedeflerimiz çok benzer geçeceğin yollardan geçiyorum su an.Malesef ben kendisini her gün gördüğüm için aklımdan tamamen çıkaramıyorum.Ama adim da atamıyorum.Git söyle diyorum çok istiyorsan ama sonra da bakıyorum mantıken çok saçma,çok riskli.Sen kendini fazla kaptırmadan uzak kalmaya bak.Hem birbirinize çok da uygun değil gibisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…