- 8 Aralık 2012
- 10.610
- 6.974
- 248
- Konu Sahibi Vejetaryen Zombi
-
Ya dedim gibi herkes lise sevgililiği başka vs diyince ve ben yaşamayınca merak ettim açıkcası üniye gelip hiç bu duyguları yaşamamak kötü olur diye düşündüm
Yahu bırakın şu sevgili muhabbetlerini okulunuza bakın böyle boş şeylerle doldırmayın o güzelim taze kafalarınızı..Kızlar Merhaba hemen konuya gireyim çevremdeki arkadaşlarım kuzenlerim vs bana birilerini ayarlamak istediler hep bende birisiyle öylesine çıkmak istemediğim için hep reddettim ama bu son olayda bi arkadaşımın teklifini kabul ettim çünkü bundan önce sadece 1 tane flörtşeştiğim biri oldu onda da tam bişi bile değildi yani öle buluşma vs olmadı şimdi kızlar ben nerdeyse üniversiteye geldim ve lise de aşk duygusunu hiç yaşamadım biraz merak ediyorum açıkcası ve birazda arkadaşlarıma olumlu bakıp denemek istedim arkadaşım anlattı çocuk gerçekten benim uyuşacağım biri anlayışlı komik eğlenceli karşısındakine karşı saygılı olan ve onu umursayan onun zor zamanında yanında olan birisi
Ee sorun ne diyeceksiniz çocuk lise terk yani şuan 12 olması gerekirken okulu bıraktı bi dükkanda çalışıyor benim için zaten sorun değil alnının teriyle helal lokma yiyor bu güzel ama bu çocukla ilerde zor mu oluruz diye endişelerim var ben iyi bi anadolu lisesindeyim inşallah da iyi bir üni düşünüyorum mesela ben mezun vs olursam ve onunla ciddi gidip evlenme kararı alsak bizim için bu durum zor olmaz mı? Annem kesinlikle karşı bu tür evliliklere '' o iş olmaz davul bile dengi dengine ikisi çok ayrı insanlar olur adam zaten bi müddet sonra gururuna yediremez kadını üzcek şeyler yapar'' diyor.
Şimdi diceksiniz ki illa evlenmeye gerek yok ama ben ince düşünen birisiyim üniye gittiğimde sırf bu olanlar yüzünden onu terkedip üzülmek yerine hiç Başlamasam daha mı iyi diyorum kendime ama içimdeki başka bi ses en azından tanış diyor napacağımı bilmiyorum siz bu durumda olsanız ne yapardınız?
Teşekkür ederim yorumunuz için :)))Eveet :) once universiteyi kazan ,kendini gelistir sonrasinda her seyin ne kadar guzel ilerledigini kendin goreceksin.Hele ki su sinav doneminde kafani karistirmana degmez.
Zaten çoğu üni de ayrılırlar ama dediğim gibi herkes öle diyince insan acaba nasıl his diye merak ediyor saolun yorumunuz içinLisede sevgili yapanın boyu mu uzuyomuş
Yada kaç kişi lise aşkıyla evli?
Keşke herkes senin gibi büyüklerinin tavsiyesini dinlese de okumaya baksa.
Zaten arkadaşıma olumsuz cevabı söylemeye karar verdim saolun yorumunuz için :))Canım senin şuanda bunları deil sınavlarını düşünmen gerek.hele bi üniversiteye git ondan sora herşey değişecek...hiç bulaşma benden sölemesi
Zaten ben illa o çocukla evlencem demedim sadece gelecekte nasıl olur diye söledim o kadar neyse saolun yorumunuz içinÇocuk sana evlenme teklif etmediği için, henüz evlilik düşünmene gerek yok
Sevgili olmayı teklif ettiği için sevgili olabilirsin.
Sevgililikten hemen evlenme moduna girme. Kezban derler sonra.
Zaten ygs konularını da değiştirdiler en büyük derdim şimdilik oYahu bırakın şu sevgili muhabbetlerini okulunuza bakın böyle boş şeylerle doldırmayın o güzelim taze kafalarınızı..
Hayatını yoluna koy kariyer sahibi ol en şatafatlı adamlar gelir seni bulur zaten..Zaten ygs konularını da değiştirdiler en büyük derdim şimdilik o
Hayır bu yaşımda evlenmek istemiyorum tabiki17? Evlilik?
Zaten arkadaşıma Hayır cevabını verdimMAdem doğmamış çocuğa don biçmişsin ,o yoldan ilerleyeyim ben de.
Olmaz o iş.Helal lokma vs tamam da ,davul bile dengi dengine.Kaldı ki sen daha ilişki bile başlamışken bunu düşünmüşsen,mimkin diğil olmaz o iş.
Çok teşekkür ederim bu güzel yorumunuz içinHayatını yoluna koy kariyer sahibi ol en şatafatlı adamlar gelir seni bulur zaten..
Annenize katılıyorum bu küçümsemek değil ama kafa yapısı olarak uymuycaksınız ve sen çok bocalıycaksın.. annenin babanın sözünden dışarı çıkma.. hiç üzülmezsin.. İnşallah iyi yerlere gelirsin Rabbim gönlüne göre versin
Arkadaşıma çoktan verdim cevabıHiç başlama
Teşekkürler yorumunuz icin :))Evladım sen LYS çalışacağın yerde niye evlilik derdine düşüyosun, biz o yaşta böyle meselelere kafa yormadık, şimdi evli çocuklu insanlarız, yeri mi yani şu düşündüğün şey?
Annen de haklı, davul bile dengi dengine, git dersine sınavına çalış okulunu oku çocuğum koca çok bulunur da bu günlerin geri gelmez, biz evlendik de ne oldu başımız göğe mi erdi?
Ne kadar geç evlenirsen o kadar iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?