• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce Ilişkilerin Yürütülebilmesinde En Büyük Etken Nedir

Tabiki de sevgi saygı ve güven.bunlar en önemlileri sevgi olmazsa ne kadar iyi olursan ol bi yerde tıkanır ilişki yürümez hep kötü yönünü arar karşındaki niye sevmediği için çünkü.Saygı ve güvende önemli

:asigim:Bence sevgi saygı herşeyden önce gelir saygı olmazsa herşey boş
g.gif
u.gif
l.gif
s.gif
e.gif

sabence sadece aşk yeterli değil.En beğendiğin kişiyle de evlensen aşk gelip geçici çünkü kimyasal bir olay.Keske yıllarca sürseydi bu kimyasal durum.O nedenle kalıcı olan sevgi ve saygıdır.Bu iki kavram hayatımızda oldugu sürece ilişkimizde de mutlu oluruz.a.s

Tek kelime ile
Saygi+Sevgi Sadakat + Güven tek kelimeyi asiyormus:)
Bu zamanda Güven zor onuda söleyim ben güvenmiyorum:(

herkese iyi akşamlar arkadaşlar şu an çok kızgınım eşime ben saat gece yarısı olmuş oda tv de film izliyo okadar izlemiycen demem ramen bitürlü vaz geçiremedim sinir oldıum yaaaaaaaa

Öncelikle mutlaka sevgi
Saygı olmazsa hiçbir ilişki ayakta duramaz zaten
Anlayış ve hoşgörü
Özellikle evlilikte bağlılık ama bağımlılık değil, heyecan, tatlıdil güleryüz mutlaka olmalı.
Bunlar varsa o ilişkiyi, evliliği yada arkadaşlığı devam ettirmek çok kolay bence.

1- Güvenmek gerkelidir
2- Saygı gereklidir
3- Sevgi gereklidir
4- Aşkın bitip sevginin başladığını kabullenmek gereklidir
5- Sağduyu ve fedakarlık gereklidir
6- Yukardakilerin hepsini iyi bir şekilde özümsemek gerkelidir

Geçmiş yaşantıların-kültürün benzerliği ve saygı asıl yürütücü, sevgi yapıştırıcı, diğerleri uymazsa kuruyabilir...

çok güzel anlatmışsın....:hooray:
1- Güvenmek gerkelidir
2- Saygı gereklidir
3- Sevgi gereklidir
4- Aşkın bitip sevginin başladığını kabullenmek gereklidir
5- Sağduyu ve fedakarlık gereklidir
6- Yukardakilerin hepsini iyi bir şekilde özümsemek gerkelidir

Back
X