• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce Ilişkilerin Yürütülebilmesinde En Büyük Etken Nedir

bence sevgi saygıdan önce gelio kızlar çünkü sevginin olmadığı birine nasıl saygı gösterebilirsin ki önce seveceksin sonra saygı duyacaksın

bencede sevgi önce gelir ama sevmediğim insanlara eşimin hatrına sayıyorum eşimin hatrı olmasa yüzlerine bile bakmam ama eş işte

saygı ve sadakat olduğu müddetce birliktelik sizinle ama bu devirde nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeee.formlara baktım geliyom bu gün hiç içaçıcı şeyler okumadım ondan ele diyom vardır yinede vardır.olmalı ya bukadarmı çirkefleşti herşey üfffff kafam karman çorman oldu yarın yeniden yazım ben.

artık bu çok sıklaştı....
ilk önce aşk
sonra sevqi
ardından saygı
karşısındakine qüven
anlayış ve paylaşım...

En başta kadınında erkeğinde çıkarı.kadın pasif güvensiz o evliliği her şekilde yürütmek zorunda erkek tek başına yaşayamaz yeni bir başlangıçla uğraşmak zor.ite kaka o birliktelikievlilik sürer gider. yasakkelimeyasakkelime

Sevgi,saygi,güven,hosgörü,sabir:))

bir de verilen deger..a.s

Arkadaşlar Flört Döneminde Olsun Evlilikte Olsun Yada Normal Arkadaşlikta Sizce Ilşkiyi Yürüten Nedir Yada Yürütülmesini Sağlayan Nedir...

öncelikle taraflar birbirini değiştirmeden olduğu gibi kabullenmeli,kısaca hoşgörü saygı,çiftler birbirine saygı duyar ve anlamaya çalışırsa beraberliklerin ömrü de uzun oluyor bence.birbirlerine kızdıklarında ise uzatmamak en doğrusu diye düşünüyorum ben.........

BENCEDE KATILIYORUM İNSANLAR BİRBİRLERİNİ DEĞİŞTİRMEYE ÇALIŞIYOR ...
öncelikle taraflar birbirini değiştirmeden olduğu gibi kabullenmeli,kısaca hoşgörü saygı,çiftler birbirine saygı duyar ve anlamaya çalışırsa beraberliklerin ömrü de uzun oluyor bence.birbirlerine kızdıklarında ise uzatmamak en doğrusu diye düşünüyorum ben.........

tek kelimeyle sevgi.
seven insan zaten sevdiği insanın üzülmemesi kırılmaması için ; saygısını da sadakatani de hoşgörüsünü de sabrını da gösterir göstermek zorundadır
bunların birini göstermeyen kişi bence sevmiyordur....
içinde sevgi olmayan bi ilişki asla yürümez..

güven, saygı ,sevgi ve anlayış bence, sevdiğin insanada zaten bu şekilde yaklaşırsın

Back
X